Prague Fertility Centre

Napsat příspěvek
Velikost písma:
949
25.1.12 10:46

aha, na stránkách mají PICSI, monitorig a prod. kultivaci za 18 000 Kč… to už teda neplatí? trošku jsem porovnávala ceny a je to tam teda trochu dražší… můžu se zeptat na kolik vás celkem ten druhý pokus u nich vyšel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
25.1.12 19:16

Tak toho balíčku jsem si asi nevšimla…já nevím na kolik, ale ještě byl monitoring zdarma…platil to manžel :nevim: každopádně to bylo srovnatelný s iscare, ale nesrovnatelná péče :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
25.1.12 19:18

tak už jsem na to koukla a za těch 18.000 je to super :palec: snad tam budeš spokojená :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
25.1.12 19:46

:) ještě mám 4 zamr. embrya (snad na 2× KET) ty ještě absolvuji v ISCARU a pak teda uvidíme… moc děkuji za informace… chodíš tam jen k jednomu lékaři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
25.1.12 19:52

jj chodím k doktorce martině štěvíkové, je moc milá, všechno vysvětlí.
třeba je ale ani nebudeš potřebovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
25.1.12 19:59

kéžby… právě čekám na výsledky KETu, test asi v pátek… a kdy se chystáte vy na další IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
25.1.12 20:01

tak držím palce…já nevím, nechce se mi do toho, možná v létě, nebo za rok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
25.1.12 20:20

chápu… je to náročné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.2.12 18:10

Zdravim a nemuzu jinak nez souhlasit:))) Momentalne stimuluji a musim rici ze p.dr.Stevikova je naprosto uzasna . Vse krasne vysvetli, poradi… Fakt je ze je to tu drazsi, ale 100% pristup. Vsem co se snazi o mimco drzim palecky:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
13.2.12 21:34

Aho Gabihe…
děkuji za info… přeji hodně štěstí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
13.2.12 21:38

přeji vám všem úspěšné IVF…na začátku diskuze jsem psala, mám z Prague fertility centre chlapečka, 25.2. mu bude rok…proč jste přešly z ISCARE? Ke komu jste tam chodily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
13.2.12 21:42
Škurpice píše:
přeji vám všem úspěšné IVF…na začátku diskuze jsem psala, mám z Prague fertility centre chlapečka, 25.2. mu bude rok…proč jste přešly z ISCARE? Ke komu jste tam chodily?

Ahoj a děkuji :mavam:
já ještě nepřešla… zatím jen uvažuji… mám v ISCARu jestě 4 mrazáčky… pak uvidím… chodím ke všem… kdo má zrovna čas… nevyhovuje mi to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
13.2.12 21:43
LadyK píše:
Škurpice píše:
Ahoj a děkuji :mavam:
já ještě nepřešla… zatím jen uvažuji… mám v ISCARu jestě 4 mrazáčky… pak uvidím… chodím ke všem… kdo má zrovna čas… nevyhovuje mi to…

tak to chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
2.3.12 12:08

Ahoj,
jsme do tohohle centra objednaní. Máme za sebou 3IVF z toho 2 v Brně v Heliosu a jednu minimální stimulaci v Brně v Lartu. Vše bez jediného těhotenství.
Chci se zeptat, na ceny jsem koukala a není to dražší než v Heliosu snad možná i nastejno :-D ten balíček PICSI + monigoring+ prodloužená kultivace je super. V Heliosu se to všechno platilo zvlášť
PIcSI 3000, ale prodloužená kultivace snad 10 tis a IcSI bylo taky drahé myslím že 1000 za jedno vajíčko tady je to v tomhle vlastně levněšjí :-D
takže přístup super? Jak je to tam s čekačkama jak jak dlouho se čeká v čekárně? Píšou tam v ceníku za konzultaci 2000 platil to někdo? My už toho máme za sebou hodně tohle pokud bude určitě poslední stimuace a pokus (už jsme schválení žadatelé o adopci) tak bych nerada plýtvala časem a penězi. Po telefonu mi pan doktor tvrdil že jsou schopní nám zajisit kvalitní embria což jsme doteď neměli..máte s tím nějakou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.3.12 12:27

Ahoj Wrtulko,
jak uz jsem psala mam s timto centrem naprosto uzasne zkusenosti. Momentalne jsem 6 den po transferu a cekame jestlim se zadari:)).
Na radu p.doktorky jsme meli PICSI + monigoring+ prodlouženou kultivaci.Co se tyka prvni konzultace tak jsme neplatili nic. Fakt je ,ale ze mam pojistovnu MV , s kterou maji smlouvu( jine poj.ne). Pristup vsech v centru byl naprosto perfektni, nikdy jsem dlouho necekala a vzdy me vzali v urcenou dobu. Pani doktorka vse vysvetli, pokud mate nejake nejasnosti nebo dotazy, komunikuje kdykoliv pres email.Prostredi je tam naprosto uklidnujici, nemela jsem tam nikdy zadny stresujici pocit, naopak.
Fakt je ze nas to trosku finan.vycerpalo, ale nelitujeme.
Nemuzu jinak nez vrele doporucit:))))!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.