Intimní úraz - rady?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.2.14 09:54

Intimní úraz - rady?

Holky musím anonymně, jelikož se neskutečně stydím :oops:

Včera jsem měla na návštěvě ségru, bereme si kafe ven… ona, že odnese hrnky.. Pak jdu domů s dcerou, která se rozčiluje už v předsíni tak jsem chtěla honem honem abych byla svlečená a šla domů dělat svačinu.. No sednu si na lavici v předsíni abych se zula a auuuu 8o sestra uklidila hrnky jen do předsíně, sedla jsem si přímo na hrnek a lžičku co tam byla jsem si zapíchla přímo do zadnice :zed: Někomu to příjde zřejmě úsměvné já bych se asi smála taky, ale od včerejška od dopoledne to vážně dost bolí :roll: Nevidím si tam, netuším zda jsem se jen někde škrábla či tak :roll: Představa jít s tímhle k dr mě teda docela děsí už vidím ty pohledy a smích až bych jim vyprávěla tuto historku a pak ukazovala zadek 8o :oops: A tak si tak přemýšlím co vlastně s tím můžu dělat? mám počkat ještě den dva zda bolest přejde? napadlo mě zkusit dubovou kůru, ale když vlastně nevidím co tam je ono s pupkem pár dní před porodem toho tam moc nevidím… CO by jste dělaly? díky a nesmějte se mi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65273
20.2.14 09:56

At se podívá manžel ne???
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
20.2.14 09:56

Tak jsi byla oblečená, nemohlo se Ti to snad nikam hluboko zarazit a nekrvácela jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
20.2.14 09:57

Mrkni zrcadlem :think: jimak ano, zabavna historka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.14 09:57

Tak se mrkni zrcátkem, né? já když se nějak blbě utřu po wc, či sex je víc náruživý :oops:, tak párktát máznu něčím co dávám malé na pipku a je to dobrý.

usměvné to je, ale auau :?

• Citovat
  • Upravit
smurfka
20.2.14 09:58

Podívej se zrcátkem..ono jestli si skoro před porodem a trpíš hemeroidy třeba tak sis mohla jednoho třeba nějak poškodit..to by mohlo přejít samo s tou kurou..ale musíš se tam podívat no..

• Citovat
  • Upravit
24798

Ani se soustavou zrcátek si tam nevidíš? :lol: no jo, zkus manžela… Až budeš vědět, co tam máš, tak se bude líp radit, jak to léčit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211

Dej si na zem zrcátko větší svlíkni se a dřepni si koukej tam jestli něco neuvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
20.2.14 09:59
@Pipet píše:
Ani se soustavou zrcátek si tam nevidíš? :lol: no jo, zkus manžela… Až budeš vědět, co tam máš, tak se bude líp radit, jak to léčit 8)

aha tak už to tu je psané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
20.2.14 10:00

A zarazila sis to někam? Já bych šla k doktorovi. Ano je to trapný, ale oni jsou profíci. Věř, že pár opravdu vtipný případů jsem viděla a nikdy se jim nikdo neposmíval.
Ale pobavila si ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.2.14 10:01

@gabki Zakladatelka má předporodní pupek, to nebude tak jednoduché se tam mrknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
20.2.14 10:02

Jako zapíchla sis to do masíčka (do půlky) nebo mezi půlky? na povrchu na kůži něco ucítíš/uvidíš, ale tuším vnitřní orgány nejsou inervované takže tam poznáš leda krvácení anebo halc zkouknout odborníkem.. zvlášť před porodem může být natržení tkáně/svěrače dost problém (by to neprdlo při tlačení ještě víc?)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka

@Pipet no já nevím já jsem si se zrcátkem holila spodek dva dny před porodem.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
G12

Doktoři jsou zvyklí na horší věci :-D

• Citovat
  • Upravit
24798

http://petrapavlickova.blog.idnes.cz/…pi-prel.html
Myslím, že lžička v zadku je proti tomu slabý odvar, klidně k doktorovi zajdi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák