Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo, neschopenku napíšou úplně ok. Taky mi třeba dali clexane na leidna s úhradou pojišťovny. Třeba v repromede mi sice recept dali, ale s tím, ze si to musím cele uhradit sama. To mas litr na balení
. Des
Ne, jsem kdysi nevěděla jak to chodí. A dokonce až teď jsem se dozvěděla, ze jsou ji tři druhy. Éru mám dělánou v reprofitu za 24tis. Pokud mas implementační okno dříve nebo později tak se snad dela ještě jeden odber.
Alici a emu mi dělali v ivf europe v Praze. A tu cenu si už nepamatuju, ale přes 30tis to asi bylo.
Dělali tam toho tehdy vic
Ahoj holky,
jske jsou Vase zkusenosti s timto CARem? Muzete doporucit konkretniho lekare? diky. Ceka nas druhe IVF.
Ahoj, muzete nekdo tento CAR doporucit? Jake jsou vase zkusenosti? diky moc
@Maja25 Diky moc. Byli jsme predtim v Gennetu a mame tam za sebou jedno neuspesne IVF. U nas problem spatne spermio a muj vyssi vek. Hodne o PFC premyslim…
@Maja25 děkuju za uklidnění. Mam za sebou první konzultaci u pana doktora Hulverta, po 3 ivf v pronatalu jsem z něj nadšená. Je tak pokorný a pečlivý… Ihned mi vypsal další vyšetření, nezavrhoval imunologii, cítím z něj, ze chce pomoci. U nás také špatně spermio a u me nutnost imunomodulace.
Držím ti palce ![]()
Za mne mohu PFC jedině doporučit, přešla jsem tam z jiné kliniky. Mají moc příjemné prostředí, veškerý personál, se kterým jsem během celého procesu přišla do styku, byl moc milý, a k tomu skvělý doktor Hulvert, díky kterému už máme syna a teď na cestě druhé dítko. A na starost nás měla koordinátorka Markéta, ta je tak neskutečně pozitivni, je to opravdu člověk na svém místě. Moc držím palce. ![]()
@Anonymní píše:
Za mne mohu PFC jedině doporučit, přešla jsem tam z jiné kliniky. Mají moc příjemné prostředí, veškerý personál, se kterým jsem během celého procesu přišla do styku, byl moc milý, a k tomu skvělý doktor Hulvert, díky kterému už máme syna a teď na cestě druhé dítko. A na starost nás měla koordinátorka Markéta, ta je tak neskutečně pozitivni, je to opravdu člověk na svém místě. Moc držím palce.
Dekuji moc. Mame za sebou jedno neuspesne IVF jinde a rozhodli jsme se nyni prave pro PFC. Tak snad to vyjde.
Moc gratuluji!!
Ahoj holky,
prosim muzete mi napsat, jake mate zkusenosti s timto CARem? Rozhodujeme se, kam na druhe IVF, prvni se nepovedlo ![]()
Zadarilo se vam tam? Jaky je pristup lekaru?
dekuji moc
Ahoj holky,
Rozhodujeme se s manželem kam jít na ivf zatím vede apolinář a pfc. Máte některá zkušenosti s nativem a nebo nativ s minimalkou jak v tutech centrech, tak jinde. Dekuju ![]()
@jezinka Ahoj, máte návštěvu už za sebou? Můžeš napsat zkušenost?
Také zvažujeme změnu.
@muslik je pravda, že se na imunologii chodí jinam? Na jako v ISCARE, kde sedí Malickova?
MonMo..jj máme..ale jen spermiogram u přítele a u mě základní vyšetření..u mě v poho, ale přítel nebyl spokojen
u něj je ale problém, že je proti IVf, kam nás směřovali…chtěl jen vyšetření spermií a nic víc
..které nám doporučil můj gynekolog
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď