Praskání v uchu jen, když poslouchám video

25.8.24 19:35

Praskání v uchu jen když poslouchám video

Dobrý den, zjistil jsem že při sledování videí na youtube (při jiné činnosti jsem to zatím nezaznamenal) mi praská v levém uchu. Je to takový zvláštní jev a ještě to nemám úplně vypozorované ale…

I když je zvuk opravdu potichu, jakmile zapnu zvuk začne mi v uchu lupkat a jakmile ho zastavím ihned přestane, může to být opravdu hodně potichu, řekl bych že se to spouští tím že se na ten zvuk soustředím, že jakoby špicuju uši :D Zvuk mám z reproduktorů celkem daleko od sebe. Dělá mi to ale jen někdy, třeba podle únavy, nevím, prostě občas. Je ale strašně zvláštní že to vyvolá i slabý zvuk a jakmile to pauznu okamžitě to přestane. Praskání je nepravidelné a celkem rychlé, celkem rušivé a asi i vyvolává takový slabý tlak.

Setkal se s tím někdo? Asi ne co :lol: Myslíte že bych to už měl řešit lékařem? Muž 28.
Díky za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
25.8.24 20:00

Ahoj, a když posloucháš třeba písničku z rádia (proste radio, třeba v aute) slyšíš to taky? To praskání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.24 20:08

V autě se mi to ještě nikdy nestalo a to jezdím dost a poslouchám pořád, různé hlasitosti občas i trochu extrémní hlasitost.
Děje se mi to hlavně u počítače, zrovna teď se mi to děje při sledování yt na notebooku přes notebook repráky, zkusil jsem si dát jen pravé sluchátko a stejně začalo levé ucho lupkat. Zrovna dneska toho nemám moc naspaného tak bych řekl že to má taky vliv.

Příspěvek upraven 25.08.24 v 20:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
25.8.24 20:17

@BlůBlaBlí Mně se to děje taky, ale netuším, co to je, takže ti moc nepomůžu. Stává se mi to taky jen při určitém videu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
25.8.24 20:22

Mně se to děje při únavě, ne teda u videí, ale u některého hlasů, třeba když mluví můj taťka, manžel má hlas výraznější a to mi nedělá nic. Já mám, ale takový pocit zaléhání a odlehání ucha, pořád za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
25.8.24 20:57

Ja to mam jen u muzskeho hlasu urcite hloubky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.8.24 21:01
@BlůBlaBlí píše: Více

To je zajimave, to by mohlo opravdu souviset jen s temi repraky a třeba určitou frekvenci, hlasitosti, hloubku, jakou vydávají jen ty repraky, když se ti to jinde neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
25.8.24 21:17

Dělá mi to u určitých věcí a mám to z krční páteře. (U mne motor dodávky, lednice a ještě jeden zvuk).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.24 21:21

Nečekal jsem že nás bude tolik :D tak asi to budu ještě dál testovat a pozorovat a třeba tomu přijdu na kloub.

Máte to všichni při únavě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast