Prague Fertility Centre

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
26.9.22 20:14

@Evik2006 Ahoj. Ano, my platili v minulém roce taky tak.

V roce 2019 jsem byla v ISCARE a tam to bylo levnější, ale už bych tam znovu nešla.

Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
26.9.22 20:19

@MonMo Děkuji moc za odpověď :D Takže pokud dobře chápu tak s pomocí NFP se vám zadařilo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.2.23 17:22

Špatná zkusenost

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jestli je tu někdo kdo má zkušenost s tímto Car? Vybrala jsem si ho kvůli tomu že jsem si o něm přečetla že je sice trochu dražší ale má individuální přístup. Buď už jsem skeptická ale já ho nevidím. Jsem u nich druhý rok. 3 neúspěšné pokusy s darovanymi vajíčky vždy po 2. 5-ti denní kultivace. Po prvních dvou neúspěšných pokusech žádná změna v postupu. Na 4.pokus už se mi tam nechce :,( Koordinátorka na nic. Spousta chyb a minimální zájem. Hlavní co mi zdůrazňovala byly peníze když se za něco mělo platit. Nic nevysvětlili. Když jsem dostala po transferu poprvé v životě injekce tak mi nikdo nevysvětlil jak je píchat. Já nemám vztek že to třikrát nevyšlo ale ten přístup vážně katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.23 18:32

@No1no Ja tam ani nesla. Mela jsem s nimi mit telefonickou konzultaci, nejak to zvrzali a misto doktorky mi volala koordinatorka a sjezdila me jak malou holku, kde jako jsem. Nastesti jsem mela vsechno v mailech, tak jsem snadno dokazala, ze chyba fakt neni u me. Ale byli hnusni a neprijemni. Pak mi volala. doktorka, protivna, nemela cas. Behem 15 minut mi vicemene bez anamnezy sdelila, ze musim mit darovana vajicka, jinak nemam sanci. Pote, co jsem to obrecela a objednala se do Gennetu, jsem otehotnela prirozene a ted uz mam u sebe syna. 🤷‍♀️

• Citovat
  • Upravit
7
24.2.23 18:36
@Anonymní píše:
@No1no Ja tam ani nesla. Mela jsem s nimi mit telefonickou konzultaci, nejak to zvrzali a misto doktorky mi volala koordinatorka a sjezdila me jak malou holku, kde jako jsem. Nastesti jsem mela vsechno v mailech, tak jsem snadno dokazala, ze chyba fakt neni u me. Ale byli hnusni a neprijemni. Pak mi volala. doktorka, protivna, nemela cas. Behem 15 minut mi vicemene bez anamnezy sdelila, ze musim mit darovana vajicka, jinak nemam sanci. Pote, co jsem to obrecela a objednala se do Gennetu, jsem otehotnela prirozene a ted uz mam u sebe syna. 🤷‍♀️

To je hezký konec. Já už musím pracovat s darovanými protože podle výsledků už svoje vajíčka nemám ale i z laického hlediska se přece pořád dá něco zkoušet než mě jen nacpat hormony a hurá do pokusu za 15 000 :(

Příspěvek upraven 24.02.23 v 18:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.23 18:37

@No1no Ahoj, to je mi lito. Muzu se zeptat: k jakemu chodis doktorovi? Ja chodim k Lazarovske a nemuzu si stezovat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.23 18:54
@Anonymní píše:
@No1no Ahoj, to je mi lito. Muzu se zeptat: k jakemu chodis doktorovi? Ja chodim k Lazarovske a nemuzu si stezovat…

Lazarovska je nejlepsi, jenze se k ni nedostane kazdej.

• Citovat
  • Upravit
7
24.2.23 18:58
@Anonymní píše:
Lazarovska je nejlepsi, jenze se k ni nedostane kazdej.

Paní doktorka Lazarovská je v PFC? Já vím že byla v Cube. Chodím k doktorce Novotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.23 19:04
@No1no píše:
Paní doktorka Lazarovská je v PFC? Já vím že byla v Cube. Chodím k doktorce Novotné.

Ona PFC zalozila spolecne jeste s Hlinkou (emryolog), takze uz par let to bude.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.23 19:15

@No1no Ja jsem u ni uz dyl. Sice se stale nezadarilo, ale to je uz jina vec. Ona je velmi pecliva, konzultuje i s kolegy, kdyz si chce neco overit, po OPU mi dala i cislo na svuj soukromy mobil.
Mizna bych zkusila vymenit doktorku. Na me velmi dobre pusobil dr Drbohlav…

• Citovat
  • Upravit
7
24.2.23 19:17
@Anonymní píše:
Ona PFC zalozila spolecne jeste s Hlinkou (emryolog), takze uz par let to bude.

Máte pravdu, já jsem si spletla jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.2.23 19:33
@Anonymní píše:
@No1no Ja jsem u ni uz dyl. Sice se stale nezadarilo, ale to je uz jina vec. Ona je velmi pecliva, konzultuje i s kolegy, kdyz si chce neco overit, po OPU mi dala i cislo na svuj soukromy mobil.
Mizna bych zkusila vymenit doktorku. Na me velmi dobre pusobil dr Drbohlav…

Byla bych ráda za každou smysluplnou změnu ale bojím jaký by byl přístup kdybych na jedné klinice změnila doktora. Aby pak na mě třeba někdo nebyl nepříjemný. Doktorka Novotná je milá a příjemná ale výsledky jsou nula. Dvakrát jsem po těhotenském testu byla na krvi a hodnota čistá nula a nic se nezměnilo. Akorát mi doktorka poradila nechat si udělat Era test. Po něm jsem ale měla stimulační protokol stejný jako u dvou předchozích pokusů. To už mi bere důvěru v kliniku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.23 19:36
@No1no píše:
Byla bych ráda za každou smysluplnou změnu ale bojím jaký by byl přístup kdybych na jedné klinice změnila doktora. Aby pak na mě třeba někdo nebyl nepříjemný. Doktorka Novotná je milá a příjemná ale výsledky jsou nula. Dvakrát jsem po těhotenském testu byla na krvi a hodnota čistá nula a nic se nezměnilo. Akorát mi doktorka poradila nechat si udělat Era test. Po něm jsem ale měla stimulační protokol stejný jako u dvou předchozích pokusů. To už mi bere důvěru v kliniku :(

Ja taky v ramci kliniky presla prave k Lazarovsky a vse ok.

Na Novotnou jsem teda slysela samou chvalu taky, mam dva kamarady a zadarilo se jim obema prave u ni.

Kazdopadne, zkusila bych si vyhadat Lazarovskou, s ni opravdu neslapnes vedle. Vse si pamatuje, vse zaridi, vse konzultuje pripadne, udela veskery testy.

• Citovat
  • Upravit
7
24.2.23 19:41
@Anonymní píše:
Ja taky v ramci kliniky presla prave k Lazarovsky a vse ok.

Na Novotnou jsem teda slysela samou chvalu taky, mam dva kamarady a zadarilo se jim obema prave u ni.

Kazdopadne, zkusila bych si vyhadat Lazarovskou, s ni opravdu neslapnes vedle. Vse si pamatuje, vse zaridi, vse konzultuje pripadne, udela veskery testy.

já mám právě často trapný pocit když si různě čtu jaké různé testy a vyšetření kdekdo měl a já jsem měla akorát na začátku hormonální profil a nic dalšího se nezkoumalo. Nikdo právě nevysvětloval že u mě z toho a z toho důvodu nemá cenu nějaká vyšetření dělat. Jen pokusy a Era. Nevím jestli jim ještě můžu věřit. Děkuji moc za radu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
25.2.23 11:18

Ahoj, já mám výbornou zkušenost s dr. Švábíkovou. A vím, že tam někdo taky přecházel od jednoho doktora k jinému a nikdo s tím problém neměl.

Já do PFC odcházela z ISCARE, kde se mi dlouho nedařilo. A někdo tam byl zase spokojený… Pokud se někde necítíš dobře a přijde ti, že se ti dostatečně nevěnuji, tak je podle mě lepší změna.

Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.