Prague Fertility Centre

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
16.7.20 18:03

@Kveetko
Ja jsem z Pardubic a Sanus nedoporucuji, jiny tu neni a krev urcite neberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.7.20 18:14

@staring no prej to není standard, ale ona se domluvila a udělali výjimku. Čím si do teď stimulovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
16.7.20 18:21

@Kveetko Sanus Gonal kratky protokol 1 embryo ET; pak dlouhy bemfola a Luveris nic a Hellios Menopur a diphereline dve blastocysty2× Ket. Chci jiny Car treba Praha ci Brno; ale nemuzu se rozhodnout vubec; Reprofit; PFC; Gest fakt nevim uz"… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.7.20 18:36

Mám dobre zkušenosti s reprofitem v Brně, a věřila bych i tomu pfc v Praze. Já jsem se rozhodla pro ten Reprofit, měla jsem minimalku. A poprvé jsem měla menopur, ale šílené malé dávky. A měla jsem 5.den 3 hatchujici blastocysty ze 2 zralych vajíček a jednoho nezraleho. Jsou silovni.

Toho menopuru jsem měla 75 jednotek ob den. Priplacela jsem macs a picsi a taky ten monitoring embryi a metodu moon, teď nevím jak se to jmenuje u nich…jde o to, ze když nemáš zralé vajíčko tak ho nechají dozrat a oplodní ho ve správnou chvíli. To se mi moc vyplatilo.

Ale nevím koho ti tam nejlíp poradit. Mě vše řídila doktorka z Ostravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.7.20 18:40

Pokud nemáš moc vajíček tak jdi do té minimalky. Jsou z ni prý kvalitnější vajíčka. A na reprofitu je fajn, ze ti udělají i imuno. Pokud mas problém s otehotnenim a nebo se to třeba nějak pokazí…spolupracuji s gennetem.

PFC ti ale to imuno muže zařídit u DR Nováka, pracoval v gennetu a teď je snad v Českých Budějovicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
16.7.20 18:45

@Kveetko ja mela menopuru v Helliosu asi 225 jednotek; taky jsme meli Macs; pisci; inkubator a jedno slo geneticky vysetrit. S tim dozravani vajicek je zajimava informace docela; to si projdu na netu. Me nejdriv zjistili v Praze u Madara prave bunecnou imunitu na spermie a trofoblast tak me cpali prednisonem pul roku a stejne nic z toho; pak jsme byli na imuno v Plzni a mam od Ulcove godasal; pred 4 pokusem jsem se jeste dostala k Malickove a ta mi nic neobjeVila; tak jsem z toho uz mimo; ale Malickova by mela byt kapacita; pry Madar dela zastarale testy a jeste nemaji ani smlouvu s poj tak vse platis: No a pritel ma vetsinu spermii se spatnou DNA… a co tobe zjistili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
16.7.20 18:50

:think: @Kveetko ja mam amh 1,28 mela jsem vzdy tak 7 folikulu; a max 2 embrya; jeden vajecnik mi mene pracuje, s minimalkou nemam tedy vubec zkusenosti;

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.7.20 19:15

Já mám vysoké amh, asi 4,7. Stimulovala jsem vždy gonalem. A jednou mi k němu dali luveris. Mě vždy šla všechna embrya na genetiku.
Z vyšetření mám za sebou vše. 3× Hysteroskopie, Hematologie, imunologie a nk buňky z dělohy a Éra test, Alice a Ema a ještě nějaké plazma buňky. Nikdy nic nenašli vše prý ok a stejně se mi nechytlo 7 x embryo po genetice

Před osmým transferem jsem se už fakt dost nas*la a zavolala do gennetu na imuno ať už mi daji ty imunoglobuliny, ze to tak už fakt nejde. A dr souhlasila a poprvé v životě se mi 8. Transfer vydařil. Ale skončil zamlklym.

Řeš tu imunologii a drz se Malickove. Ta imunita se muže měnit, skoč na ivf a před transferem si fakt over, ze je vše ok. Za mě je ta imunologie alfa a omega úspěchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.7.20 19:18

Pokud se ti ze 7 embryi oplodnily třeba jen dve tak opravdu pouvazuj nad tou polarizační metodou. Oplodní vajíčko v pravý čas a rozdíl je fakt poznat. My byli asi ve 4 centrech a řeknu ti rozdíly jsou obrovské. To Brno Reprofit byl zatím topka. My se tam teď vraceli a opět nás nezklamali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.7.20 19:21

A víš co je super, jako je to prkotina. Ale potěší. Když jdeš na punkci tak mas pokoj sám pro sebe a partner tam jde s tebou. Taky ti nezavádí kanylu už hodinu před punkci…a moc pekne se starají. Mám za sebou 5× opu a z toho 2× v tom reprofitu v Brně a jen u nich mi nikdy nic po punkci nebylo. Hned druhy den jsem si mohla jít zabehat, s tu samou zkušenost měla i jedna holcina co jsme se poznaly na emiminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
16.7.20 19:23

Koukam na stranky reprofitu a to je asi metoda PLM-vysetreni zralosti oocitu pomoci polarizacni milroskopie je to ono ze? A t testy Era a Alice Emma ti delali tak tam? Na kolik to vyjde? O Ere mi rikal gynekolog a prY to je za 20 000 kc… a taky jsem se divala ze pgs a pgd maji neplacene, to koukam po nas chteli v heliosu 14000 doplatek

Příspěvek upraven 16.07.20 v 19:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
16.7.20 19:26

Ja to mela vzdy vklidu vse, ja nikdy nic necitim, nic me neboli, nepribiram, :D ale taky teda naopak n sobe nepoznam ani ovulaci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.7.20 19:30

Ano :), to je ta metoda. Odber na genetiku je komplet zdrama. A neplatí takové ty řeči ze si můžeš nechat vyšetřit jen 8 embryi za rok. 8 jich můžeš nechat vyšetřit měsíčně a ne ročně jak je to jinde…

Tak to jsi šťastný člověk :mrgreen:, když ti po punkci nic není :palec:. To já po třetím ivf skončila v nemocnici :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
16.7.20 19:34

Jej, a co ti bylo po tom? Myslis ze napisi neschopenku i pri stimulaci? kolikrat se tam pri ni jezdi vubec, skoda ze nedelaji i ty krevni testy pri tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.7.20 19:37

Dneska se dela éra, Alice a Ema dohromady. A už nevím kolik to kde stojí. Já to dělala zvlášť tak se to prodrazilo.

Ony jsou 3 testy na éru. Jeden z nich je éra map a zjišťuji i hodnoty progesteronu který je klíčový pro implantaci embrya. U nás se asi nedělá. Ale dělají ho ve Španělsku a stojí tam snad jen 5tis. A fakt ti řekne i ty hodnoty hormonu. Jsou dost zásadní. Mě dávali pořad dokola jen 0-0-2 utrogestanu a už mi bylo divné ze mi vždy přišla ms v termínu tak jsme to začali měřit a měla jsem tak nízké hodnoty toho progesteronu, ze se to embryo ani nemohlo snad chytnou. Chytlo se mi když jsem brala 4-0-4 v nativu

No tím chci říct, ze u nás chtějí za testy snad 30 tis ne-li 35 za ten komplet a v tom Španělsku ti ti je udělají za par kacek a ještě mas k tomu dovcu :mrgreen:, akorát teď je ten blby covid :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.