Prague Fertility Centre

Napsat příspěvek
Velikost písma:
664
8.11.18 23:07
@Mis2 píše:
Ahoj holky, chtela bych ozivit konverzaci Ohledne zkusenosti z PCF… uz jsme meli nekolik inseminaci a 2 neuspesne IVF :( byli jsme v Iscaru a chceme zkusit neco jineho… posledni IVF byla katastrofa… odovulovala jsem tesne pred odberem takze nedoslo k odberu… mela jsem dlouhy protokol silne davky a nabrala 12 kilo????????‍♀️ Z tohohle pokusu jsem se dostalava dlouho, nejdrive jsem brecela, nechtela nikam chodit a pak prisla faze hrozneho nastvani… ted posledni 2 mesice davam nabrana kila dolu a snazim se najit silu na dalsi pokus…vaham mezi Gennetem a prave PCF… nemuzu dohledat zda PCF ma smlouvu s OZP vi nikoliv… predem mockrat dekuju za veskere vase informace. M

Já jsem byla na IVF 1× v Gennetu a 4× v Pronatalu - bezúspěšně.. Pak jsem šla do PFC protože jsem z Vysočan a tam na první pokus dvojčata.. Teď jim jsou 3,5 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
9.11.18 10:09

@abcd32 to je krasna zprava!!! Gratuluju!!! :potlesk:
Bohuzel PFC nema smlouvu s mou pojistovnou ale pry se snazi v dohledne dobe ji mit… ale co je dohledna doba to se tezko da odhadnout 8o

Premyslim o zmene pojistovny ale to se taky da az v lednu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
11.3.19 15:45

Ahoj holky, také vážně uvažujeme o přestupu na jinou kliniku. Jsme už 2 a půl roku v Iscare a už to tam není jak bývalo :( ale jsem teda šťastná za Dr.Malíčkovou, sice jsem ještě neotěhotněla, i přesto že se hodnoty podařilo dát do normy… tak zjištuju, kam se přesunout dál…a jedna z klinik jě právě PFC. ale ten ceník, ten mi vyrazil dneska dech. Psala jsem koordinátorce, at mi napise, co vse hradi VZP. protoze 15tisic za samotny KET mi prijde teda hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
11.3.19 21:26

My jsme nakonec zvolili Gennet, rekli jsme si ze treti pokus dame tam a pak popripade prejdeme do PFC…
Musim rici ze vse v Gennteu je naprosto odlisne od Iscare… neceka vas 20 v cekarne, jdete na objednany cas, doktorku mate porad stejnou takze vi o vas vse a nepta se porad dokola… citim se tam mnohem lepe nez v Iscare. Vse nam delaji znovu a ted uz mame podanou zadost na 3. Pokus IVF…
Musim rici ze v Iscare me opravdu zklamali a vedet to div ze jinde to muze byt jine,lepsi pristup atd tak jdu driv…
Drzim palce at se rozhodnes jakkoliv. Nevim kolikaty pokus se chystate ale my si rekli ze pripadne pro ten 4.hrazeny udelame maximum!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
12.3.19 08:31

Přesně, já jsem Iscare věřila…a to opravdu. a líbilo se mi tam. až zhruba od konce minulého roku (konec r.2018) jsem začla cítit, že to nějak nestíhají, dr.spěchal, aby mohla na řadu další pacientka, starý personál odešel a s novým jsem pocítila zmatek, neúplnou informovanost…a díky tomu i dohady… zkrátka, je čas jít jinam, což mě hrozně mrzí, ale nedá se svítit…
holky, a kolik vás prosím stál samotnej zákrok KETu, doplácí něco pojištovna, nebo je to opravdu těch 15tisíc? psala jsem koordinátorce, ale ještě mi na tuto otázku neodpověděla. tak se ptám tady, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
12.3.19 12:41

Souhlasim s nazorem na iscare… absolutne. He to zmena po odchodu starych zamestnancu!!
Jinak ja myslim ze v gennetu maji ket za 7000 kdyz hradi pojistovna … pro samoplatce podle me tak jolem 20.000…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
12.3.19 13:00

Ket prý pojištovny nehradí… v iscare byl tuším za 7500,– a v PFC je opravdu za 15000,– - ted mi to potvrdila koordinátorka.
a v tom gennetu jsi teda spokojená? já jsem na tuhle kliniku moc kladnych recenzi nenašla, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
13.3.19 06:58

Musim rici ze jsem se bala zmeny ale rekli jsme si ze Gennet zkusime, delala tam moje doktorka a tak jsem si rikala ze by treba pomohla jakkakoliv zmena. No a uz od prvni schuzky kdy jsme sli do ordinace na cas a ktery jsmw byli objednany nas prekvapil i to ze na chodbe pred ordinacema sedeli asi 2 pary… z toho jsme byli v soku ;) no a pak doktorka moc mila a sestra taky. Mas tam svou doktorku a svou sestru… neni teda koordinatorka jako v PFC… ale na deuhou stranu od iscare veliky progres 8)
No a pristup doktorky kdyz vse krasne vysvetlovala je taky hooodne odlisny od is care…

Nemuzu rict rozhodne jdi do Gennetu, to bych asi nerekla nikdy ale velmi prijemny pocit mam kdykoliv tam jdu i odchazim!

Mam pocit ze par holek rikalo ze se muzes prihlasit na prvni navstevu na obe kliniky a pote se rozhodnout…

Drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
13.3.19 10:05

Rozumím, my to ještě musíme projet (internet), já okouknu ještě pár diskuzí a článků a snad něco vyberem :).

Moc děkuju a vám také držím palce!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
18.3.19 23:29

PFC je hodně drahé, ale mě se tam zadařily dvojčata.. předtím jsem byla 1× v Gennetu a 4× v Pronatalu. Tam i tam mi říkali, ať si zažádám o darované vajíčka.. nakonec ze 3 čtyřdenních embryí jsem si dala 2 v PFC s tím že když se chytí jedno, budu happy a teď mám dva 8mi měsíční kluky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
19.3.19 08:30

@abcd32 skvělé, moc gratuluji! takovéhle zprávy vždy povzbudí. Já teď řeším takové dilema… máme 3 mrazáčky docela dobré kvality a říkám si, zda mám ještě nákej ten pokus zkusit na klinice, kde přeci jen ztrácíme důvěru, ale na druhou stranku si říkáma, zda už je to jedno, kde mi to transferují, že na tom už se snad zkazit nic nedá… co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
19.3.19 21:33
@Monikiii píše:
@abcd32 skvělé, moc gratuluji! takovéhle zprávy vždy povzbudí. Já teď řeším takové dilema… máme 3 mrazáčky docela dobré kvality a říkám si, zda mám ještě nákej ten pokus zkusit na klinice, kde přeci jen ztrácíme důvěru, ale na druhou stranku si říkáma, zda už je to jedno, kde mi to transferují, že na tom už se snad zkazit nic nedá… co myslíte?

Resim uplne to same :) Mam 2 mrazacky … A take nevim, co vse se da zkazit pri KET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
20.3.19 08:16

@Nicky232 tak co s tím provedeme? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kuuuuuzi
9.5.19 12:30

Ahoj holky, jsem po 2 neuspesnych ivf v prazskem gennetu a uvazujeme o zmene prave do PFC. Byla bych rada za jakekoli tipy, rady a doporuceni. Nemate take nekdo prosim nejaky aktualni cenik? Moc dekuju :D

• Citovat
  • Upravit
754
9.5.19 14:46
@Kuuuuuzi píše:
Ahoj holky, jsem po 2 neuspesnych ivf v prazskem gennetu a uvazujeme o zmene prave do PFC. Byla bych rada za jakekoli tipy, rady a doporuceni. Nemate take nekdo prosim nejaky aktualni cenik? Moc dekuju :D

Ahoj, též se přidávám k žádosti o info. Zjistila jsem, že do PFC odešla lékařka, se kterou jsem byla v jiném centru spokojená, tak zvažuji přechod právě za ní. Nejde mi ani tolik o cení, jako o zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.