Prague Fertility Centre

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
23.7.18 18:45
@Alliesa píše:
Ahoj holky/spolubojovnice,

ráda bych Vás také poprosila o zkušenosti, které máte s tímto centrem.

Aktuálně mám za sebou 3 neúspěšné IVF v jiném caru a rozhodli jsme pro změnu. Zvažujeme na základě diskuzí Gennet Letnou a nebo Prague Fertility Centre.
Musím říct, že se v tom opravdu „plácáme“, takže budu ráda za každou radu a zkušenost :srdce:

Ahoj mam s nima zkusenost ve smyslu ze jsme delali jeden pokus s vlastnimi vajicky ktery nevysel a ted cekam na darovana. Je to centrum myslim dobre, ale specializuji se spise na darovana vajicka. Jestli chces jeste s vlastnimi , zkusila bych gennet, kdybych mohla radit za sebe. Jinak se o me hezky staraji zatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
24.7.18 12:09
@PerryBar píše:
Ahoj mam s nima zkusenost ve smyslu ze jsme delali jeden pokus s vlastnimi vajicky ktery nevysel a ted cekam na darovana. Je to centrum myslim dobre, ale specializuji se spise na darovana vajicka. Jestli chces jeste s vlastnimi , zkusila bych gennet, kdybych mohla radit za sebe. Jinak se o me hezky staraji zatim.

Gennet zřejmě neusnesl nápor zájmu, k němuž významně přispěla zdejší diskuze a došlo ke zhoršení poskytované péče. Já bych mohla vyprávět.. Když je někdo přetížený a nepřizná si to, začne dělat chyby. Jenže pro klienty jsou to nenavratitelné ztráty. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
24.7.18 13:37
@MartinaCV píše:
Gennet zřejmě neusnesl nápor zájmu, k němuž významně přispěla zdejší diskuze a došlo ke zhoršení poskytované péče. Já bych mohla vyprávět.. Když je někdo přetížený a nepřizná si to, začne dělat chyby. Jenže pro klienty jsou to nenavratitelné ztráty. :(

Aha no vidis, ja myslela ze gennet na Letne je Ok. tak to nejsem updatovana. Skoro jsme tam delali jeden pokus, ale v PFC jsem to uz mela rozjednane. Na Gennet jsem cekala na schuzku 3 mesice.Ja muzu ted mluvit jen za PFC a tam spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.7.18 16:41

Ahoj, zdravim vas :mavam: Take zvazujeme prestup do tohoto centra. Mame za sebou 2 neuspesna IVF prave v Gennetu Letna, za 2 roky bohuzel nedokazali pomoct. Pocituji zklamani, osobni pristup se uplne vytraci, proto myslim je cas na zmenu. Nas problem jsou velmi nekvalitni embrya, otehotnim i prirozene a bez problemu, ale vzdy to konci zamlklym tehotenstvim a revizemi… pri IVF se nam embryjka rozpadaji, nikdy ani nebylo co testovat/transferovat :,( Budu rada za jakekoliv informace a zkusenosti z PFC. Laborator by tu snad pry mela byt kvalitni. Vite jaka je cekaci doba na 1.konzultaci, prosim? Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
25.7.18 16:45
@Wildflower píše:
Ahoj, zdravim vas :mavam: Take zvazujeme prestup do tohoto centra. Mame za sebou 2 neuspesna IVF prave v Gennetu Letna, za 2 roky bohuzel nedokazali pomoct. Pocituji zklamani, osobni pristup se uplne vytraci, proto myslim je cas na zmenu. Nas problem jsou velmi nekvalitni embrya, otehotnim i prirozene a bez problemu, ale vzdy to konci zamlklym tehotenstvim a revizemi… pri IVF se nam embryjka rozpadaji, nikdy ani nebylo co testovat/transferovat :,( Budu rada za jakekoliv informace a zkusenosti z PFC. Laborator by tu snad pry mela byt kvalitni. Vite jaka je cekaci doba na 1.konzultaci, prosim? Dekuji :kytka:

Mám tu samou zkušenost s Gennetem, je to naprostý zlom oproti 2015. Ke komu jsi chodila? Já jsem po doslova zpackané stimulaci teď nedávno :zed: A přesně, osobní přístup se vytratil. Gennet vůbec nezvládl nápor zájmu. Manžersky to tam totálně selhalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
25.7.18 16:45

@Wildflower Čekačka asi 3 měsíce, máme termín na září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.7.18 16:56

Ahoj, dekuji za odpoved. Teda, doufala jsem, ze cekacka nebude tak dlouha v tomto centru, ale co uz.. Dnes jsem zjistila, ze IVF koordinatorka je na dovolene, tak cekam az se vrati. Chtela jsem po ni nejake informace…Snad pristi tyden.

