Prague Fertility Centre

Napsat příspěvek
Velikost písma:
415
9.5.19 20:47

@Kuuuuuzi neni zac. Taky mi to tehda trvalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
10.5.19 08:26

@Mis2 Já bych určitě pojišťovnu měnit nechtěla. Uvažuji o Gennetu (nejvíc, proto jsem tam v diskuzi:), Gestu (ten mi doporučovala gynekoložka) a Cube. Ještě jsem objednaná k Malíčkové do ISCARE kvůli imunologii - máme sice tu reprodukční hotovou odjinud a vše OK, ale mám hodně jiných alergií a nějaké intolerance a s těmi IVF se mi to dost zhoršilo, takže bych ráda, aby se na to ještě někdo prodíval komplexně. Jinak do ISCARE se mi na IVF nechce, to mě zatím moc nepřesvědčilo, co tady holky píšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
10.5.19 09:19

@Nicky232 jako za me Gennet super. Gest jsem probirala se svou doktorkou a meli tam pred par lety hroznou aferu (uz si nevybavim s cim) tak me to odradilo… ale je fskt ze kdyt se stane neco hroznyho tak pak si podle me davaji skara pozor!!! Tak drzim palec pri vyberu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
13.5.19 13:15

Ahojky holky, tak ja byla pred rokem a pul v iscare a hruza bes :cert: :poblion: ted zkousim to pfc tak uvidim.. teprve jsem byla na odberech a za 14 dní jdeme na vstupní konzultaci.. jsem zvedava a napjata, mate s timto carem nejake zkusenosti? Delaji treba imunogii pred ivf? (Bude to me prvni ivf, pred tim dve iui-bez úspěchu). Podle vseho jsem zdrava(laparoskopie a histeroskopie-loni, vse v poradku oba vejcovody funkcni). Proto me napada, ze v te imunologii bude treba kamen urazu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
14.5.19 23:14

@Katy 32 Já myslím, že to bude fajn, jak jsem psala, odešla tam doktorka, která byla super, tak snad to může být alespoň nějaký náznak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
15.5.19 12:37

@Nicky232 děkuji za podporu, dokonce tam přešel mudr. Hulvert a to je taky špička mezi lékaři ivf. vyžádala jsem si jeho. :lol: příští patek jdem na konzultaci. Chci si, ale pred samotnym ivf nechat udelat imunologii a genetiku.. tak doufam, ze v tom nebude problem :nevim: a ty tedy chodis kam? Ps.ten Hulvert byl pred tim i v iscaru, ale asi jak to tam slo do kopru tak odesel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
24.5.19 10:13

@Katy 32 Tak jaká byla první konzultace? Udělali na tebe dojem? Mě teď v současném CAR nevyšla stimulace na KET (nízká sliznice), takže jsem se objednala do Gennetu, ale konzultace až 1.7. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kuuuuuzi
25.5.19 18:57

@Katy 32 Ahoj, taky jsem zvedava na dojmy a pocity. V pulce cervna jdu tez na prvni konzultaci do PFC (a doufejme ze mne tez vyjde Hulvert :-) )

• Citovat
  • Upravit
401
27.5.19 07:00

@Nicky232 @Kuuuuuzi ahoj holky, tak pred 1.konzultaci mi vzali krev a partnerovi take+spermiogram :) 1.konzultace-super i partner mel z toho dobry pocit :srdce: udelali mi ultrazvuk a zhodnotil vysledky a sam doktor navrhl, ze je pro imunologii a genetiku, ptz neni jasna pricina neplodnosti, za to jsem velice rada, daleko lepsi nez udelat hned ivf, kdyz nevi v cem je kamen urazu :andel: takze ja z toho mam opravdu velice dobry pocit (nesrovnazelny s iscarem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
27.5.19 07:01

@Kuuuuuzi pana doktora hulverta jsem si vyžádala a nebyl problém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
27.5.19 07:03

@Nicky232 s tim ketem mi to mrzi :( drzim palecky at uz se zadari. :kytka: a 1.7.ber to pozitivne aspon si trosku uzijes leta a koupání :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kuuuuuzi
28.5.19 12:13

@Katy 32 diky moc za dobre a “povzbudive” zpravy…

• Citovat
  • Upravit
754
28.5.19 14:34

@Katy 32 Ahoj, děkuji moc za podporu! Já do toho prvního 1.7. chci ještě zkusit KET v nativu, tak uvidíme, jestli to půjde nebo ne. To jsem ráda, že se vám tam líbilo a že vás poslali na všechny testy! Si ještě také užijete léto a pak budou všechny výsledky a uvidíte, jak dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
4.8.19 09:24

Ahoj holky, zvažujeme změnu caru a přestup právě do PFC. Vím, že jsou o něco dražší než jinde. Nemáte některá k dispozici jejich ceník? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
4.8.19 11:33

@Adelína5 ahojky myslim, ze ho maji na strankach :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.