Prague Fertility Centre

Napsat příspěvek
Velikost písma:
259
30.7.18 15:35
@Anonymní píše:
Dobrý den, volali jsme teď v pondělí a první konzultaci máme už 16.8.

Ahoj, prosim muzu se zeptat k jakemu lekari jste objednani? Mne odepsali, ze vedouci lekarka Dr. Lazarovska nove pacientky uz bohuzel nepribira kvuli vytizenosti..a nabidli mi Dr. Savelyevu uz na 8.8. Ani neni uvedena na strankach PFC, tak nevim, co si mam myslet. Ale nelibi se mi,ze si nemuzu svolit lekare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.7.18 18:04

@Wildflower Ahoj, já jsem objednaná na první konzultaci k Lazarovské, ale až na konec srpna a už jsem se objednávala min. před měsícem. Takže je možné, že už má stopku :-( Jinak dr. Savelyeva byla v Iscaru (viděla jsem ji tam na stránkách ještě nedávno) a předtím myslím, že i Gynemu. Sama jsem zvědavá, jak to bude probíhat… Pokud termín 8.8. vezmeš, dej prosím informaci, jak to probíhalo. Moc díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
30.7.18 18:11

@Alliesa Ahoj, diky za odpoved. Ten termin 8.8. Asi nevezmu, pristi tyden se mi to nehodi, necekala jsem, ze to bude tak rychle. Ale jasne, dam vedet, pokud bych se tam dostala driv. Ja o teto lekarce nic nevim, takze nerikam, ze je spatna, ale po tom, co uz mame za sebou, bych rada sla k lekari, ktery je kapacita a ne nekomu „no name“. Nevis o teto dr. neco vice nahodou? Nebo od nekoho nejake reference? V zivote jsem to jmeno neslysela…ale koordinatorka mi psala, ze ma bohate zkusenosti. A teda musim to zvazit i po financni strance, z ceniku se mi protocily panenky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.7.18 18:59

@Wildflower Naprosto Tě chápu, jsem také napjatá, jak to všechno dopadne, respektive jak to tam na mě zapůsobí…k té změně caru se hodně upínám… Bohužel žádné reference na ni nemám, ale věřím, že se tu někdo najde, kdo s ní má zkušenost. Chtěla jsem se ještě zeptat, ten ceník Ti zaslala koordinátorka? Moc díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.7.18 19:29

@Wildflower Už jsem ceník našla, no je to docela mazec (např. u PGD, PGS), ale pokud budu mít z té konzultace dobrý pocit, tak do toho půjdu. Jsem nato hrozně moc zvědavá… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
30.7.18 19:52
@Alliesa píše:
@Wildflower Už jsem ceník našla, no je to docela mazec (např. u PGD, PGS), ale pokud budu mít z té konzultace dobrý pocit, tak do toho půjdu. Jsem nato hrozně moc zvědavá… :mavam:

Helet, on ten cenik zavadi… mne koordinatorka psala, ze nektere pojistovny ho hradi (napr. Moje VZP), takze ty ceny jsou tam asi pro samoplatce…ale je to matouci, nejde z toho ceniku vycist, co pojistovna hradi a co ne. Takze asi s otazkama je dobre se obratit emailem na ne. Prekvapilo me, ze na PGS posilajo embrya do Repromedy! Necekala jsem, ze v tomhle centru nebudou mit tohle zmakle, kdyz maji udajne perfektni laborator a nejlepsim embryologem v zemi. Netusim jak mkc je Repromeda na tohle dobra.
Jinak ja se take velmi upinam na zmenu Caru, uz jsme v koncich… nase embrya jsou tak spatna, ze vubec nevim, zda nam nekde dokazou pomoct. Urcite se chystame na konzultaci do Heliosu, tam je to cenove taky sileny, a chtela bych i sem, ale zarazi me ta lekarka… pusobi to na me, ze me chteji soupnout k nekomu, kdo nema pacienty :nevim: no nevim, jeste to musim promyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.7.18 20:37

@Wildflower Aha, já mám právě také VZP, tak to se nato pak pořádně ještě vyptám - díky moc. Také jsem si myslela, že si PGS dělají sami. Ale na Repromedu mám výborné reference - aktuálně se tam zadařilo mé kamarádce a byla moc spokojená. Ačkoli to bylo až na 4. pokus, tak neměla potřebu měnit a měla opravdu pocit, že lékaři mají zájem zkoušet stále něco nového a hledat problém. Což já jsem ve svém caru bohužel neměla :-( Já jsem zase šla na konzultaci do Gennetu - teď čekám na PFC a uvidím. Mezitím si vyběhávám genetiku a imunologii (dr. Malíčková), abych měla vše aktuální. A jak bys to zvládala s tím Heliosem v Brně? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
30.7.18 21:07

@Alliesa Gennet na tebe zapusobil dobre? Ja prave z nej odchazim, uz toho mam nejak dost..Ale kazdopadne pokud by ses pro nej rozhodla, tak hodne stesti :) S tim Brnem vubec nevim…to vis, ze me to dojizdeni desi - jeste si pripocist naklady za dopravu a ubytovani v Brne (prtz pri stimulacich se pry delaji kontroly co 2-3 dny..), ale uz jsem ochotna to obetovat, i ten cas, pokud by to tam bylo kvalitni…Rikam si, ze provest jde vsechno, jen to chce vydrz a zatnout zuby. Chteli bychom na konzultaci koncem srpna, dneska mi psali, ze cekacka j tak 2-3 tydny k primari. Na stejnou dobu chci domluvit i PFC, tak se pak rozhodneme. Jen ta doktorka me stve ty jo :zed: Diky za info o Repromede…Ja v Praze nikdy o jinem centru nez Gennet a ted PFC neuvazovala. Tam to zkouset nechces, kdyz mas ted od kamaradky takove dobre zpravy? :) U Dr. Malickove jsem byla v breznu 2017 (vse jsem mela negativni), rok pred tim u prof. Ulcove Gallove skoro vse pozitivni…takze mam v ruce dvoje vysledky a nevim, co si myslet… Zkratka netusim, zda mam imuno problem anebo ne. Uz jsem z toho fakt mimo. Necham si pak v novem CAR udelat aktualni testy, ale je mi jasne, ze to neni kompletni jako od te Malickove..Ale neco snad dokazou zjistit. Tak drzim palce, at ti vsechna vysetreni dobre dopadnou :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.7.18 22:05

@Wildflower Z Gennetu jsem v rozpacích - první konzultace byla docela fajn, ale mám z toho opravdu smíšené pocity. Upínám se k tomu PFC, že tam se to rozlouskne. A co nevyhovovalo Tobě na Gennetu, respektive jak bys ho zhodnotila? To víš, že jsem už o té Repromedě také přemýšlela, ale teď je to pro mě nereálné v kombinaci s prací, protože nemám už skoro žádnou dovolenou :-( Takže je to spíše ještě můj záložní plán do budoucnosti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
30.7.18 22:13

@Alliesa a Repromeda neni v praze? Ze pises ohledne dovolene… no ja nejakou sice mam, ale asi bych to brno zkusila resot formou neschopenky, pokud to nejak pujde..na tohle so dovku fakt placat nechce. Pokud budem v PFC, tak by to byla obrovska vyhoda, v praze pracuju, takze pohoda. Ohledne Gennetu ti zitra napisu SZ, at tu neplevelim tuhle diskuzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
31.7.18 07:05

@Wildflower Právě, že ne :-( Je také v Brně a pak mají ještě pobočku v Ostravě. Budu moc ráda za informace ohledně Gennetu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
7.11.18 21:04

