Prague Fertility Centre

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
23.5.20 11:41

Ahoj, taky chodím do Prague fertility a je to fakt po lidské stránce ráj. Nyní procházím dalším IVF, i mě je to složité kvůli imunologicky problémům, chodím sem moc ráda. Před tím jsem byla v Iscare a nikdy víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
23.5.20 12:01

Ahoj, mela jsem tam pokec, a pusobili na me velmi dobre, a kdo ti pomaha i imunem? A uz mas deti? Nebo se snazis o prvni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.20 19:53

Ahoj holky, přemýšlím o tom, že se objednáme s mužem do PFC..zatím za sebou nemáme žádné vyšetření, proto by mě zajímalo kolik tam cca ty různá vyšetření stojí.. např. hormonální profil a spermio..moc vám děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
74
16.6.20 09:19

IUI

Ahoj, také jsem se chtěla zeptat, zda má někdo zkušenost s IUI v PFC. V ceníku je 10 000,– jen tedy netuším zda pro samoplátce, nebo i s příspěvkem pojišťovny. Jinak by měla být 6× ročně zdarma. Nepodstoupil někdo? Moc děkuji, Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
16.6.20 12:02

@hotline budu mít v PFC IUI a říkali mi, že platit nebudeme, že to jde na pojišťovnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
16.6.20 12:15

@Gerbera26 Děkuji, to by bylo super, dost je chválí. Jaká vám udělali vyšetření před IUI? Mám zkušenost z Pronatal, že dělají h. profil a ultrazvuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
16.6.20 12:29

@hotline udělali mi h. profil, ultrazvuk, stěry na ureaplasmu, chlamydie a bůh ví na co všechno a hned na první konzultaci manželovi udělali spermio a já dostala žádanku na imunologii, v případě, že by bylo nutné IVF, tak ať se pak zbytečně nečeká..výsledky z imunologie trvají cca 3 týdny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
16.6.20 12:44

@Gerbera26 imuno vám také udělají? A třeba průchodnost vejcovodů? Za toto vstupní vyšetření se neplatí? Zřejmě budou mít vyšší ceny oproti ostatním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
16.6.20 13:02

@hotline ano poslali mě hned na odběry na imunologii..průchodnost vejcovodů zatím ne..platili jsme za vstupní konzultaci..ale jinak za vyšetření jsme neplatili nic..jestli mají vyšší ceny to nevím..s žádným jiným centrem nemám zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
16.6.20 13:05

@Gerbera26 A vstupní konzultace stála kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
16.6.20 13:30

@hotline 1500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
16.7.20 14:02

Ahooj, rada bych ziskala informaci od Vas, ktere toto Car navstevujete, zda pri stimulaci mimo ultrazvuku kontroluji stimulaci i krevnimi odbery? Vsude je jen ultrazvukova kontrola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.7.20 17:37

@staring ahoj, co jsem se ptala doktorky na konzultaci zda je dělají tak mi řekla, ze ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
16.7.20 17:40
Tak to jsem myslela, ze ano. A nezna tu nekdo nejaky Car, ktery to tak dela. Krome Helliosu. Tam to prave delaji.
@Kveetko píše:
@staring ahoj, co jsem se ptala doktorky na konzultaci zda je dělají tak mi řekla, ze ne :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.7.20 18:01

@staring no to by mě taky zajímalo…ale osobně jsem žádný car nenašla. Jednou v diskuzi nějaká holky zmínila, ze ji je výjimečně brali v nějakém caru v Pardubicích

Ale kde je na 100% dělají, Zlín. Ale to už má člověk na dojezd lepší to Brno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.