Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte, prosím, poraďte. syn - 17 měs. se napil vody v kýblu, ve kterém byly odřezané klacky s keře kiwi. už to tam je pár měsíců. chodil s kelímkem a prostě mu to do toho kýblu spadlo, vylovil kelímek i s tou vodou a lokl se. než jsem přiskočila, už to polkl. byl to sice jen lok, ale i tak… mám mu dát třeba espumisan nebo sab simplex? to jsem tu kdesi četla, že to někdo dal dítěti, když si lokl octa. možná se z toho jen pokadí, ale i tak mám obavy… dííky
Uhm, rekla bych, ze krapet prehanis.Nic se mu nestane…max.se potento.
@evulkanov taky si myslím, že se nic nestane. Espumisan nebo Sab simplex je zbytečný, to je na odplynění, to mu nijak nepomůže.
Dcera v létě spadla do sudu s okapovkou, dola fakt bahnitý sajrajt. Obecenstvo nás hned hnalo do nemocnice. nakonec jsem to řešila jen telefonem s pediatrou. doporučila živočišné uhlí a probiotika.
neblazni, nic se mu nestane, vis co vsechno strci do pusy kdyz se na neho nedivas? ![]()
Dávám mu denně laktobacilky Swiss, tak snad to pomuze i tentokrat a nic z toho nebude. ale ta voda vypadala dost hnusne práve
Malá se mi párkrát napila z kádě s lekníny, protože tam viděla pít kocoura. Byla fakt rychlá
. Nic jí nebylo.
Já sama bych to taky neřešila
…ale je pravda, že když jsem byla malá, tak jsem si taky lokla špinavé vody a dostala jsem z toho zánět ledvin. ale já si myslím, že už jsem k tomu měla předpoklady a tohle to jenom vyvolalo…
Bych to nehrotila, syn se ve 3 letech napil z potoka, do kteryho stikaji zumpy z domacnosti, je to smradlava voda, lekla jsem se, ale krome toho ze jsem ho pak hlidala jestli nebude mit prujem nebo zvracet, jsem nedelala nic, verila jsem tomu, ze uz snad ma dobrou imunitu
dopadlo to v pohode, ovsem ma matka hystercila, ze okamzite do nemocnice, ze umre
no jo pry jsem nezodpovedna, kdyz byl malej, nic do pusy nestrkal, az ted posledni 2 roky ![]()
Pro jistotu ty probiotika, ale ty dáváš. Maximálně ho to protáhne, myslím.
Myslím, že se max. posrajdí. Nějak bych to neřešila… Malej mi na chatě loknul bahnitou dešťovku a ani ho to neprotáhlo…
Neboj, je to pro něj vlastně zdravé, protože si jeho tělo vytvoří protilátky
Pokud v tom nebyl vysypaný jed na krysy, tak bych to neřešila ![]()