Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, taky chodím do Prague fertility a je to fakt po lidské stránce ráj. Nyní procházím dalším IVF, i mě je to složité kvůli imunologicky problémům, chodím sem moc ráda. Před tím jsem byla v Iscare a nikdy víc.
Ahoj, mela jsem tam pokec, a pusobili na me velmi dobre, a kdo ti pomaha i imunem? A uz mas deti? Nebo se snazis o prvni?
Ahoj holky, přemýšlím o tom, že se objednáme s mužem do PFC..zatím za sebou nemáme žádné vyšetření, proto by mě zajímalo kolik tam cca ty různá vyšetření stojí.. např. hormonální profil a spermio..moc vám děkuji ![]()
Ahoj, také jsem se chtěla zeptat, zda má někdo zkušenost s IUI v PFC. V ceníku je 10 000,– jen tedy netuším zda pro samoplátce, nebo i s příspěvkem pojišťovny. Jinak by měla být 6× ročně zdarma. Nepodstoupil někdo? Moc děkuji, Romana
@hotline budu mít v PFC IUI a říkali mi, že platit nebudeme, že to jde na pojišťovnu ![]()
@Gerbera26 Děkuji, to by bylo super, dost je chválí. Jaká vám udělali vyšetření před IUI? Mám zkušenost z Pronatal, že dělají h. profil a ultrazvuk…
@hotline udělali mi h. profil, ultrazvuk, stěry na ureaplasmu, chlamydie a bůh ví na co všechno a hned na první konzultaci manželovi udělali spermio a já dostala žádanku na imunologii, v případě, že by bylo nutné IVF, tak ať se pak zbytečně nečeká..výsledky z imunologie trvají cca 3 týdny..
@Gerbera26 imuno vám také udělají? A třeba průchodnost vejcovodů? Za toto vstupní vyšetření se neplatí? Zřejmě budou mít vyšší ceny oproti ostatním…
@hotline ano poslali mě hned na odběry na imunologii..průchodnost vejcovodů zatím ne..platili jsme za vstupní konzultaci..ale jinak za vyšetření jsme neplatili nic..jestli mají vyšší ceny to nevím..s žádným jiným centrem nemám zkušenosti
Ahooj, rada bych ziskala informaci od Vas, ktere toto Car navstevujete, zda pri stimulaci mimo ultrazvuku kontroluji stimulaci i krevnimi odbery? Vsude je jen ultrazvukova kontrola…
@staring ahoj, co jsem se ptala doktorky na konzultaci zda je dělají tak mi řekla, ze ne ![]()
@staring no to by mě taky zajímalo…ale osobně jsem žádný car nenašla. Jednou v diskuzi nějaká holky zmínila, ze ji je výjimečně brali v nějakém caru v Pardubicích
Ale kde je na 100% dělají, Zlín. Ale to už má člověk na dojezd lepší to Brno ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.