Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Raju jeste jsme dali poslední šanci našemu původnímu, tak uvidíme ![]()
@varva Ahoj, zeptám se trochu trapně, ale přece.. jak je to třeba po finanční stránce? Srovnatelné s jinýmy CAR? Trochu zvažuji přechod, o tomhle centru se mi ale nedaří najít moc informací, tak nevím co čekat, a taky mám trochu obavu že je zaměřené spíš na zahraniční klientelu a tudíž cenově poněkud výš..
@smile001 ty ceny jsou prakticky stejné jako v ostatních.
Jen mrazák mají jednorázové dražší za ten chtějí 6000 ale jinak jsou buď stejně nebo levnější ![]()
@varva hmm tak k mrazáku jsme to zatím ani jednou nedopracovali, tak ten mě vlastně trápit nemusí ![]()
(aneb trocha černého humoru.. nemůžu si pomoct
)
každopádně dík za reakci.. jak to chodí celkově? Předpokládám že se chodí vždy ke „svému“ lékaři..
@smile001 nechala jsem si napsat od sveho gynekologa doporučení, tam zavolala, domluvila si konzultaci a jsme po 2 ivf, sice neuspesnem, ale mame tam jeste 3 mrazačky, takže tam urco jdeme v lednu na ket, pristup a vsechno je naprosto paradní, uz to cloveku pomaha, když se to nepovede ![]()
@varva A doporučení chtěli? Já jsem taky po 2.neúspěšných IVF, bohužel bez mrazáčků, každé ale teda v jiném centru.. proto taky váhám jestli to zase měnit..
ale ani do jednoho centra jsem doporučení neměla..
Ja si ho nechala napsat primo, abych tam pak nemusela, mela jsem i zpravu jak jsem to mela pri prvnim ivf apod, aby v novém caru veděli všechny podrobnosti
@smile001 Doporučení žádné nepotřebuješ. Je vhodné mít info o předchozí léčbě (na požádání ti ho dají ve starém CAR).
@Raju píše:
@smile001 Doporučení žádné nepotřebuješ. Je vhodné mít info o předchozí léčbě (na požádání ti ho dají ve starém CAR).
Jasně, s tím se tak nějak počítá, donést co nejvíce informací. Já ani do jednoho CAR doporučení ve smyslu potvrzený papír
neměla a nikde nebyl problém, tak mě to právě zarazilo… že by něco takového bylo zapotřebí ![]()
@smile001 treba po me chteli vědět nějaký informace a dost to pomohlo ![]()
Hezky den holky. Nevite kolik cca stoji kompletni IVF jako samoplatce? Dekuji. ![]()
@Stazina1 ceník je na stránkách PFC. Záleží, co všechno budete/nebudete mít. Ceník na stránkách platí pro české samoplátce, aspoň tak mi to říkali.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.