Praha TP leto 2018

• Otevřená skupina

Maminky z Prahy a okoli. Termin porodu jaro- leto-podzim 2018.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
652
2.1.18 13:48
@misakmiki píše:
@RiaMarie Jsem 9tt, tak už se to taky blíží. Ale jak jsem po tom umělku a začátek je dost rizikový, tak se bojím každé kontroly. Ale snažím se myslet pozitivně, vesele vybírat jména, porodnici, postýlku, atd. :lol: V kolikátém týdnu jsi ty?

Já jdu v pátek na další kontrolu, kde terve zřejmě určí stáří mimise :-) můj odhad je tak 6.tyden… Na kontroly chodím každý týden :-) snad teď na potřetí už bude zřejmé co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
2.1.18 14:37

Ja jsem ted 13+0, no necekala jsem, ze mi to pohlavi uz reknou :-) ale zvedava jsem od zacatku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.18 14:47

Holcicky ktera ma termin v srpnu? Nejak se uz ztracim :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
2.1.18 15:14
@Kristyna.tyna píše:
Holcicky ktera ma termin v srpnu? Nejak se uz ztracim :P

Podle tehu kalkulačky bych měla rodit 20.8. a přesně to budu vědět snad už tento pátek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
2.1.18 15:16

@Kristyna.tyna Já!!! 8) Podle poslední MS mi vychází termín 11.8., ale asi se to maličko posune, na minulém UTZ mi vycházelo 12.8… A uvidíme, kdy to bude pak ve skutečnosti :lol: Kdy máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.18 15:43

1.8 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
2.1.18 17:03
@misakmiki píše:
@Elisabethka Děkuji za přivítání a také gratuluji! K té porodnici - pro mě je třeba důležité i to, abych byla od přijetí do nemocnice na jednom pokoji a to sama (resp. se svým manželem, kterého tam nechají po celou dobu). Nedokážu si představit, že bych byla na nějakém přijímacím pokoji s dalšími ženami (a bez manžela) a pak až se to rozběhne se měla někam přesouvat. A to prý tak ve většině pražských porodnic je…?

V Neratovicich jsem byla na jednom pokoji sama s manzelem po celou dobu porodu. Nikam jsem se nepresouvala.Mela jsem sprchu i wc sama pro sebe.Po porodu za 2 hod jsem presla s miminkem na vlastni pokoj.To uz byl placeny nadstandard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
2.1.18 17:09

@Elisabethka Díky za příspěvek. Také jsem právě slyšela, že v Neratovicích to tak je a celkově jsem na tuhle porodnici slyšela jen samou chválu, takže o ní hodně přemýšlím. Mají navíc na jednom pokoji i vanu, kterou můžeš využívat při porodu, což bych moc chtěla. Jediné, čeho se bojím, že v případě nějaké komplikace s miminkem určitě nemají takové vybavení a zkušenosti jako v Podolí nebo U Apolináře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
2.1.18 17:09
@Nickiess píše:
Ahojky, preju stastny rok 2018 vsem! Holky, byla jsem dnes na screeningu, je negativni, vse se zda byt OK. Termin porodu upraven na 10.7. Velikost od hlavy k zadecku 67 mm, miminko je hodne aktivni a vypada to na holcicku! jsem stastna :-) [/citac
Gratulka k holcicce :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
2.1.18 17:11

@Kristyna.tyna já podle dnešního ultrazvuku 24.8. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
2.1.18 17:13
@misakmiki píše:
@Elisabethka Díky za příspěvek. Také jsem právě slyšela, že v Neratovicích to tak je a celkově jsem na tuhle porodnici slyšela jen samou chválu, takže o ní hodně přemýšlím. Mají navíc na jednom pokoji i vanu, kterou můžeš využívat při porodu, což bych moc chtěla. Jediné, čeho se bojím, že v případě nějaké komplikace s miminkem určitě nemají takové vybavení a zkušenosti jako v Podolí nebo U Apolináře.

No vybaveni nemaji to je pravda :think:
A s tou vanou nevim ale byla jsem se podivat na jednu vanu a byla v mistnosti strasne malinke.Byla tam jen vana a lehatko na vysetreni. Postel tam nebyla. Stejne pri mem porodu byla obsazena tak jsem cumakovala na suchu. Zajed se tam podivat ale musis se objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
2.1.18 17:19

Vsem krasny Novy rok 2018
Rychle porody a Krasna zdrava miminka, hodne mlicka a domaci pohodicku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.1.18 06:18

Ahoj holky! Taky všem přeji opožděně krásný nový rok :) u nás kamarádi a rodina už to vědí takže jsem se Silvestra neobavala :D jsem nyní 10+5 tt a teda ty nevolnosti jsou šílený. Drzej se mě snad skoro od počátku. Ale někdy je to v pohode. Naštěstí na Vánoce mi bylo dobře :D Nicméně mam na vás jiný dotaz. A to jestli nejste teď některá nemocná? Já mam poslední dva-tři dny teplotu kolem 37, strašnou rýmu a kašel. Strasne mě to vyčerpává. V noci nemůžu kvůli ryme spat. Uz jsem zkoušela inhalaci, používám vincentku ve spreji. Ale moc to nepomáhá. Nejhorší je to asi fakt v noci kdy mi ta rýma stéká do krku a já se pak probudim, že nemůžu polykat protože mě to hrozne bolí a skrabe. Nemáte někdo s tímhle zkušenosti třeba i z minulosti? Co na to použit, co by mohlo zabrat? Za všechny rady budu strasne vděčná. Dneska jsem se opětně od půl 2 ráno budila skoro furt. Taky to vypovídá o mem příspěvku v 6 ráno :lol:
Prosím poraďte. Dekuju moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
3.1.18 09:28

@Deemon96 na ucpaný nos výborně zabírá sinupret… Nevím zda se dá používat v těhotenství takže určitě ověřit ;) taky jsem se ptala v lékárně a paralen se v nouzi může užívat tak bych si ho lupla když by stoupala teplota…
Mě začíná bolet v krku tak snad to přejde…:-)
Krom únavy nemám ani žádné nevolnosti a příznaky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
3.1.18 10:03

@Deemon96 teplotu bys měla teď v tehotenstvi mít přes 37, to s nemoci nesouvisí :) problém by byla teplota 38 a víc, to je lepší brat paralen, takhle vyšší teplota může ohrozit plod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny