Prague Fertility Centre

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
6.2.21 18:35

@jezinka takže do toho nejdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
7.2.21 21:29

MonMo…naše první návštěva byla zároveň poslední..přítel tam nebyl spokojen s přístupem..ale my tak byli zatím jen na spermiogram…a já měla základní vyšetření..on je proti IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oblu
29.3.21 18:24

Nemáte prosím někdo aktuální ceník PFC? Na netu se mi ho nepodařilo dohledat, jen jsem našla, že patří mezi (nej)dražší.. :?

• Citovat
  • Upravit
10923
29.3.21 18:32

@Oblu ceník je urcite tady v nejaky diskuzi na emiminu, cca mesic zpet jsem ho dohledala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.21 18:34
@Oblu píše:
Nemáte prosím někdo aktuální ceník PFC? Na netu se mi ho nepodařilo dohledat, jen jsem našla, že patří mezi (nej)dražší.. :?

Napiš jim přes jejich stránky, pošlou ti ho emailem.

• Citovat
  • Upravit
Oblu
29.3.21 18:57

@DandátkoP zkusím, asi neumím hledat :zed:
Anonymní díky za reakci, pokud nenajdu, zkusím.. :)

• Citovat
  • Upravit
10923
29.3.21 19:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oblu
29.3.21 19:56

@DandátkoP Dekujuuuu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.21 17:20

Ahoj,

je tu nekdo, komu se v tomto caru zadarilo? Procitala jsem tu ruzne diskuze a mam smisene pocity. Nekdo to vyzdvihuje do nebes, nekde zase ze je to prilis predrazene a skutek utek.
Dekuji za komentare

• Citovat
  • Upravit
10923
3.4.21 18:46
@Anonymní píše:
Ahoj,je tu nekdo, komu se v tomto caru zadarilo? Procitala jsem tu ruzne diskuze a mam smisene pocity. Nekdo to vyzdvihuje do nebes, nekde zase ze je to prilis predrazene a skutek utek.
Dekuji za komentare

Nam, po 2,5 letech v jinych centrech(gennet, gynem). Cervenec prvni konzultace v PFC, unor prvni pozitivni test v zivote. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.21 16:08

Dobrý den,
nevíte někdo náhodou, kde nyní působí mudr. Hulvert? Měla jsem informaci, že působil v PFC Prague, ale nyní ho tam již nemohu najít. Chtěla jsem se k němu objednat na konzultaci. Díky za info.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.21 16:29
@Anonymní píše:
Ahoj, je tu nekdo, komu se v tomto caru zadarilo? Procitala jsem tu ruzne diskuze a mam smisene pocity…

V kvetnu mi rekli, ze jedine darovana vajicka. Obrecela jsem to, do darovanych vajicek bych nesla. Po prekonani depky jsem si na srpen domluvila schuzku v Gennetu, abych slysela jiny nazor. Uz jsem tam nestihla jit, v cervenci jsem (po trech letech marneho snazeni) otehotnela prirozene. 😁

• Citovat
  • Upravit
60
7.12.21 20:13

@DandátkoP ke komu jsi, prosím, chodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
7.12.21 22:03

@MonMo k Lazarovský, za me je nej. Ale mam dojem, ze ted novy pacienty nebere. Ale i tak bych zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
26.9.22 19:48

IVF

Ahoj holky chci se zeptat kdo má zkušenost s touto klinikou nebo i celkové s IVF. Konkretne mě zajímá kolik jste doplácely i když všude se uvádí že základní proces hradí pojišťovna. Nam dnes daly ceník a i s podporou pojišťovny nás to má vyjít na 20tis. Prijde mi to celkem dost a zajímalo by mě jestli je to všude stejné. Predem děkuji za jakoukoliv odpoved :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.