Pracuje některá jako prostitutka, společnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
27.3.18 10:14

Zdravim, chcel by som sa opytat, ci je tu niektora, co pracuje/vala ako spolocnicka v zahranici. Nepotrebujem nikoho ponizovat, ani nic podobne. Skor by ma zaujimalo, ake su reakcie, pokial sa nieco take dozvie vas partner, frajer, lebo urcite niektore mali taku skusenost, ze to kryli a nakoniec sa to aj tak nejak dostalo von. Co nasledovalo? dakujem za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.5.18 16:07

Je to velice zajímavé čtení, i když si říkám, že někdy fakt lépe nevědět.
Chápu, když to někdo dočasně dělá z existenčních důvodů, ale jinak mě to připadne hrozné prodávat se jako kus masa kvůli lepší životní úrovni.
Nemoci, riziko že přijde někdo a znásilní vás bez kondomu…
Ale ani tak moc mi nevadí to že se ženy prodávají (Jak tu někdo napsal, lépe než aby bylo víc znásilnění), ale spíš to, že to ženáčům tak usnadňuje život. Si říkám, kolik z vás, co tu o tom čtete, manžel/přítel chodí za prostitutkou… Četla jsem názory, že je lepší když jde k profesionálce než k milence, kde můžou být city a hrozí rozchod… Ano z tohodle pohledu je to praktičtější i pro podváděnou ženu. Ale mě to připadne od toho muže větší sviňárna. Když někdo zahne že je zamilovatnej je lidštěji pochopitelnější, než že zahne (a třeba si i připlatí bez kondomu) s prostitutkou kvůli fyzickému potěšení. A argument, že jsou pak štastnější a milejší ke své ženě? To je alibismus jak prase. Kdyby to bylo opačně, tak by jim taky nelíbilo, že žena se fyzicky ukájí jinde.Oni to chlapi prostě vždy okecají pudy.Ale člověk je snad víc než zvířátko.

Jinak k tematu tedy.
Slečny co tu píšou byly (aspoň co jsem četla) v klubech s ochrankou.Ale mě by zajímalo, ty co jsou na privátech, zda se jim stává, že chlap nezaplatí, nebo si vynutí praktiku kterou nechtějí dělat (třeba, bez kondomu, nebo anál a tak).To je ti chlapi pak vlastně znásilní ne? Já bych se toho teda bála strašně. Ale já to řešit nemusím. I kdybych se dostala do trablí, tak za mě by asi nikdo nezaplatil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6073
8.5.18 16:29

@HulaHoop

Hele já znám kluka, co zná holku, co dělá na privátě ťapinu. A prý se to nestává, že by chlap tu ženu znásilnil. Prostě proto, že tam už proběhla nějaká předchozí komunikace a ten chlap je pak dohledatelný. To už by se měly bát holky, co stojí u silnice.

Občas prý chlap prohlásí, že úroveň služeb za ty prachy nestála. Ale ty holky mají známé, co mají známé… a prý stačí chlapům vysvětlit, že si ho teda někdo najde. Nebo se staví za manželkou a práskne to. A samozřejmě ten chlap si už v té oblasti nevrzne, neb se to mezi komunitou roznese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.18 20:15

Neni to jen o zivotni urovni, je to styl zivota, pro vas jak vidim tak uplne odlisny svet. Vy berete “prodavat se jako kus masa” za neco hrozneho, ale ja to vidim tak, ze kus masa se sni, me ne…Nabizim zkratka servis, za ktery oni plati. Je to pro me hra, mam svoji pozu, citim se jako sexualni objekt a libi se mi to.
Jeste reaguji na vas posledni sloupec- tak ja procovala i na privatech, a nikdy jsem nemela vetsi problem s klientem. Kdyz reknu ze neco nedelam, tak to proste nedelam.. samozrejme se stava ze se me zepta jeste parkrat jestli teda ten anal fakt nechci zkusit, ale nikdy me nikdo neznasilnil nebo neco podobneho. Znam holky kterym se to stalo, ale bylo to spis tak ze neumeli rict ne a pak si to pribarvili, ja si umim duonout zrejme..
@HulaHoop píše:
Je to velice zajímavé čtení, i když si říkám, že někdy fakt lépe nevědět.
Chápu, když to někdo dočasně dělá z existenčních důvodů, ale jinak mě to připadne hrozné prodávat se jako kus masa kvůli lepší životní úrovni.
Nemoci, riziko že přijde někdo a znásilní vás bez kondomu…
Ale ani tak moc mi nevadí to že se ženy prodávají (Jak tu někdo napsal, lépe než aby bylo víc znásilnění), ale spíš to, že to ženáčům tak usnadňuje život. Si říkám, kolik z vás, co tu o tom čtete, manžel/přítel chodí za prostitutkou… Četla jsem názory, že je lepší když jde k profesionálce než k milence, kde můžou být city a hrozí rozchod… Ano z tohodle pohledu je to praktičtější i pro podváděnou ženu. Ale mě to připadne od toho muže větší sviňárna. Když někdo zahne že je zamilovatnej je lidštěji pochopitelnější, než že zahne (a třeba si i připlatí bez kondomu) s prostitutkou kvůli fyzickému potěšení. A argument, že jsou pak štastnější a milejší ke své ženě? To je alibismus jak prase. Kdyby to bylo opačně, tak by jim taky nelíbilo, že žena se fyzicky ukájí jinde.Oni to chlapi prostě vždy okecají pudy.Ale člověk je snad víc než zvířátko.

Jinak k tematu tedy.
Slečny co tu píšou byly (aspoň co jsem četla) v klubech s ochrankou.Ale mě by zajímalo, ty co jsou na privátech, zda se jim stává, že chlap nezaplatí, nebo si vynutí praktiku kterou nechtějí dělat (třeba, bez kondomu, nebo anál a tak).To je ti chlapi pak vlastně znásilní ne? Já bych se toho teda bála strašně. Ale já to řešit nemusím. I kdybych se dostala do trablí, tak za mě by asi nikdo nezaplatil :)
  • Citovat
  • Upravit
38
12.5.18 18:41

@Modesta
Ale vždyť oni krom telefonního čísla, kterého se může zbavit pokud to je není na paušál, vůbec totožnost toho chlapa neznají ne?
Přeci chlap o své identitě mluvit nebude ne?
Nebo jak si můžou toho chlapa, když jim ublíží najít?
Existují nějaké ověřené fígle, jak si o tom chlapovi něco zjistit?
Ono tedy jak tu sex. pracovnice píší se to asi často nestává, ale já bych se stejnak bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12714
12.5.18 19:08
@Anonymní píše:
musím reagovat, a samozřejmě anonymně..
Jsem vzdělaná. Pracuji v oboru a u společnosti, kde by člověk čekal, že budu mít vysoký příjem - nemám. Nemám ani průměrnou mzdu. Bohužel jsem v životě jednou strašně naletěla (a splácela), pak jsem byla i hloupá a nehospodárná, zbytečně utrácela. Ale ne horentně, žádné značkové kabelky… spíš jsem nedokázala žít vysloveně šetrně (nemusím si koupit řasenku za 250, prodávají se i za 30 Kč a nebo se nemusím líčit vůbec, že..a tak dále). Pomáhala jsem i když jsem si to nemohla dovolit. Dítěti i sobě jsem dopřávala životní standard, jako bychom nežili sami.
Mám nyní tak vysoké životní náklady (bydlení, půjčky a další nutný výdaj), že se pomalu ale jistě dostávám do průšvihu, už se nesmím zadlužit.
Výsledek je ten, že chodím poctivě do náročné práce, musím být ještě ráda že ji mám a na jinou pozici buď nemám (sebekriticky reálně), a nebo z jiných důvodů jako pracovní doba či riziko přestupu, jinam jít nemůžu. Druhou práci bych vzala, ale z konkrétního důvodu (o někoho se starám) bych to nezvládla.
Už mě nebaví žít pořád jednou nohou v průšvihu, počítat každý měsíc, říct dítěti že zase nepojedeme na dovolenou. Alimenty dostávám, ale jen mi dorovnávají příjem, abych vyšla jen tak tak. Mít partnera, nebo pomoc rodičů, bylo by to jinak, ale není a já začínám uvažovat o přivýdělku sexem. A vůbec nejsem mladá kočka. Jen jsem zoufalá a vidím, kolik sexu je na různých k tomu určených webech poptáváno, za finanční odměnu.

Tezke,..situace maminek samozivitel. v nasem state je dost hrozna a.kor jestli se musis o nekoho starat. Jedine co me napada, zkusit zmenit misto, nejake vzdelani mas, ted hledaji zamestnavat. hodne pak bude hur..vim, ze se mi to keca, mam fajn rodice co by mi pomohli atd.ale stejne myslim, ze prodavat se je fakt zoufale, a nejspise ztratis uctu sama pred sebou..drzit ti pesti st to vyresis jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12714
12.5.18 19:16
@Azeretereza píše:
Jenze moralka ma tak tenkou hranici, ze co je pro nekoho nemoralni, je pro druhyho normalni. Tim bych se neohanela. Obnovovatelka nikomu neublizuje, tak nejak nevim, proc maji nekteri tendenci ji odsoudit. Jasne, neni to prace, co by byla pro kazdyho, ale ona si ji vybrala, nevadi ji to.. tak proc ne.

Jenze obnovavatelka z toho dela ctnost, coz je dost mimo..fakt to nic uzasneho a jinak moralka by mela byt pro kazdeho stejna, slapat chodnik je nemoral.vzdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
12.5.18 21:33
@lilith1 píše:
Jenze obnovavatelka z toho dela ctnost, coz je dost mimo..fakt to nic uzasneho a jinak moralka by mela byt pro kazdeho stejna, slapat chodnik je nemoral.vzdy.

Souhlasím. Děje se to, to mu nikdo nezabrání a někdy slečny nemají moc jiných možností, ale považovat to za morální…Ono kdyby takhle přemýšlel každej, tak ve výsledku tu bude jeden velkej bordel. A tím nemyslím jen v sex. slova smyslu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6073
13.5.18 00:45

@HulaHoop

Hele já fakt netuším, jak to dělají. Zas tak sdílný ten známý nebyl :)
Asi kdyby si to znásilnění připravoval dopředu a použil ten mobil jednorázově, tak by s hledáním jeho totožnosti byl asi problém? :think:

Ale jinak fakt nevím. Asi je větší pravděpodobnost, že si tohle chlap dopředu nepřipraví (tj domluvit si holku v části republiky, kde se nevyskytuji, pořídit si jednorázový mobil a platit za něj hotově a já nevím co ještě…). Že je to spíš okamžitý pud a pak je možné ho najít? Těžko říct, ale kdyby se nám tady někdo chtěl svěřit, taky bych byla zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
17.5.18 18:55
@Anonymní píše:
Tak hlavni jestli je ta pokladni stastna.. Z ceho usizijes, ze nejsem vzdelana :mrgreen: Jsem a nadale se venuji i svemu oboru. Ja mam povahu zformulovanou dobre, s tim problem nemam. Ano jiste ze jsem kus masa, pekneho masa jinak by se za mnou nevraceli, ze ano. A reknu vam tajemstvi, oni pro me take az tak moc neznamenaji, a delam to za vyhlidkou slusnych penez :mrgreen: Ano jsou ze me nadseni, skvele si rozumim s celou jeho rodinou. Nic netajim, ale taky do me nikomu nic neni. Zijeme evidentne v uplne jinem svete, asi byste se hodne divila, mozna by vas trefil slak, neni to pro kazdeho :cert:

Vzdělaná nebudeš. S bídou bych hádala ZŠ. Protože ty hrozné hrubky, jako kdysy, psychyka a chybějící čárky… Nehraj si na něco, co opravdu nejsi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
17.5.18 18:57
@Anonymní píše:
Devka je povaha, ja jsem prostitutka :) Ja Mam vice zpusobu na vydelavani penez, nejsem holka co tohle zbylo, bylo to moje rozhodnuti, momentalne mi to vyhovuje a az za nejaky ten rok s timto skoncim tak se rozhodne nebojim ze si nenajdu praci, slusnou, ve ktere budu sama svym panem. Delat otroka me zkratka nebavi. Mezitim co tohle delam se dal zdokonaluji ve vecech co me bavi a ktere me jednou budou slusne zivit. Ale ted si uzivam mladi, na tohle bude cas az budu zapskla zenska ve strednim veku :lol:

https://cs.wikipedia.org/wiki/D%C4%9Bvka prostitutka, kočko, prostitutka, to není povaha, to jsi ty. Nemělo by Tě urazit pravé pojmenování tebe samé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
17.5.18 19:10

Kdyby mi bylo cca 20 let, jdu o víkendu na privát hned, vydělala bych si a ještě užila. Dnes už se na to necítím a jsem stará /36 let/, kdysi něco proběhlo, ale prostituce vyloženě ne.

• Citovat
  • Upravit
34473
17.5.18 19:28
@HulaHoop píše:
Souhlasím. Děje se to, to mu nikdo nezabrání a někdy slečny nemají moc jiných možností, ale považovat to za morální…Ono kdyby takhle přemýšlel každej, tak ve výsledku tu bude jeden velkej bordel. A tím nemyslím jen v sex. slova smyslu.

A on není? :lol: prostituce tu je co svět světem stojí, je i ve zvířecí říši. Nehrajme si na to, že se bez ní svět obejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
17.5.18 20:09
@terien píše:
A on není? :lol: prostituce tu je co svět světem stojí, je i ve zvířecí říši. Nehrajme si na to, že se bez ní svět obejde.

Já to nepopírám. Byla a bude.Ale prostě se osobně neztotožňuji s tím, dělat z toho něco morálního. To je jako hele fajn, pojďme všichni co k něčemu zatím vypadáme na privát a prodávat se. Vždyť o nic nejde… ať každej šuká s každým. To je prostě divnej přístup…Ale já jsem asi moc staromódní no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
17.5.18 20:29
@HulaHoop píše:
Já to nepopírám. Byla a bude.Ale prostě se osobně neztotožňuji s tím, dělat z toho něco morálního. To je jako hele fajn, pojďme všichni co k něčemu zatím vypadáme na privát a prodávat se. Vždyť o nic nejde… ať každej šuká s každým. To je prostě divnej přístup…Ale já jsem asi moc staromódní no…

Morální nemorální, to je otázka :think: já bych z toho zas nedělala drama na 3 dějství. Daleko nemorálnější mi přijde banda pojišťováků co mažou lidem med kolem huby a živí je strach lidí z co by kdyby. Je to věc názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat