Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Adelína5 hele nemam ten cenik ani na pacientskem portalu
ale doma budu mit od nich papiry a tam to sto pro bude
ofotim a poslu ti to, ju?
@Adelína5 nevim jak se posilaji soukrome zpravy, takze doufam, ze to nikoho neurazi a ze to vylustis
![]()
Ráda bych se podělila se svými čerstvými zážitky z PFC. Za mě naprosto perfektní na 100% a nepřestává být okouzlení. Připadala jsem si zde jako v ráji. Přešla jsem z Iscare a to byl ten nejlepší nápad, co jsem mohla mít. Vše naprosto profesionální, žádné dlouhé čekání, lékaři i personál si vás zde pamatuji, takže žádná anonymita. Vše velmi usnadňuje to, že je vám přidělena konkrétní koordinátorka, která je neskutečnou pomocí, protože je takovým prostředníkem, vše zařídí ve vztahu k lékařům, zdravotním sestrám, po klinice vás vodí a jak píšu, velmi to prychicky pomáhá. Klinika je menší, takže velmi individuální přístup. Naprosto mě okouzlilo, jak se vysvětlují, ukazují, vymýšlejí možnosti, toto z Iscare vůbec neznám. Personál je neskutečně ochotný, žádné zpruzele zdravotní sestry, každý drží palce a fandi, musím říct, že jsem se zde cítila jako v bavlnce. Někomu by mohlo vadit množství cizinců (Italové, Srbové, Rusové), ale to mi bylo úplně jedno. Ano, ceny jsou zde vyšší, ale když jsme nakonec vše zaplatili, nebylo to tak šíleně dražší než v Iscare, trefili jsme se do jednoho z cenových balíčku. Takhle má za mě správná klinika vypadat a jen lituji, že jsme ztratili rok a půl v Iscare. A moc ráda sem si za to priplatila, jakkoli vnímám, že ten business s neplodnosti mi proste hlava stále trochu nebere.
Ahoj holky, ted jdeme zde na klinice na další ket, mame zamraženo poslední embryo už 2,5 roku, 6denní blastocytu, tak snad bude vše v pořádku a konečně se to povede. Na klinice se mi líbí, máme moc milou paní doktorku, která s náma mluví na rovinu a hlavně z této mám sakra dobrý pocit. Když jsme chodili do iscare, než jsme zaplatili, chovali se pěkně, ale pak? Tam už mě nikdo nedostane ![]()
@Katy 32 @Katy 32
Ahoj, vybírám teď centrum v Praze, kam bych začala chodit. Jsem sice z Plzně, ale do našich plzeňských center už se mi nechce.
Chci se jen zeptat k tomu ceníku…kdybych si vybrala třeba balíček All inclusiv, tak to zaplatím 87000Kč, nebo se od toho odečítá úhrada pojišťovny a doplácí se jen úkony navíc?
Moc se v těch cenících neorientuji.
Děkuji za odpověď a přeji hezký den ![]()
@Tajakaja ahojky prosim te ja tam ted nechodim.. pokulhava mi zdravicko, takze se musim dat dohromady nejprve
ale nvm jak to presne je s temi balicky a pojistovnou.. a ty vis presne jaky balicek by ti vyhovoval? Ptz nam udelali imunologii a genetiku a pak teprve by nam doporucili, jake procedury nebo postupy zvolit.. ![]()
@Tajakaja ale vlastne vim, ze pojistovna priplaci na to ivf a to oni napisou zadost a cca mesic to trva nez se to schvali, ale veskere nadstandardní vykony treba kultivace embrii apod.to si hradis v plne částce..
je to raketka ![]()
@Katy 32 Tak to držím moc palce, ať seš brzy fit. Mně říkal doktor, že nejlepší by bylo udělat tu preimplantační genetiku, ale je fakt, že oni si to tam pak vyberou sami. Chybí mi ještě ta imunologie. Na genetice jsem byla asi před 9ti lety, tak tam už mě asi posílat nebudou.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.