Praní bez žehlení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
18.9.12 17:09
@Makinaa007 píše:
To by mě zajímalo, jakou extra inteligentní sušičku mají lidi, kteří z ní nic nežehlí. Je perfektní na ručníky, trička, sportovní a domácí oblečení, to fakt stačí poskládat a je krásně měkké. Ale košile, šaty s různými záhyby… to fakt žehlit musím.

A kdo napsal, že ze sušičky nežehlí nic?? Já tu nic takového nečetla, možná jsem četla špatně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
18.9.12 17:09

@Jančakecalka já mám to samé, ale abych pravdu řekla tak to prádlo mi připadá lepe vyprane když nenavolím tento program ale klasickej… každy to má jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.9.12 17:10
@Kallkapa píše:
Já teda ale nemám zmuchlané prádlo ani z pračky.. :think: :nevim:

tak máš asi trochu jiný pohled na zmuchlané prádlo než já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
18.9.12 17:10
@Makinaa007 píše:
To by mě zajímalo, jakou extra inteligentní sušičku mají lidi, kteří z ní nic nežehlí. Je perfektní na ručníky, trička, sportovní a domácí oblečení, to fakt stačí poskládat a je krásně měkké. Ale košile, šaty s různými záhyby… to fakt žehlit musím.

Tak já tam košile ani šaty nedávám, tak to bude asi tím. :pankac: Věším je z pračky na ramínko a pak žehlím. Tím pádem teda fakt skoro nic ze sušičky nemusím žehlit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
18.9.12 17:11

@dadasik Já to mám dobře vypraný i s tímto programem, nikdy se mi nestalo, že by tam zůstaly fleky.Peru jedině v gelovém prášku nebo kapslích. Mám pračku LG.

• Citovat
  • Upravit
681
@Žirafátko píše:
@dadasik chá chá :lol:
já jsem ráda, žehlení nesnáším. Navíc mám už rok rozbitou žehličku a opravdu se mi nechce kupovat nová :mrgreen:

Jestli chceš, tak daruju. Jenom nevim kde je. :think: :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130

@Žirafátko :) už dcerce od narození cpu do hlavy at si nehledá chlapa s košilema :lol: a nebo bohatyho aby si platil ženskou co to bude žehlit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
18.9.12 17:12
@paola white píše:
tak máš asi trochu jiný pohled na zmuchlané prádlo než já…

No asi jo.. teda zásadní rozdíl vidím v pojmu ZMUCHLANÉ - to je pro mě něco, co je pomačkané, má to všude sklady, pokrčené čárky všech tvarů atd.

A prádlo rovné jen nevyžehlené - což je prádlo rovné, které nemá nikde záhyby ani pokrčence ale není srovnané jak list papíru.

Mě teda opravdu pračka věci nezmuchlá :nevim: :nevim:

Příspěvek upraven 18.09.12 v 17:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
18.9.12 17:12

A z pračky prádlo zmuchlané mám, ale to proto, že ždímu na 1400 otáček, aby to šlo do sušičky s co nejmenším množstvím vody, košile peru na program košile, tak ty jsou na míň a nejsou moc zmačkané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
18.9.12 17:13

@Kallkapa Tak to sorry, přišlo mi to, že kdekoliv se zmíní sušička, tak je reakce, že je to super, protože se prádlo už nemusí žehlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
18.9.12 17:14

@dadasik :palec:
to mi říkal muž když jsem ještě žehlila (asi před milionem let) „prosim tě nežehli to, takovýho zbytečnýho s*aní, to si radši někoho zaplatíme“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a tak jsem skončila s žehlením :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130

@Jančakecalka já mam teda nemecky prášky i avivaže protože ta často jezdí otčím a mužu ríct že mi vyprali fleky i ty co se mi nikdy nevyprali, ale proste ten progam je u nás naprd ale je fakt že prádlo se nezmačka… a máme whirlpool

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
@kozisek píše:
ty jsi jako moje mamka za mlada, žehlila i spoďáry a ponožky :mrgreen:

ponožky nežehlím, ale trenky jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
@Makinaa007 píše:
@Kallkapa Tak to sorry, přišlo mi to, že kdekoliv se zmíní sušička, tak je reakce, že je to super, protože se prádlo už nemusí žehlit.

No omlouvat se nemusíš, já jen, že nic takového co si psala tady nečetla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
18.9.12 17:15

@Žirafátko dobře ho máš vychovanýho, asi budu muset byt ve vychově duslednější:) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat