Napil se stojaté vody v kýblu

1803
6.2.14 17:39

Napil se stojaté vody v kýblu

Ahojte, prosím, poraďte. syn - 17 měs. se napil vody v kýblu, ve kterém byly odřezané klacky s keře kiwi. už to tam je pár měsíců. chodil s kelímkem a prostě mu to do toho kýblu spadlo, vylovil kelímek i s tou vodou a lokl se. než jsem přiskočila, už to polkl. byl to sice jen lok, ale i tak… mám mu dát třeba espumisan nebo sab simplex? to jsem tu kdesi četla, že to někdo dal dítěti, když si lokl octa. možná se z toho jen pokadí, ale i tak mám obavy… dííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2411
6.2.14 17:41

Uhm, rekla bych, ze krapet prehanis.Nic se mu nestane…max.se potento.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
6.2.14 17:42

@ne-silenamatka víš jak, matka prvního dítka :-D díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13772
6.2.14 17:44

@evulkanov taky si myslím, že se nic nestane. Espumisan nebo Sab simplex je zbytečný, to je na odplynění, to mu nijak nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481

Dcera v létě spadla do sudu s okapovkou, dola fakt bahnitý sajrajt. Obecenstvo nás hned hnalo do nemocnice. nakonec jsem to řešila jen telefonem s pediatrou. doporučila živočišné uhlí a probiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413

:D neblazni, nic se mu nestane, vis co vsechno strci do pusy kdyz se na neho nedivas? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
6.2.14 17:48

Dávám mu denně laktobacilky Swiss, tak snad to pomuze i tentokrat a nic z toho nebude. ale ta voda vypadala dost hnusne práve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.2.14 17:49

Malá se mi párkrát napila z kádě s lekníny, protože tam viděla pít kocoura. Byla fakt rychlá :nevim:. Nic jí nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
6.2.14 17:49

Akorát se pos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
6.2.14 17:59

Já sama bych to taky neřešila :mrgreen:…ale je pravda, že když jsem byla malá, tak jsem si taky lokla špinavé vody a dostala jsem z toho zánět ledvin. ale já si myslím, že už jsem k tomu měla předpoklady a tohle to jenom vyvolalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
6.2.14 18:35

Bych to nehrotila, syn se ve 3 letech napil z potoka, do kteryho stikaji zumpy z domacnosti, je to smradlava voda, lekla jsem se, ale krome toho ze jsem ho pak hlidala jestli nebude mit prujem nebo zvracet, jsem nedelala nic, verila jsem tomu, ze uz snad ma dobrou imunitu :mavam: dopadlo to v pohode, ovsem ma matka hystercila, ze okamzite do nemocnice, ze umre :lol: no jo pry jsem nezodpovedna, kdyz byl malej, nic do pusy nestrkal, az ted posledni 2 roky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
6.2.14 18:42

Niiiic, bude mít lepší imunitu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85423
6.2.14 18:45

Pro jistotu ty probiotika, ale ty dáváš. Maximálně ho to protáhne, myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
6.2.14 20:11

Myslím, že se max. posrajdí. Nějak bych to neřešila… Malej mi na chatě loknul bahnitou dešťovku a ani ho to neprotáhlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
6.2.14 20:35

Neboj, je to pro něj vlastně zdravé, protože si jeho tělo vytvoří protilátky :roll: Pokud v tom nebyl vysypaný jed na krysy, tak bych to neřešila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák