Prague Fertility Centre

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10651
12.7.18 18:57

@Alliesa byla jsem velmi spokojená v Gynemu. Přišlo mi, že do ničeho nenutí, nechávají rozhodnutí na vás a vše srozumitelně vysvětlí. Výhoda je, že mají ordinaci i v sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.7.18 19:31

Také se přidávám s gratulací a držím palečky :kytka:

Chtěla bych se Tě ještě zeptat, zda byl v něčem přístup tohoto centra odlišný od těch, které jsi vyzkoušela předtím? Popř. které jsi předtím vyzkoušela?

Moc díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
12.7.18 21:19

@Alliesa Já mám z PFC po 10 letech snažení 7 měsíční holčičku, takže za mě obrovská spokojenost. Předtím jsem byla v Pronatalu ( 3× IVF ) a Cube ( 1× IVF, 1× minimálka ). Ale je fakt, že předtím to bylo s vlastními vajíčky a v PFC s darovanými.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.7.18 19:14

@Hanca40 Ahoj, tak to moc gratuluji :-) Tyhle šťastné příběhy mi vždycky dodávají sílu @Hanca40 do dalšího boje :-) Chtěla bych se zeptat, zda jsi vnímala rozdíl v přístupu jednotlivých carů? A jakého lékaře jsi měla? Já jsem se objednala na konzultaci k paní doktorce Lazarovské, tak nevím.

Moc díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
13.7.18 19:59

@Alliesa Já jsem taky chtěla k Lazarovské, protože jsem ji znala z Pronatalu, ale nakonec jsem skončila u Mudr. Langerové, která je ale teď už zase zpátky v Gennetu. Byla jsem nadšená z toho, že mi - narozdíl od Cube -
zajistila všechna možná vyšetření, i ta co už jsem měla, ale starší, aby to tentokrát opravdu vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.7.18 20:13

@Hanca40 Já jsem právě objednaná na vstupní konzultaci do Gennetu (k Mudr. Jarošové) a zároveň i do PFC (k Mudr. Lazarovské) a uvidím, co mi doporučí a jaký z toho budu mít pocit. Na obě centra jsem se dočetla velmi dobré hodnocení, tak nechám rozhodnout intuici - snad bude dobrá :-) Moc děkuji za sdílení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
13.7.18 21:19

@Alliesa Myslím že jak obě centra, tak obě lékařky, jsou opravdu vynikající. Tak moc držím palce, ať máš ještě taky to potřebné štěstí a vyjde ti to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
14.7.18 01:19
@Alliesa píše:
@Hanca40 Já jsem právě objednaná na vstupní konzultaci do Gennetu (k Mudr. Jarošové) a zároveň i do PFC (k Mudr. Lazarovské) a uvidím, co mi doporučí a jaký z toho budu mít pocit. Na obě centra jsem se dočetla velmi dobré hodnocení, tak nechám rozhodnout intuici - snad bude dobrá :-) Moc děkuji za sdílení :-)

U MUDr. Jarošové jsem byla na svém 1. IVF, vajíčka mi vzali dříve, většina byla nezralých… pak jsem šla 4× do Pronatalu a šestý pokus jsem absolvovala v PFC a tam se mi na první pokus zadařily dvojčata.. Lazarovská mi dělala punkci i transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
14.7.18 08:37

@abcd32 Moc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.7.18 15:04

@abcd32 Tak to moooc gratuluju - to je úžasné :kytka:
Mohla bych se Tě ještě zeptat, zda jsi vnímala nějaký rozdíl v porovnání s Gennetem a Pronatalem? Ať už co se jedná přístupu, vyšetření apod.?

Moc díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.7.18 15:05

@Hanca40 Díky moc za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
16.7.18 02:36

@Alliesa Gennet i Pronatal jsou „masokombinát“… jedou na výkony, dost se čeká… měla jsem takový dojem, že jim o úspěch ani moc nejde. V tom PFC mi přišel ten přístup osobnější.. a také mi AŹ tam zjistili, že mám pozitivní test na ureoplasmu, která možná dělala neplechu v předchozích pokusech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.7.18 14:46
@Alliesa píše:
@Hanca40 Já jsem právě objednaná na vstupní konzultaci do Gennetu (k Mudr. Jarošové) a zároveň i do PFC (k Mudr. Lazarovské) a uvidím, co mi doporučí a jaký z toho budu mít pocit. Na obě centra jsem se dočetla velmi dobré hodnocení, tak nechám rozhodnout intuici - snad bude dobrá :-) Moc děkuji za sdílení :-)

Ahoj, Ty máš zkušenost s Gennetem i s PFC, můžeš mi prosím napsat, jak jsi to viděla v obou centrech? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.7.18 14:47
@abcd32 píše:
U MUDr. Jarošové jsem byla na svém 1. IVF, vajíčka mi vzali dříve, většina byla nezralých… pak jsem šla 4× do Pronatalu a šestý pokus jsem absolvovala v PFC a tam se mi na první pokus zadařily dvojčata.. Lazarovská mi dělala punkci i transfer.

To je krásné, gratuluji :kytka: Můžeš prosím srovnat Gennet a PFC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.7.18 10:41
@abcd32 píše:
@Alliesa Gennet i Pronatal jsou „masokombinát“… jedou na výkony, dost se čeká… měla jsem takový dojem, že jim o úspěch ani moc nejde. V tom PFC mi přišel ten přístup osobnější.. a také mi AŹ tam zjistili, že mám pozitivní test na ureoplasmu, která možná dělala neplechu v předchozích pokusech.

To samé kamarádka, včera mi to psala, že teprve v PFC zjistili pozitivu na ureoplasmu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.