Pracuje některá jako prostitutka, společnice?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bůča píše:
praveze nektery znaj cenu pipiny a dost z toho tezia nemusi kvuli tomu delat zinenku zadarmo a jeste varit, uklizet, prat a starat se o nemocnou tchyni
![]()
tomu rikam ja inteligence.
Ano, protoze par supu za delani zinenky oproti celemu chlapovu majetku je urcite lepsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vsak delat prostitutku bylo vzdycky cennejsi, nez delat manzelku. Vsechny zeny po tom tajne touzily od stredoveku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše:
Ano, protoze par supu za delani zinenky oproti celemu chlapovu majetku je urcite lepsi
nebavim se o peti kilu. bavim se o tapkach pro prachace boha
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše:
Ano, protoze par supu za delani zinenky oproti celemu chlapovu majetku je urcite lepsi
Za pár supu jde jenom blbka a o těch tu řeč není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aenne píše:
Zamyšlala som sa nad tým, aké úzkoprsé a malé libido musí mať človek, ktorý je nutený sa vzrušovať nad podla scenára prcajucimi vyholenými poloidiotmi.
S tebou musí být v pelechu zábava to ti povím
seš těmi tématy tak posedlá, že si začínám myslet, že se jenom snažíš překřičet vlastní pocit viny a úpadku poté, co sis to vyzkoušela a nezvládla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prostituci se věnuje i velké procento vysokoškolaček. co to o nich vypovídá? nejsou to žádné bezzubé špindíry, jsou vzdělané..a co to vypovídá o mužích kteří s nimi jdou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše:
Vsak delat prostitutku bylo vzdycky cennejsi, nez delat manzelku. Vsechny zeny po tom tajne touzily od stredoveku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aenne píše:Dobrá, tak ti to řeknu tvým jazykem, tomu budeš rozumět líp :
woeéééé, Čemu nejozumíš, ty woe,?
Měj se jáda a pak si budes moct vybíjat lepší péja!
![]()
![]()
![]()
![]()
Příspěvek upraven 03.07.17 v 07:47![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aenne píše:Mám ti poslat zoznam tém, v ktorých diskutujem? Od pestovania kvetín, choroby, cez sex až po vzťahy, výchovu a traumy.
Takže do toho, skus napísať dalšiu sprostosť.
A u pěstování kytek seš taky tak fanatická? Připadá ti moje úvaha nesmyslná? Přesně takhle stupidně vyznívají ty tvoje kdy soudis a zavrhuješ lidi, o kterých nevíš vůbec nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Za pár supu jde jenom blbka a o těch tu řeč není.
no nektery reagujou jako bychom se bavili jen o tech levnych u cesty. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bůča píše:
no nektery reagujou jako bychom se bavili jen o tech levnych u cesty.
Teď si tu poslechnes, že je to jedno a to samý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím že dohady jsou zbytečné. Která je blbka že jde za polívku a ta druhá na úrovni páč chodí za já nevim kolik tisíc. Celé je to o sebeúctě. Prostě jsou ženy které šlapat půjdou a ty které by nešly nikdy protože by se propadly hanbou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Teď si tu poslechnes, že je to jedno a to samý
Pro mě to třeba jedno je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit