Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, nemáte některá zkušenost s tímto CARem? Máme po prvním neúspěšném IVF a uvažujeme o změně. ![]()
Ahoj Glumbi, ja jsem tam chtela jit taky, ale bohuzel nemaji smlouvu s VZP, tak bud si to u nich uhradit cele nebo zmenit pojistovnu na tu jednu, co mi psali, ze s ni maji smlouvu…Tak mam smulu, ale mrzi me to, protoze jsem o nich slysela jen to dobre…
ahoj katko: já mám mvčr a s tou dle stránek smlouvu mají. já jsem o nich právě skoro nic neslyšela, jen jsem viděla v televizi rozhovor a přišli mi fajn. i na stránkách mají rozumný věci…
Jo, tak to je ta jedina pojistovna, o ktere mi psali
.
Tak to zkus, ja bych k nim sla, ale pujdu ted do 3.pokusu, tak pak uz si stejne budu muset platit vse sama, tak bych mohla v nejhorsim jit k nim pak…Ja jsem slysela, ze je tam skvely individualni pristup…
Jestli si to nepletu, tak jsou noví, šikovní, malí, velice šikovný embryolog, jsou dražší… indiv. přístup tam určitě bude ![]()
katka: já nevím…nejdřív jsem nechtěla vůbec a ted přemýšlím, že někdy napodzim…
fialína: cena mi nevadí, jsou jen o trochu dražší než iscare, ale ten přístup by byl fajn ![]()
Ahoj,
s tímto CARem zkušenost nemám, ale kdysi jsem chodila k MUDr. Lazarovské (to ještě nepracovala v PFC). Jedním slovem skvělá, moc nám pomohla. Do té doby jsem se nesetkala s tak lidským a citlivým přístupem a to nejen v oblasti kvůli které člověk do CARu přichází. Často na ní vzpomínám.
Holky, ja tam moc chtela, opravdu jsem slysela zatimjen chvalu…Taky mi nevadi si par tisic priplatit, kdyz se tam budu citit lip a vedet, ze delaji maximum…Pojistovnu ale menit nechci, tak v nejhorsim pripade na ten 4.pokus ![]()
ahoj já mám zkušenost výbornou…byla jsem samoplátce, vzhledem k věku a nemohu si to vynachválit…výsledek v metříku…vyšlo to na poprvé
Škurpice píše:
ahoj já mám zkušenost výbornou…byla jsem samoplátce, vzhledem k věku a nemohu si to vynachválit…výsledek v metříku…vyšlo to na poprvé
tak to je supeer ![]()
a vysvětlili ti všechno? mě štve na mým car, že mi nic neřeknou a je tak neskutečná protekce…když se mě osobně dotkla tím, že díky jedné protekční jsme neměli to co všichni doktoři doporučovali, protože na nás místo v laborce už nebylo místo, tak jsem řekla, že tam už nechci ![]()
Glumbi píše:Škurpice píše:tak to je supeer
a vysvětlili ti všechno? mě štve na mým car, že mi nic neřeknou a je tak neskutečná protekce…když se mě osobně dotkla tím, že díky jedné protekční jsme neměli to co všichni doktoři doporučovali, protože na nás místo v laborce už nebylo místo, tak jsem řekla, že tam už nechci
Ahoj holky, chci obnovit diskusi a zeptat se, máte někdo zkušenost s tímto centrem?
moc mě zaujalo… zatím chodím do Iscaru, ale asi na druhé IVF bych CAR chtěla změnit…
tak to jsi na tom stejně jako já
přestup z iscare do PFC. já jen chválím i když nám druhý pokus nevyšel, embrya bez vývoje, tak jednání bylo skvělé. vše nám vysvětlili, jak před ivf tak i potom embryoložka. bylo vidět, že je jí to opravdu líto. jen už je ted placený monitoring, ale i tak tam půjdeme na další pokus ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.