Prague Fertility Centre

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
16.7.20 19:39

Jo, neschopenku napíšou úplně ok. Taky mi třeba dali clexane na leidna s úhradou pojišťovny. Třeba v repromede mi sice recept dali, ale s tím, ze si to musím cele uhradit sama. To mas litr na balení :zed:. Des

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
16.7.20 20:00

A ta mas tu Eru delanou v zahranici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.7.20 20:05

Ne, jsem kdysi nevěděla jak to chodí. A dokonce až teď jsem se dozvěděla, ze jsou ji tři druhy. Éru mám dělánou v reprofitu za 24tis. Pokud mas implementační okno dříve nebo později tak se snad dela ještě jeden odber.

Alici a emu mi dělali v ivf europe v Praze. A tu cenu si už nepamatuju, ale přes 30tis to asi bylo.

Dělali tam toho tehdy vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.20 20:56

Ahoj holky,

jske jsou Vase zkusenosti s timto CARem? Muzete doporucit konkretniho lekare? diky. Ceka nas druhe IVF.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.20 11:58

Vase zkusenosti s PFC?

Ahoj, muzete nekdo tento CAR doporucit? Jake jsou vase zkusenosti? diky moc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.20 08:31

@Maja25 Diky moc. Byli jsme predtim v Gennetu a mame tam za sebou jedno neuspesne IVF. U nas problem spatne spermio a muj vyssi vek. Hodne o PFC premyslim…

• Citovat
  • Upravit
1604
2.8.20 10:15

@Maja25 děkuju za uklidnění. Mam za sebou první konzultaci u pana doktora Hulverta, po 3 ivf v pronatalu jsem z něj nadšená. Je tak pokorný a pečlivý… Ihned mi vypsal další vyšetření, nezavrhoval imunologii, cítím z něj, ze chce pomoci. U nás také špatně spermio a u me nutnost imunomodulace.
Držím ti palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
24.8.20 18:13

Také nás čeká první návštěva v tomto centru..tak uvidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.20 08:54

Za mne mohu PFC jedině doporučit, přešla jsem tam z jiné kliniky. Mají moc příjemné prostředí, veškerý personál, se kterým jsem během celého procesu přišla do styku, byl moc milý, a k tomu skvělý doktor Hulvert, díky kterému už máme syna a teď na cestě druhé dítko. A na starost nás měla koordinátorka Markéta, ta je tak neskutečně pozitivni, je to opravdu člověk na svém místě. Moc držím palce. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.20 10:42
@Anonymní píše:
Za mne mohu PFC jedině doporučit, přešla jsem tam z jiné kliniky. Mají moc příjemné prostředí, veškerý personál, se kterým jsem během celého procesu přišla do styku, byl moc milý, a k tomu skvělý doktor Hulvert, díky kterému už máme syna a teď na cestě druhé dítko. A na starost nás měla koordinátorka Markéta, ta je tak neskutečně pozitivni, je to opravdu člověk na svém místě. Moc držím palce. :kytka:

Dekuji moc. Mame za sebou jedno neuspesne IVF jinde a rozhodli jsme se nyni prave pro PFC. Tak snad to vyjde.
Moc gratuluji!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.20 21:47

Ahoj holky,
prosim muzete mi napsat, jake mate zkusenosti s timto CARem? Rozhodujeme se, kam na druhe IVF, prvni se nepovedlo :(
Zadarilo se vam tam? Jaky je pristup lekaru?
dekuji moc

• Citovat
  • Upravit
2
18.9.20 11:15

Ahoj holky,
Rozhodujeme se s manželem kam jít na ivf zatím vede apolinář a pfc. Máte některá zkušenosti s nativem a nebo nativ s minimalkou jak v tutech centrech, tak jinde. Dekuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
28.10.20 10:14

@jezinka Ahoj, máte návštěvu už za sebou? Můžeš napsat zkušenost?
Také zvažujeme změnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
28.10.20 10:15

@muslik je pravda, že se na imunologii chodí jinam? Na jako v ISCARE, kde sedí Malickova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
5.11.20 21:32

MonMo..jj máme..ale jen spermiogram u přítele a u mě základní vyšetření..u mě v poho, ale přítel nebyl spokojen
u něj je ale problém, že je proti IVf, kam nás směřovali…chtěl jen vyšetření spermií a nic víc :think:..které nám doporučil můj gynekolog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.