Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
MonMo…naše první návštěva byla zároveň poslední..přítel tam nebyl spokojen s přístupem..ale my tak byli zatím jen na spermiogram…a já měla základní vyšetření..on je proti IVF
Nemáte prosím někdo aktuální ceník PFC? Na netu se mi ho nepodařilo dohledat, jen jsem našla, že patří mezi (nej)dražší.. ![]()
@Oblu ceník je urcite tady v nejaky diskuzi na emiminu, cca mesic zpet jsem ho dohledala
@Oblu píše:
Nemáte prosím někdo aktuální ceník PFC? Na netu se mi ho nepodařilo dohledat, jen jsem našla, že patří mezi (nej)dražší..
Napiš jim přes jejich stránky, pošlou ti ho emailem.
@DandátkoP zkusím, asi neumím hledat ![]()
Anonymní díky za reakci, pokud nenajdu, zkusím.. ![]()
Ahoj,
je tu nekdo, komu se v tomto caru zadarilo? Procitala jsem tu ruzne diskuze a mam smisene pocity. Nekdo to vyzdvihuje do nebes, nekde zase ze je to prilis predrazene a skutek utek.
Dekuji za komentare
@Anonymní píše:
Ahoj,je tu nekdo, komu se v tomto caru zadarilo? Procitala jsem tu ruzne diskuze a mam smisene pocity. Nekdo to vyzdvihuje do nebes, nekde zase ze je to prilis predrazene a skutek utek.
Dekuji za komentare
Nam, po 2,5 letech v jinych centrech(gennet, gynem). Cervenec prvni konzultace v PFC, unor prvni pozitivni test v zivote. ![]()
Dobrý den,
nevíte někdo náhodou, kde nyní působí mudr. Hulvert? Měla jsem informaci, že působil v PFC Prague, ale nyní ho tam již nemohu najít. Chtěla jsem se k němu objednat na konzultaci. Díky za info.
@Anonymní píše:
Ahoj, je tu nekdo, komu se v tomto caru zadarilo? Procitala jsem tu ruzne diskuze a mam smisene pocity…
V kvetnu mi rekli, ze jedine darovana vajicka. Obrecela jsem to, do darovanych vajicek bych nesla. Po prekonani depky jsem si na srpen domluvila schuzku v Gennetu, abych slysela jiny nazor. Uz jsem tam nestihla jit, v cervenci jsem (po trech letech marneho snazeni) otehotnela prirozene. 😁
@MonMo k Lazarovský, za me je nej. Ale mam dojem, ze ted novy pacienty nebere. Ale i tak bych zkusila.
Ahoj holky chci se zeptat kdo má zkušenost s touto klinikou nebo i celkové s IVF. Konkretne mě zajímá kolik jste doplácely i když všude se uvádí že základní proces hradí pojišťovna. Nam dnes daly ceník a i s podporou pojišťovny nás to má vyjít na 20tis. Prijde mi to celkem dost a zajímalo by mě jestli je to všude stejné. Predem děkuji za jakoukoliv odpoved ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.