Příspěvek upraven 30.07.18 v 15:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.7.18 16:57

@MartinaCV A to mi v Gennetu tento tyden rekli, ze uz mi nemohou zarucit peci u jednoho stejneho lekare… To tady uz jednou bylo, prave v 2016 a neosvedcilo se to. Opravdu smutne…kvantita na ukor kvality jak vysita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
25.7.18 16:59
@Wildflower píše:
@MartinaCV Ahoj, dekuji za odpoved. Teda, doufala jsem ,ze cekacka nebude tak dlouha v tomto centru, ale co uz.. Dnes jsem zjistila, ze IVF koordinatorka je na dovolene, tak cekam az se vrati. Chtela jsem po ni nejake informace…Snad pristi tyden.
V Gennetu jsme od r.2016 - v te dobe to tam bylo divoke, prvni IVF u dr. Cepelaka - velke zklamani. Pak se tam vratila Dr. Jarosova, od te doby jsme u ni. Vkladala jsem do ni velike nadeje. IVF u ni probehlo v kvetnu 2017 a stimulace se opravdu nepovedla, necekala jsem to od teto lekarky… Z 18 folikulu, ktere byly vsechny plne (!) dozralo pouhych 7 vajicek a oplodnilo se 5… Vedela jsem, ze jdu na OPU brzy, ale spravne by vychazelo na nedeli, takze kvuli otviracce v Gennetu se vse uspechalo. Pak jsem zjitila, ze foliky mely pri punkci pouhych 16-18 mm! Dilo dokonal Dr. Lechomsky (neivm, jak se presne pise jeho jmeno), ktery me na sal vzal pred 8.hod rano namisto o pul 10, jak bylo vypocitano podle pichnuti Ovittrele (nevim tedy proc se s tim Jarosova tak pocita, kdyz je to pak jinemu doktorovi jedno). Do dneska jsem se pres tyto jejich chyby neprenesla a nezapomnela jim to. Duvera uz tam proste neni. Krom toho mam pocit, ze si me pi. doktorka za skoro 2 roky jeste nepamatuje a nic o me nevi. Bohuzel je asi pretizena… Za me velke zklamani duvery. Bojim se do dalsiho centra, aby to neylo to same a tak peclive vybiram. Ve hre je jeste brnensky Helios, ale je to pro nas daleko. Chci hlavne individualni a osobni pristup… Po techto IVF zazitcich a 5 potratech uz je psychika hodne posramocena… :?

Věřím Ti každé slovo, protože to samé v bledě modrém bylo to samé u nás teď. Je to ještě čerstvé, ale až se nadechnu, tak napíšu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.18 19:02

Dobrý den, volali jsme teď v pondělí a první konzultaci máme už 16.8.

• Citovat
  • Upravit
259
25.7.18 19:57
@Anonymní píše:
Dobrý den, volali jsme teď v pondělí a první konzultaci máme už 16.8.

Dekuji za info. Ja nasla tel. Cislo jen ivf koordinatorky a od te mi prislo, ze je na dovolene. Uvidim pristi tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
25.7.18 20:00

@Wildflower Můžu se zeptat, čím jsi stimulovala? Já bych měla začít příští měsíc (tento měsíc bylo odloženo kvůli cystě), v Gennetu mi navrhují Elonvu, ale moc dobrých referenci jsem na ni nenašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.7.18 20:39

@Synekdoche7 ano, mela jsem take Elonvu. Mam pocit, ze ji tam ted tlaci kazdemu, asi z toho neco maji. Za sebe rozhodne nedoporucuji, nejde ji davkovat. Vysledek byl, ze mi strasne rychle narostly folikuly, ale vajicka v nich nebyla zrala. A to v kazdem foliku bylo vajicko. Reakce pi. Doktorky byla pouze „jejda to jsme prepalily“. Takze tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
26.7.18 10:12

@Wildflower To se mi právě na te Elonvě nelíbí, že nelze regulovat a při kontrole za týden už se těžko stimulace upraví…tak to jsi mě moc nepotěšila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
26.7.18 10:25

@Synekdoche7 Pokud bych mela znovu tu sanci, tak si vybojuju od zacatku klasiku Puregon/nebo Gonal, pripadne co ti je sympaticky. Kde ti muzou hybat s davkama…Bohuzel jsem se nechala ukecat a uz mi ten pokus nikdo nevrati. Dopadl katastrofalne. Pak uz mi dr. rikala, ze at si reknu, cim chci priste stimulovat, takze oni mit problem nebudou, mas na to pravo. Hodne stesti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.