Pragiola zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.5.20 22:00

Ahojky všem… Můžu oživit diskuzi???
Užívám Sertalin 75 ráno cca půl roku,, na noc tritico 75 od ledna.. Včera mi Mudr předepsal pragiola (pregabalinum) 25 ráno + večer… Ptáka jsem se zda není lepší navýšení Sertalin na 100 a on že určitě nechce zvyšovat. Prý toto pragiola mám plus k neuropatickou bolest atd. Píšu jej i neurologové.. jsem po operaci páteře..s útlakem na míchu a nervové tkáně periferní nervový systém.. od prosince sahám po Neurol 0.25 to by právě viděl na vysazení. Myslíte že je dobrá volba nasazení k AD ještě Pragiola??? Zkušenosti : plusy mínusy..
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.20 22:01

Ahojky všem… Můžu oživit diskuzi???
Užívám Sertalin 75 ráno cca půl roku,, na noc tritico 75 od ledna.. Včera mi Mudr předepsal pragiola (pregabalinum) 25 ráno + večer… Ptáka jsem se zda není lepší navýšení Sertalin na 100 a on že určitě nechce zvyšovat. Prý toto pragiola mám plus k neuropatickou bolest atd. Píšu jej i neurologové.. jsem po operaci páteře..s útlakem na míchu a nervové tkáně periferní nervový systém.. od prosince sahám po Neurol 0.25 to by právě viděl na vysazení. Myslíte že je dobrá volba nasazení k AD ještě Pragiola??? Zkušenosti : plusy mínusy..
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.21 20:03

Lék účinný na začátku. Clovek měl sílu a chuť do života. V praci srsel humorem a byl usměvavý. Ale tělo si postupem casu na to zvyklo. Skoro po 2 letech užívání jsme začala být ospalá, bolest hlavy, deprese a nechuť do života. Je pravda, že také clovek měl po ní více hlad.

• Citovat
  • Upravit
2.1.25 15:48

Dobry den, začínám jist pragiolu na úzkostnou poruchu.
Chci se zeptat zda se po ní přibírá?
Mam pragiolu 75 mg a sedmý den si ji mam navýšit na 150 mg.
Právě jsem zhubla a nerada bych to nabrala zpět.

Dekuji za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
24.6.25 22:32

@Lynciska8556 já po ní přibíram, a to i když se snažím jist hodně málo, nebo někdy nejím vůbec ale u každého je to jiné, většinou. tyto leky zadržuje vodu v těle tak proto jde váha nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
2.7.25 07:55
@Lynciska8556 píše: Více

Bohužel většinou přibírá jelikož zpomaluje metabolismus. Záleží na velikosti dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.7.25 08:19

@takamine přibírá a hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.10.25 11:41

Dobry den, beru pragiolu třetí den 25mg na noc a teď i ráno a mam bolesti žaludku na zvraceni malátnost bílení svalu sotva něco udržím v ruce hlava šílenost 🙈 a do toho úzkost nemam ho radši vysadit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
8.10.25 12:53
@Izzynka250
@Izzynka250 píše: Více

25mg ráno a večer je hodně maličká dávka, pokud je to od Pragioly tak by to mělo max do 14 dnů odeznít a měla by začít pomáhat i z úzkostmi. Jinak počáteční dávka bývá běžně vyšší 75mg ráno a večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.10.25 14:58

@takamine ja mela brát svá dny jen večer 25mg a teď třetí den i ráno a to se mi udělalo šíleně ještě teď je mi strašně.. no vydržet to je mazec ještě mam malou holčičku a manžel do večera v práci takže to není jednoduché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí