Praní oblečku pro mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
120
23.7.04 18:22

Praní oblečku pro mimi

Ahoj maminky,mohly byste mi napsat od kdy jste prali oblečky pro mimi společně s vašimi věcmi?Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
23.7.04 20:59

Ahoj Valentine,

mám skoro devítiměsíčního klučinu a jeho oblečky jsme praly společně s našimi hned od začátku. Všechno prádýlko jsem si napoprvé samosebou vyprala v Lovele pro mimísky, ale pak když je poprvé zašpinil šupajdily do pračky společně s našimi věcmi. 5íkala jsem si, že vlastně mám na sobě vyprané věci a šmrdlíkuju se sním a nic to s ním nedělá, tak jsem to zkusila a dopadlo to dobře. Malý to snesl úplně bez problémů. Zatím čau. Pískle

• Citovat
  • Upravit
26
23.7.04 21:21

Ahoj Valentine,
já jsem jednou vyprala malému povlečení s naším prádlem a dostal ošklivou vyrážku. Léčili jsem to asi 3 týdny. Prala jsem v Lovele tak do 6-7 měsíců. On toho ale stejně zašpinil tolik, že z toho byla jednou za 2 dny plná pračka :D .dokina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.7.04 12:42

Ahoj Valentine,

já peru od čtvrtého měsíce oblečky pro naše mimi spolu s našimi věcmi a žádná alergie, žádné vyrážky nic se neobjevilo. Asi záleží individuálně…přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.7.04 08:20

ahoj valentine,

stejně jako některé mamky peru prádlo společně s tím naším. Malej žádný problémy nemá, voní pořád stejně. Ani dětský prášek nepoužívám, takže mě asi zavrhneš. Hygienik by se asi chytal za hlavu, ale než bych dětským zaplnila pračku, uběhl by týden možná dva a malej by pak statečně fakt neměl nic na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
29.7.04 10:18

Ahoj holky,
nikde jsem se nedočetla, jak dlouho je nutné prát prádlo odděleně. A upřímně řečeno - ani jsem po tom nepátrala. Peru Lucince od narození až do teď prádlo samostaně v dětském prášku (je jí 15 m) a budu v tom ještě určitě nějakou dobu pokračovat. Já sama mám totiž alergii na některé prací prášky a tak to radši nepokouším. Stačilo mi, když se nepěkně osypala po Johnson gelu. :x A problémy s naplněním pračky také nemám. Máme oblečení dost a vzhledem k současnému „čuněcímu“ období je pořád co prát. :twisted: :twisted: :twisted: Naše pračka umí i poloviční plnění. Ale to už dnes asi zvládá většina praček.
Ale řekla bych, že pokud je miminku víc jak půl roku a neperete jeho prádlo zárověň s Vaším spodním prádlem, neměl by snad být problém. Já jsem jen na tu chemii dost přecitlivělá a i procházka mezi regály s drogerií mi vhání slzy do očí. :cry: :cry: :cry:
Pa Ariana :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
29.7.04 11:13

Ahoj,
já zatím zkušenosti nemám, ale kamarádka to řešila tak, že prala prádlo pro mimi společně s věcmi pro dospěláky a všchno prala v Lovele. Koupila velké asi 9kg balení :)
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.7.04 11:39

Praní mimi oblečků

Ahoj Jano,
Hanička má necelé 4 týdny a oblečky peru spolu s ostatním prádlem - ale peru v Lovele a přidávám máchání navíc. Zatím nemáme problém. Těch dupaček a bodíček není tolik, abych jimi zaplnila celou pračku (a než bych to vyprala, neměla bych ji do čeho oblékat) a když peru v ruce, některé skvrny (zvlášť ty pokakané) nevyperu.
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
29.7.04 11:49

Ahoj!

Já peru většinou naše věci společně s Eliščinými, ale v dětském prášku a bez aviváže.

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky