Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak jsi byla oblečená, nemohlo se Ti to snad nikam hluboko zarazit a nekrvácela jsi?
Tak se mrkni zrcátkem, né? já když se nějak blbě utřu po wc, či sex je víc náruživý
, tak párktát máznu něčím co dávám malé na pipku a je to dobrý.
usměvné to je, ale auau ![]()
Podívej se zrcátkem..ono jestli si skoro před porodem a trpíš hemeroidy třeba tak sis mohla jednoho třeba nějak poškodit..to by mohlo přejít samo s tou kurou..ale musíš se tam podívat no..
Ani se soustavou zrcátek si tam nevidíš?
no jo, zkus manžela… Až budeš vědět, co tam máš, tak se bude líp radit, jak to léčit ![]()
Dej si na zem zrcátko větší svlíkni se a dřepni si koukej tam jestli něco neuvidíš
@Pipet píše:
Ani se soustavou zrcátek si tam nevidíš?no jo, zkus manžela… Až budeš vědět, co tam máš, tak se bude líp radit, jak to léčit
aha tak už to tu je psané
A zarazila sis to někam? Já bych šla k doktorovi. Ano je to trapný, ale oni jsou profíci. Věř, že pár opravdu vtipný případů jsem viděla a nikdy se jim nikdo neposmíval.
Ale pobavila si ![]()
@gabki Zakladatelka má předporodní pupek, to nebude tak jednoduché se tam mrknout ![]()
Jako zapíchla sis to do masíčka (do půlky) nebo mezi půlky? na povrchu na kůži něco ucítíš/uvidíš, ale tuším vnitřní orgány nejsou inervované takže tam poznáš leda krvácení anebo halc zkouknout odborníkem.. zvlášť před porodem může být natržení tkáně/svěrače dost problém (by to neprdlo při tlačení ještě víc?)..
@Pipet no já nevím já jsem si se zrcátkem holila spodek dva dny před porodem.. ![]()
http://petrapavlickova.blog.idnes.cz/…pi-prel.html
Myslím, že lžička v zadku je proti tomu slabý odvar, klidně k doktorovi zajdi ![]()
Holky musím anonymně, jelikož se neskutečně stydím
Včera jsem měla na návštěvě ségru, bereme si kafe ven… ona, že odnese hrnky.. Pak jdu domů s dcerou, která se rozčiluje už v předsíni tak jsem chtěla honem honem abych byla svlečená a šla domů dělat svačinu.. No sednu si na lavici v předsíni abych se zula a auuuu
sestra uklidila hrnky jen do předsíně, sedla jsem si přímo na hrnek a lžičku co tam byla jsem si zapíchla přímo do zadnice
Někomu to příjde zřejmě úsměvné já bych se asi smála taky, ale od včerejška od dopoledne to vážně dost bolí
Nevidím si tam, netuším zda jsem se jen někde škrábla či tak
Představa jít s tímhle k dr mě teda docela děsí už vidím ty pohledy a smích až bych jim vyprávěla tuto historku a pak ukazovala zadek
A tak si tak přemýšlím co vlastně s tím můžu dělat? mám počkat ještě den dva zda bolest přejde? napadlo mě zkusit dubovou kůru, ale když vlastně nevidím co tam je ono s pupkem pár dní před porodem toho tam moc nevidím… CO by jste dělaly? díky a nesmějte se mi