Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tajakaja pgs to mi doporucily taky.. mam vse v poradku i imunologii, jen mam nizkou hladinu amh..
a pani na genetice rikala, ze od 35 to snad hradi pojistovna..
ale ta klinika je opravdu velmi dobra. Doktor nas hned poslal na vyšetření, ptz neni znama pricina, proc nam mimi nejde.. a vypada to na fakt-dlouhodoby stres a vyčerpání
ale uz to resim
drzim ti palecky ![]()
@Tajakaja ale osobne si myslim, ze devet let stara genetika.. nebude k nicemu..
každopádně ti preju at se brzy zadari a krasny den
![]()
@Katy 32 Moc ti děkuju a také přeji mimčo co nejdříve
Ve středu jdu na tu endošku, tak snad to budu mít dobré a budu moci pokračovat dále a asi to do té Prahy zkusím, sice trochu bojím dojíždění, ale nějak to zvládneme. Děkuju ti moc za pomoc ![]()
Ahoj holky také měním kliniku a chtěla bych na PFC nevíte jak se pohybuje cca cena za ivf to první jak obebiraji vajíčka a pak za embriotransfery. ![]()
Záleží zda ti něco proplati pojistovna. A taky co si připlatis. My jsme dopláceli 40tis.
@abcd32 prosím tě a 40 za odebrání a první transfer nebo transfer jste platili ještě k té částce?
Bylo to na pojistovnu a 40 tis jsme dopláceli za leky, Pisci, mrazeni, prodlouzenou kultivaci)
@Adelína5
Je to je super, je to tam tak super jak jsem na internetu všude našla?
Chci přejít jinak když to tady neklapne tak chci vybrat dobre
@ninanina25 ahoj, já jsem tu spokojená, všichni jsou tu moc fajn. Je to menší centrum, to mi vyhovuje. Souhlasím s positivními ohlasy, co tu jsou
Přešla jsem z Iscaru, já teda byla spokojená i tam, ale chtěla jsem změnu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.