Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mate niektora skusenost s praskanim v kolenách???
ja asi posledny rok mi brutalne praska v kolenách.. prv to bolo zčasu na cas prasklo bolelo aj tri dni… potom o pol roka zase..teraz sa mi to deje normálne pri chodzi.. az musim skintať..dnes sa mi to stalo pri prechadzke zase.. je to taky čudny pocit ako keby sa mi vytklo jablčko alebo čo…nemate nejaka s tym skusenost??… čo to moze byt,?
niekedy 5 rokov dozadu som mala aj vytahovanu vodu z kolena ale to bola ina bolest..teraz to je taka tupa bolest pukne mi to tam zaboli a ako keby spadne kost na svoje miesto a je pokoj…:-D.. viem ze asi najmudrejšie by bolo navstivit lekara…ale tak čo to moze byt… mam 22r a problemy s kolenami jak stara zena
pri tom aj sportujem, prechadzky a tak:-D
@mimkaaluky čauky, no mě taky praskalo a na ortopedii mi ukázali na rentgenu, že mám tu čéšku oproti druhé noze úplně obroušenou… a prý to může být i dědičné… mamka to měla taky… už mám 2 roky naplánovanou operaci, ale pořád odkládám… rehabky nezabraly ![]()
Jsem na tom stejně
ale co to je nevím jen těch zdr. problému okolo toho je víc tak se jdu zítra o tom pobavit s doktorkou ![]()
Mě křupe ve všech kloubech od asi 10 let, brala jsem na to colafit a kamzíka a nepomohlo nic. Křupe mi i v kyčlích
Někdy se mi stane, že nemůžu pořádně chodit, jak to bolí, ale po chvíli to přejde… ale kdyby někdo věděl, co s tím, tak budu ráda, mě se doktoři akorát smějou, poradit mi nikdo nechtěl ![]()
@Babišovka no pamatam kedysi este davnejsie mi prasklo prvykrat a to bola totálna bolest hnusna… to ma vtedy priatel musel niest domov na rukach a na chirurgii u nas este na SVK.. a nemohla som nasliapnut na nohu mozno 2 tyzdne..ale ked ja mam strasny strach z chirurgov su necitlivííí…:-D a teraz sa mi to bohuzial vracia stale a v poslednej dobe akosi casto ani nemusim nejak zle na nu nastupnut na tu nohu… @anubis25 no…
u mna to je take odveci blbe jaa tu nemam svoju odbornu dr odmalička tak oni aj by chceli pomoct ale nemaju na zaklade čoho lebo karta už rok mi putuje od starej obvodačky zo svk ku mne,
Mě praská v kolenu asi 10 let. Nic nebolí ale praská to pořád. Neřeším..
@mimkaaluky to tam mají s tím nějaký bordel ne..jako když potřebuješ pomoc tak by si neměli dovolit tak dlouho předavát kartu. Já jsem svoji doktorku změnila, protože peče žadná a zítra jdu poprvé k nové tak taky nevím jestli už ji dali kartu nebo ne tak uvidím
ale já doufám že se bude mi snažit pomoct a ne že to nic není že si vymyšlím atd…jakože mám docela strach, protože u minulé už jsem se považovala za simulanta
@Roxelli nokdyby to nebolelo tak to nerešim mozna ani ja ale teraz tiez, postavila som sa len od pc a boli to hodne no..tak neviem čo to moze byt… @anubis25 no ono ja som si v tom spravila nechtiac troška bordel..nestihla som si pred porodom ist pre kartu na SVk porodila som tu a na SVK sme este s malym neboli
..no ták potom daj vediet čo to asi je… mne niekto tiez raz poradilo nejakeho kamzika či čo tabletky… no a je pravda ze maly ma 15 mesicu a este ho stale kojim..či aj vapnik mi načisto nevytahal… zuby sa mi zlomili asi 2..no strašnee ![]()
@mimkaaluky zítra napíšu jestli se teda už něco dozvím nebo budu posílana od doktora k doktorovi..já právě moc tabletky nechci, ale zas já moc nemusím mlečné výrobky což si myslím že to může i trochu souviset když vápník je docela důležitej pro kosti
@mimkaaluky tak já moc ještě nevím. Takže ty moc neporadím rengen vyloučil nějaký važnější problém a asi mě čeká ortoped uvidím co mi řekne doktorka ta si myslela ještě než mi vypsala žadánku na rengen že to může být meniskus, ale oč se jedná a jak se to lečí nevím
@anubis25 píše:
@mimkaaluky tak já moc ještě nevím. Takže ty moc neporadím rengen vyloučil nějaký važnější problém a asi mě čeká ortoped uvidím co mi řekne doktorka ta si myslela ještě než mi vypsala žadánku na rengen že to může být meniskus, ale oč se jedná a jak se to lečí nevím
meniskus sa mi vidi ze je tá voda v kolene čo som mala jáá..ono sa to s takou iiihlou vytahuje, zboku ti to pichnu do kolena ale nie som si ista..skus vygooglit ja všetko guuglim ![]()
Alebo je to dajake vazivo v kolene fakt neviem ale mne dnes od rana zahadne neskriiplo ![]()
@mimkaaluky už guuglim a nic moc pozitivního nečtu. Spíš něco na způsob vaziva, hodně časté zranění a povětšinou se řeší operaci kdy jsi v nemocnici jeden den, ale klid 4 týdny
.. Tak uvidím ve čtvrtek jdu k doktorce tak kde mě pošle
@anubis25 aach bode neviem si prestavit operaaciu.. neznasam doktorov..som bola akurat tak pri porode hospitalizovana aj to chvalabohu pre plnu porodnicu len 4 dni.. hh
@mimkaaluky no jako já doufam že jestli to bude nutné že mi to aspoň umrtví..od doby kdy mi nešlo zastavit krvacení nesnaším krev, pohled na ní a jakkékoliv řezné rány…