Pracuje některá jako prostitutka, společnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
2.7.17 16:43
@Bůča píše:
praveze nektery znaj cenu pipiny a dost z toho tezi :D a nemusi kvuli tomu delat zinenku zadarmo a jeste varit, uklizet, prat a starat se o nemocnou tchyni :nevim: :mrgreen: tomu rikam ja inteligence.

Jestli mluvíš z vlastní zkušenosti, tak o. k., jinak za sebe můžu říci, že toto jsem v životě dělat nemusela, a nemusím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.7.17 16:46
@nostress píše:
Když myslíš. :)Taky mám doma krásného, úspěšného a něžného prince. A nemusí chodit do bordelu, protože když by chtěl, tak mu ženy skáčou do slipů samy, a ještě by byly rády, když by o ně stál, takže platit by za sex opravdu nemusel. ;)Příspěvek upraven 02.07.17 v 16:42

Jenže spousta takových chlapů do bordelu chodí, protože tam mají jistotu, že žádná ta obšťastněná po něm nebude chtít nic víc a nebudou mít z jednoho sexu problémy o který nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
2.7.17 16:54
@terien píše:
Jenže spousta takových chlapů do bordelu chodí, protože tam mají jistotu, že žádná ta obšťastněná po něm nebude chtít nic víc a nebudou mít z jednoho sexu problémy o který nestojí.

Problémy z jednoho sexu, „o který nestojí“ má právě mraky chlapů v podobě kapavky,
syflu AIDSu, a chlamky jako bonus k tomu. :mrgreen: A jako double efect, to předají doma svým mnohdy nic netušícím/a často těhotným/ partnerkám. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.7.17 16:56
@nostress píše:
Problémy z jednoho sexu, „o který nestojí“ má právě mraky chlapů v podobě kapavky,
syflu AIDSu, a chlamky jako bonus k tomu. :mrgreen: A jako double efect, to předají doma svým mnohdy nic netušícím/a často těhotným/ partnerkám. :poblion:

My se asi bavíme o jiném druhu služeb. Mám na mysli podnik na úrovni, kde je ochrana samozřejmostí. Mmch myslíš, že tohle přenáší jenom šlapky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.7.17 16:57
@nostress píše:
syflu AIDSu, a chlamky jako bonus k tomu. :mrgreen: A jako double efect, to předají doma svým mnohdy nic netušícím/a často těhotným/ partnerkám. :poblion:

Tak každý normální chlap, který chodí na zálety použije kondom, ne? Když nepoužije, tak nemá úctu k manželce/partnerce.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
2.7.17 16:58
@terien píše:
My se asi bavíme o jiném druhu služeb. Mám na mysli podnik na úrovni, kde je ochrana samozřejmostí. Mmch myslíš, že tohle přenáší jenom šlapky? :mrgreen:

Věř, že i v tzv. podnicích na úrovni si někteří chlapi rádi připlatí za akci bez ochrany, to jsou potok hovada a no comment. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
14642
2.7.17 16:58
@Klopotkova píše:
Tak každý normální chlap, který chodí na zálety použije kondom, ne? Když nepoužije, tak nemá úctu k manželce/partnerce.

Pokud má normální chlap úctu k partnerce, tak neleze do bordelu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.7.17 17:00
@nostress píše:
Pokud má normální chlap úctu k partnerce, tak neleze do bordelu. 8)

Ale no tááák, bylo mi jasný, že to slovo „normální“ někdo schválně použije.

Tolik normálních chlapů tam jde „jen“ smočit.

• Citovat
  • Upravit
14642
2.7.17 17:03
@Klopotkova píše:
Věř, že i v tzv. podnicích na úrovni si někteří chlapi rádi připlatí za akci bez ochrany, to jsou potok hovada a no comment. :poblion:

Přesně. Nedávno mi říkala jedna klientka, matka od tří dětí, jakou zažila potupu, když jí
manžel nakazil pohlavní chorobou, a ona musela kvůli tomu dokonce ležet v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
2.7.17 17:21
@nostress píše:
Když myslíš. :)Taky mám doma krásného, úspěšného a něžného prince. A nemusí chodit do bordelu, protože když by chtěl, tak mu ženy skáčou do slipů samy, a ještě by byly rády, když by o ně stál, takže platit by za sex opravdu nemusel. ;)Příspěvek upraven 02.07.17 v 16:42

to nemuzes vedet, kam chodi a za co kde plati.proc se lidi nad placenym sexem tak pohorsuji boha? nejstarsi remeslo na svete :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
2.7.17 17:23
@nostress píše:
Jestli mluvíš z vlastní zkušenosti, tak o. k., jinak za sebe můžu říci, že toto jsem v životě dělat nemusela, a nemusím. ;)

to je dobre pro tebe, kupa zenskych to tak bohuzel ma. maj zazity, ze kolem chlapa musej skakat. a jeste maj strach, co s nema bude, kdyby zdrhnul jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
2.7.17 17:25
@Aenne píše:
určite víte, že kondom není 100% ochrana.

stopro ochrana neni ani celibat :mrgreen: muzes se nakazit nejakym humacem kdekoliv z kliky na dverich. to by clovek musel chodit ve skafandru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.7.17 17:26
@nostress píše:
Přesně. Nedávno mi říkala jedna klientka, matka od tří dětí, jakou zažila potupu, když jí
manžel nakazil pohlavní chorobou, a ona musela kvůli tomu dokonce ležet v nemocnici.

Nemůžeš vědět, zda tam nechodí. Spousta žen o tom vůbec netuší. Píšeš, že by mu ženy lezly mezi nohy samy, takoví muži to nechtějí, potřebují si „jen“ užít a ne potom mít např. zamilovanou hysterku na krku, v tom spočívá kouzlo těchto zařízení.

• Citovat
  • Upravit
14642
2.7.17 17:32
@Bůča píše:
to je dobre pro tebe, kupa zenskych to tak bohuzel ma. maj zazity, ze kolem chlapa musej skakat. a jeste maj strach, co s nema bude, kdyby zdrhnul jinam.

Co je dobré pro mě, vím já nejlépe. Krom toho, já nic nemusím. Nejsem závislá na svém manželovi finančně, ani nijak. Peníze si umím vydělat sama, a poctivou prací, která je i mým koníčkem. Manžel kupuje šperky, kabelky a hadříky mě, včetně ostatních vymožeností, takže z jeho peněz mám užitek já, a naše děti. To si umím ošéfovat velmi dobře. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
2.7.17 17:35
@Klopotkova píše:
Nemůžeš vědět, zda tam nechodí. Spousta žen o tom vůbec netuší. Píšeš, že by mu ženy lezly mezi nohy samy, takoví muži to nechtějí, potřebují si „jen“ užít a ne potom mít např. zamilovanou hysterku na krku, v tom spočívá kouzlo těchto zařízení.

Jestli ty máš doma muže této kategorie, a vyhovuje ti to, pak good luck, ale já vím, koho jsem si vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat