Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Vzhledem k tomu, že už jedno dítko z IVF máme, tak mám nejakú predstavu ![]()
Ahoj holky,
jaké máte zkušenosti s Prague Fertility Center a případně s paní doktorkou Košťákovou? Rozhodujeme se, kde absolvovat první IVF (PFC, Gennet, Apolinář).
Díky moc za názory ![]()
@mmmaaam nemám tedy přímo zkušenost s IVF, ale byla jsem zde darovat a přístup a vše na vysoké úrovni takže za mě super ![]()
@mmmaaam jdu tam pristí tyden na ket, spadám pod jinou dr, ale ta mela ted dovcu a zastupovala ji dr. Košťálová a byla velmi milá
absolvovali jsme tam 2 IVF a musím chválit do nebes ![]()
Teď se tam chystám na další IVF tak jsem zvědavá… předtím ve 2 CARECH neúspěch..
Holky nějaké novinky, jak se vám tam zadařilo? Taky mám za sebou 2 neúspěšná ivf a hledám změnu..
@jezz1e já se za pár dní dozvím jestli se mi zadařilo.. bylo to mé šesté IVF, v PFC první pokus. Ale myslím si, že mi to neklaplo… ![]()
@jezz1e ke komu chodíš? a kam jsi chodila předtím? já chodím k panu Drbohlavovi.
@abcd32 Chodila jsem do Podolí, teď se právě rozhoduju, kam jít na další pokus. Moc držím palce, aby ti to vyšlo!
Ahoj děvčata, co jste byla v tomto caru, mohu poprosit o par informací? Moc děkuji. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata, co jste byla v tomto caru, mohu poprosit o par informací? Moc děkuji.
za mě jen pozitivní info… po x neúspěšných pokusech v jiných centrech se mi tam zadařilo napoprvé a rovnou dvojnásobně ![]()
@abcd32 Moc gratuluji!! Ať už vše zdárně dotáhnete do sladkého konce ![]()
@jezz1e uz aby to bylo za mnou… jsem jak koule. Teď 31.týden.
Ahoj holky/spolubojovnice,
ráda bych Vás také poprosila o zkušenosti, které máte s tímto centrem.
Aktuálně mám za sebou 3 neúspěšné IVF v jiném caru a rozhodli jsme pro změnu. Zvažujeme na základě diskuzí Gennet Letnou a nebo Prague Fertility Centre.
Musím říct, že se v tom opravdu „plácáme“, takže budu ráda za každou radu a zkušenost ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.