Pracuje některá jako prostitutka, společnice?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ospalámyš píše:
Ona ji zas tak divokou neměla, myslím že prostitutku nedělala. tančila u tyče pokud vím, to bych s prostitucí nesrovnávala. četla jsem s ní rozhovor a působí sympaticky, blbá není.
To jí ale půlka lidí stejně nevěří, takže je to více méně jedno jak daleko zašla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ospalámyš píše:
Ona ji zas tak divokou neměla, myslím že prostitutku nedělala. tančila u tyče pokud vím, to bych s prostitucí nesrovnávala. četla jsem s ní rozhovor a působí sympaticky, blbá není.
Vis co je to za klub? Tam se opravdu jen netanci u tyce ![]()
Příspěvek upraven 02.07.17 v 11:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lauraka píše:
Vis co je to za klub? Tam se opravdu jen netanci u tyce
nevím, já se v tohle prostředí naštěstí nepohybuju. Vycházím z toho, co o sobě řekla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ospalámyš píše:
To jsem tady už psala, ona tančila u tyče. Nedělala šlap. ku.
- Citovat
- Upravit
@ospalámyš píše:
nevím, já se v tohle prostředí naštěstí nepohybuju. Vycházím z toho, co o sobě řekla.
Tak nerekne, jsem slapka
Kdyby se neobjevily fotky, zapre i ty, klasika. A jestli jsi ty fotky videla, tak si to naramne uzivala a nemela problem s nicim. To neni zenska co rekne ne na sex s chlapem s balikem prachu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lauraka píše:
Tak nerekne, jsem slapkaKdyby se neobjevily fotky, zapre i ty, klasika.
To neřekne žádná
Je možné, že kecá a taky třeba ne. Spekulace a fámy jedou vždycky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lauraka píše:
Tak nerekne, jsem slapkaKdyby se neobjevily fotky, zapre i ty, klasika. A jestli jsi ty fotky videla, tak si to naramne uzivala a nemela problem s nicim. To neni zenska co rekne ne na sex s chlapem s balikem prachu.
Ale prosim te. Tohle jsou jen tvoje domnenky.Co delala nebo nedelala a zda by sla za penize. Predpokladam, ze ji neznas osobne. A ze se na fotkach usmivala a tvarila se jako rajda? Asi tezko by se mohla tvarit jako kyselo u tehle prace ze jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše:
Myslim, ze si to idealizujes
To víš, Pretty woman je pořád aktuální pohádka pro naivní ženy, které si myslí, že na ně čeká krásný, něžný a bohatý princ na bílém koni.
Skutečnost je bohužel naprosto odlišná. A souhlasím s názory, že normální, zdravý a úspěšný chlap si nemusí platit prostitutku, ani za vyslechnutí, či pohlazení. Vždy platí přísloví, „jaký šel, takovou našel“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Na příkladu mého manžela jsem se ti snažila vysvětlit, že to tak vždy není, ale to je jak hrách na zeď házet. Samozřejmě že luxusní prostituce s inteligentní krásnou holkou je jiná než když týden nemytý rumun sbalí u cesty bezzubou šlapku s rozpíchanýma rukama.
snažíš se ospravedlnit chování svého manžela. inteligentní a krásná žena nebude dělat šlapku ani za luxusní honorář, protože inteligentní žena ví, že má na víc a může dostat víc. jestli dělá šlápotu, tak není inteligentní, protože prodává nejvyšší kapitál pod cenu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nostress píše:
To víš, Pretty woman je pořád aktuální pohádka pro naivní ženy, které si myslí, že na ně čeká krásný, něžný a bohatý princ na bílém koni.Skutečnost je bohužel naprosto odlišná. A souhlasím s názory, že normální, zdravý a úspěšný chlap si nemusí platit prostitutku, ani za vyslechnutí, či pohlazení. Vždy platí přísloví, „jaký šel, takovou našel“.
někdy je nejlepší nechat lidi žít ve svých iluzích, stejně je to jak mluvit do dubu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nostress píše:
To víš, Pretty woman je pořád aktuální pohádka pro naivní ženy, které si myslí, že na ně čeká krásný, něžný a bohatý princ na bílém koni.Skutečnost je bohužel naprosto odlišná. A souhlasím s názory, že normální, zdravý a úspěšný chlap si nemusí platit prostitutku, ani za vyslechnutí, či pohlazení. Vždy platí přísloví, „jaký šel, takovou našel“.
mam krasnyho, neznyho prince
a normalni, zdravy a uspesny chlap navstevuje bordel stejne jako kdokoliv jinej. mluvis o naivnich zenach co cekaj na prince a sama mas naivni nazor klientech prostitutek. trochu uzkoprsost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše:
snažíš se ospravedlnit chování svého manžela. inteligentní a krásná žena nebude dělat šlapku ani za luxusní honorář, protože inteligentní žena ví, že má na víc a může dostat víc. jestli dělá šlápotu, tak není inteligentní, protože prodává nejvyšší kapitál pod cenu.
praveze nektery znaj cenu pipiny a dost z toho tezi
a nemusi kvuli tomu delat zinenku zadarmo a jeste varit, uklizet, prat a starat se o nemocnou tchyni
tomu rikam ja inteligence.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bůča píše:
mam krasnyho, neznyho princea normalni, zdravy a uspesny chlap navstevuje bordel stejne jako kdokoliv jinej. mluvis o naivnich zenach co cekaj na prince a sama mas naivni nazor klientech prostitutek. trochu uzkoprsost
Když myslíš. ![]()
Příspěvek upraven 26.03.19 v 17:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše:
Co prosím? A před kým jako? Já ho nemám proč ospravedlňovat, já ho za to nesoudím, ani mě to nepohoršuje, naopak ho chápu. To by asi nedávalo moc smysl ne, kdybych to tu napsala ačkoliv nemusím a pak ho tu obhajovala nějakýma frázema, kterým sama nevěřím ![]()
- Citovat
- Upravit