Prague Fertility Centre

1787
21.6.11 14:58

Prague Fertility Centre

Ahoj holky, nemáte některá zkušenost s tímto CARem? Máme po prvním neúspěšném IVF a uvažujeme o změně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13580
21.6.11 15:11

Ahoj Glumbi, ja jsem tam chtela jit taky, ale bohuzel nemaji smlouvu s VZP, tak bud si to u nich uhradit cele nebo zmenit pojistovnu na tu jednu, co mi psali, ze s ni maji smlouvu…Tak mam smulu, ale mrzi me to, protoze jsem o nich slysela jen to dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
21.6.11 15:25

ahoj katko: já mám mvčr a s tou dle stránek smlouvu mají. já jsem o nich právě skoro nic neslyšela, jen jsem viděla v televizi rozhovor a přišli mi fajn. i na stránkách mají rozumný věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
21.6.11 15:31

Jo, tak to je ta jedina pojistovna, o ktere mi psali :mrgreen: .
Tak to zkus, ja bych k nim sla, ale pujdu ted do 3.pokusu, tak pak uz si stejne budu muset platit vse sama, tak bych mohla v nejhorsim jit k nim pak…Ja jsem slysela, ze je tam skvely individualni pristup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
21.6.11 15:40

a kdy jdeš na třetí pokus? snad už další nebude potřeba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
21.6.11 15:42

Jestli si to nepletu, tak jsou noví, šikovní, malí, velice šikovný embryolog, jsou dražší… indiv. přístup tam určitě bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
21.6.11 15:43

Chtela bych v zari…Kdy chces jit ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
21.6.11 15:46

katka: já nevím…nejdřív jsem nechtěla vůbec a ted přemýšlím, že někdy napodzim…
fialína: cena mi nevadí, jsou jen o trochu dražší než iscare, ale ten přístup by byl fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
21.6.11 15:48

Ahoj,
s tímto CARem zkušenost nemám, ale kdysi jsem chodila k MUDr. Lazarovské (to ještě nepracovala v PFC). Jedním slovem skvělá, moc nám pomohla. Do té doby jsem se nesetkala s tak lidským a citlivým přístupem a to nejen v oblasti kvůli které člověk do CARu přichází. Často na ní vzpomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
21.6.11 15:52

Holky, ja tam moc chtela, opravdu jsem slysela zatimjen chvalu…Taky mi nevadi si par tisic priplatit, kdyz se tam budu citit lip a vedet, ze delaji maximum…Pojistovnu ale menit nechci, tak v nejhorsim pripade na ten 4.pokus :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
21.6.11 17:24

ahoj já mám zkušenost výbornou…byla jsem samoplátce, vzhledem k věku a nemohu si to vynachválit…výsledek v metříku…vyšlo to na poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
22.6.11 09:38
Škurpice píše:
ahoj já mám zkušenost výbornou…byla jsem samoplátce, vzhledem k věku a nemohu si to vynachválit…výsledek v metříku…vyšlo to na poprvé

tak to je supeer :palec:
a vysvětlili ti všechno? mě štve na mým car, že mi nic neřeknou a je tak neskutečná protekce…když se mě osobně dotkla tím, že díky jedné protekční jsme neměli to co všichni doktoři doporučovali, protože na nás místo v laborce už nebylo místo, tak jsem řekla, že tam už nechci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
22.6.11 11:04
vysvětlili a taky jsem se hodně ptala
Glumbi píše:
Škurpice píše:
ahoj já mám zkušenost výbornou…byla jsem samoplátce, vzhledem k věku a nemohu si to vynachválit…výsledek v metříku…vyšlo to na poprvé
tak to je supeer :palec:
a vysvětlili ti všechno? mě štve na mým car, že mi nic neřeknou a je tak neskutečná protekce…když se mě osobně dotkla tím, že díky jedné protekční jsme neměli to co všichni doktoři doporučovali, protože na nás místo v laborce už nebylo místo, tak jsem řekla, že tam už nechci :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
25.1.12 10:12

Ahoj holky, chci obnovit diskusi a zeptat se, máte někdo zkušenost s tímto centrem?
moc mě zaujalo… zatím chodím do Iscaru, ale asi na druhé IVF bych CAR chtěla změnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
25.1.12 10:39

tak to jsi na tom stejně jako já :mrgreen: přestup z iscare do PFC. já jen chválím i když nám druhý pokus nevyšel, embrya bez vývoje, tak jednání bylo skvělé. vše nám vysvětlili, jak před ivf tak i potom embryoložka. bylo vidět, že je jí to opravdu líto. jen už je ted placený monitoring, ale i tak tam půjdeme na další pokus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.