Prague Fertility Centre

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
13.4.12 14:45

Diky za optani:).
Momentalne zacinam 3 mesic, chztlo se jedno vajicko, cervik uz ma 2cm :lol:
A jak jsi na tomm ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
13.4.12 14:58

tak to je skvělé!!! já jdu ve čt na UTZ, potvrzení těhu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.4.12 15:43

to je taky parada :kytka: .Budu drzet palce, dej pak vedet jak to dopadlo, ale urcite to bude dobre. A pocitujes nejake priznaky na sobe? ja jsemm porad priserne unavena :) . Jeste me za 3 tydny ceka genetic.scr.,tak snad bude vse o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
13.4.12 20:15

:) úrčitě… no já trochu čekám dvojčata… :oops: // vykoukla už 5 den po KET a 9 už byla dálníce… jinak mám svad vše, prsa citlivé, nevolnosti, ospalost a nafouknuté břicho… tak snad je to zdravé těhu a vydrží…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
23.4.12 14:36

ahojky, chtěla bych se Vás také na něco zeptat…čeká mě sice teprve konzultace ohledně IVF na PFC, ale ráda bych věděla, jací tam jsou? zatím jsem se dočetla jen samou chválu, ale ráda bych věděla také jaké máte zkušenosti s uspěšností…kamarádka mi neustále říká, že se mám připravit na to, že na poprvé se to nikdy nechytí a že až na po druhé…tak jsem z toho taková zmatená :( děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
23.4.12 14:46

Karol, já teda v PFC nebyla, ale že se to na poprvé nikdy nechytí není pravda… je tu spostu holek, které otěhotněli hned po 1. IVF… :) i já otěhotněla při prvním IVF… nic se neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
23.4.12 15:28

mě to přišlo divný, ale hádat jsem se s ní o tom nechtěla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
19.8.13 15:11

Ahoj holky, nevite jestli se tady nezmenili pomery a centrum jiz ma smlouvu s VZP? na jejich strankach jsem to nikde neobjevila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
20.8.13 10:41

http://www.pragueivf.com/…/pojistovny/

mají napsáno v jednání, což znamená, že ještě nemají smlouvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
8.10.14 10:19

Ahojky snažilky, do vaší diskuse nechodím, navštěvuji jiné centrum..ale aktuálně scháním dvě balení Menopuru, komu zbyl, ráda bych odkoupila. IVF mám na pojišťovnu, ale léky jsou i tak drahé. :think:..Budu ráda, pokud se mi poštěstí sehnat levněji. Prosím, kdo budete mít k prodeji, napiště mi do pošty. Děkuji a přeji hooodně štěstí všem! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.8.15 13:37

Já jsem pacientka Prague Fertility Centra, starala se o mě MUDr. Martina Š :mavam: tevíková. Vše probíhalo naprosto vpořádku, krásné prostředí, milý personál. Jsem v 7 týdnu, vyšel nám již první pokus. Vřele doporučuji. J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.8.15 18:54

Poplatky FCP

@wrtulka ja za žádnou konzultaci neplatila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5026
22.6.16 17:13

Ahojky holky, chtela bych obnovit diskusi a zeptat se, zda ma nekdo nejake zkušenosti s tímto carem z poslední doby? Dost uvazuju, ze bych přešla do PFC :) dekuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.10.16 21:05

@Bajuli Ahoj, přešla jsi do PFC? Jsi spokojená?

Pokud kliniku navštěvuje i někdo jiný, prosím o info, jak jste spokojení. Po přestěhování hledám nové CAR. Je to centrum, kde neproudí davy a všechno je v pohodě a klidu? Schopní doktoři?

Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.16 21:31

@Raju Ahoj. Chodí tam hlavně starší cizinky. Krásné prostředí, milé chování, soukromí.
U nás vyšel 2.pokus.
Prosím o zachování anonymu (soukr.info).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.