Ahoj holky, chtela bych ozivit konverzaci Ohledne zkusenosti z PCF… uz jsme meli nekolik inseminaci a 2 neuspesne IVF :( byli jsme v Iscaru a chceme zkusit neco jineho… posledni IVF byla katastrofa… odovulovala jsem tesne pred odberem takze nedoslo k odberu… mela jsem dlouhy protokol silne davky a nabrala 12 kilo????????‍♀️ Z tohohle pokusu jsem se dostalava dlouho, nejdrive jsem brecela, nechtela nikam chodit a pak prisla faze hrozneho nastvani… ted posledni 2 mesice davam nabrana kila dolu a snazim se najit silu na dalsi pokus…vaham mezi Gennetem a prave PCF… nemuzu dohledat zda PCF ma smlouvu s OZP vi nikoliv… predem mockrat dekuju za veskere vase informace. M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
7.11.18 21:11
@Mis2 píše:
Ahoj holky, chtela bych ozivit konverzaci Ohledne zkusenosti z PCF… uz jsme meli nekolik inseminaci a 2 neuspesne IVF :( byli jsme v Iscaru a chceme zkusit neco jineho… posledni IVF byla katastrofa… odovulovala jsem tesne pred odberem takze nedoslo k odberu… mela jsem dlouhy protokol silne davky a nabrala 12 kilo????????‍♀️ Z tohohle pokusu jsem se dostalava dlouho, nejdrive jsem brecela, nechtela nikam chodit a pak prisla faze hrozneho nastvani… ted posledni 2 mesice davam nabrana kila dolu a snazim se najit silu na dalsi pokus…vaham mezi Gennetem a prave PCF… nemuzu dohledat zda PCF ma smlouvu s OZP vi nikoliv… predem mockrat dekuju za veskere vase informace. M

Tezko radit, ja mam informace ke vsem trem a jak pisu, tezko radit, ale Iscare, to je opravdu katastrofa, to mas pravdu. Z Gennetu mame dceru, ale pak se zhorsili, kdyz jsme si sli pro druhatko a utekla jsem z tohoto masokombinatu. PFC se rika dobry, ale psala mi holka, ze tam odovulovala pry na sale pred punkci a to uz pry mela i narkozu. Delali z ni blbce, aby nemuseli vracet prachy. Nechapu, ze si tohle nepohlidaji. Tak jdeme uplne jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
7.11.18 21:18

@MartinaCV moc dekuju za info… ono je hrozne tezky vybrat… muzu se zeptat kam jdete? Jak tak vidim vsude je neco… :?
Ja mam na iscare 3 kamaradky kterym sw povedlo 1. IVF … pristup je pravda jako masokombinat ale na me byl kazdy vzdy mily az ted naposledy pani Malickova (imunologie)… kazdopadne myslim ze i zmena prostredi by treba mohla pomoci…
Mam polycysticke vajecniky a zatim to jen kazdy zminoval ale nikdo nikdy nerekl jestli to jde resit nebo co bude… tak bych rada slysela taky nazor jineho lekare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
7.11.18 21:27
@Mis2 píše:
@MartinaCV moc dekuju za info… ono je hrozne tezky vybrat… muzu se zeptat kam jdete? Jak tak vidim vsude je neco… :?
Ja mam na iscare 3 kamaradky kterym sw povedlo 1. IVF … pristup je pravda jako masokombinat ale na me byl kazdy vzdy mily az ted naposledy pani Malickova (imunologie)… kazdopadne myslim ze i zmena prostredi by treba mohla pomoci…
Mam polycysticke vajecniky a zatim to jen kazdy zminoval ale nikdo nikdy nerekl jestli to jde resit nebo co bude… tak bych rada slysela taky nazor jineho lekare

Dr. Malíčková je ve svém oboru extra třída a i lidsky je super! Je to ostatně to jediné, co v budově Iscare stojí za to. Zcela zásadní je, že jí lze navštěvovat, i když nejsme pacientky Iscare. Já k ní dojíždím čtyři roky. :palec: Zbytek v SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.