Praní plyšových hraček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4724
21.2.14 18:38

@Jirka 22 peru na 40 a na program na syntetiku. Jednou mi malá během praní omylem zakroutila s čudlíkem na nastavení teploty a várku plyšáků jsem komplet vyprala na 75 °C a jen jeden se tak trochu scuckal na povrchu, jinak všichni přežili bez známek poškození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
21.2.14 18:41

Peru krátký program na 40st. Alergici nejsme, tak víc neřeším. A peru je i zavčasu (nejsou moc špinaví), takže i ten krátký program je vypere dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
21.2.14 18:51

Peru je na 40, dam do susicky a jsou jako nove. Neresim, aby byli desinfikovani, savo ani sanytol domu nekupuju(jak tu ctu casto), peru kdyz se mi zdaji usmudlani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
divlon
21.2.14 18:59
Také peru, kvůli roztočům a když je moje dcerka upatlá :D. Teď jsem si objednala prachuvzdorné, které se jen omývají hadříkem, protože se dovnitř prach nedostane, jen na povrch. Ale ostatní peru, jen některé už jsou dost seprané.. a nevypadají moc hezky..
@Jirka 22 píše:
Maminky, chtěla jsem se zeptat, jak perete plyšové hračky? Na plyšácích je napsáno, že je mám dát na ruční praní, ale já bych je radši dala na 40 stupňů. Nezničí se mi pak ty hračky?
  • Citovat
  • Upravit
1528
21.2.14 19:25

Plyšáky - mají je naši psi - peru na 40 st. dávám k praní desinfekci na prádlo, buď máchací z DM drogérie, nebo k pracímu prášku, ta je od f. Madel. Dávám i aviváž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
21.2.14 19:26

Peru to 40-60 stupňů v pračce, neřeším ani otáčky, už byli i v sušičce a v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
21.2.14 19:34

:lol: :lol: s tím mrazákem a pytlem na noc ven i s tou dezinfekcí jste mě teda dostaly, to nemá chybu a já myslela, že jsem blázen, sterilní prostředí pro dítě je ještě horší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
21.2.14 21:01

Já tuhle omylem vyprala jednoho na 90°C a přežil to bez újmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
divlon
25.2.14 10:13
No, taky si připadám občas jak blázen…
@belik píše: :lol: :lol: s tím mrazákem a pytlem na noc ven i s tou dezinfekcí jste mě teda dostaly, to nemá chybu a já myslela, že jsem blázen, sterilní prostředí pro dítě je ještě horší ;)
  • Citovat
  • Upravit
divlon
25.2.14 10:14
Jednou to přežije většina, ale když je perete často jako já… :mrgreen:
@Raduš.ka44 píše:
Já tuhle omylem vyprala jednoho na 90°C a přežil to bez újmy.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino