Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Byt tebou asi bych poprosila manzela sice si umim predstavit ten zacatecni stud ale lepsi manzel nez nekdo jiny souhlasim s @smurfka spis sis poranila hemeroid a proto to boli
Zrcátka jsem zkoušela dvě, ale vážně tam nic nevidím ![]()
@Petra Z manžel přijede o víkendu a za tchýní teda nejdu ![]()
@smurfka hemeroidy netrpím, nikdy jsem je neměla ![]()
@benjaminek nekrvácela - aspoň myslím, oblečená jsem byla v teplákách plus spodní prádlo ![]()
Já jsem si jednou sedla na nůžky na nehty. Měla jsem je zapíchlý těsně vedle (o)
Pár dní bych to nechala být, je to podrážděný.. pak bych kdyžtak zašla k doktorovi ![]()
No za tchýní bych taky nešla…
nemáš sestru???
nebo prostě ta kamarádka…co však jste baby ne???zadek mají všichni s jednou dírou ![]()
i když ty ted asi se dvěma ![]()
Jako doktori uz videli jine predmety v ruznych telesnych dutinach a mnohdy si je tam dotycny soupne zcela dobrovolne. Tak bych pripadne (kdyby to stale bolelo) zasla k lekari a okamzite hlasila: Sedla jsem si na lzicku a boli me perdel…
@Petra Z
bože bože se musím smát sama sobě… no ségru uvidím zítra bydlíme od sebe docela daleko že bych k ní takhle dnes vyrazila nepadá v úvahu, ale ano máte pravdu asi mi nic jiného nezbyde ![]()
@St. Estephe Díky
![]()
@G12
![]()
náš soused má asi dioptrií, jsem si představila, jak mu ukazuju zadek…i když on by nepoznal, že to je zadek ![]()
Než ukazovat zadek příbuzenstvu a kamarádkám, tak to už je snad lepší zajít k doktorovi. Jestli to nekrvácelo, tak to bude asi jen pohmožděné a tady v těch partiích to je dost citlivé, no. Ani mě teď nenapadá, co by se Ti tam mohlo stát hrozného, když to ani trochu nezakrvácelo. ![]()
No hele ségra, přijeď, já nemůžu sedět, ale pořebuju, abyses mi podívala na zadnici ![]()
@Petra Z Copak na zadnici, spis do ni, ne?
Zakladatelko, zkoukni film Lidska stonozka, razem zjistis, ze tve rekneme prdelni problemy jsou uplna malickost… ![]()
A vrazila sis to přímo tam?, krev na papíru není, že bych sis to tam nějak natrhla? co opatrně s pomocí lubrikačního gelu, nebo nej. oleje, to prozkoumat sama? Ale jestli to bolí moc, tak bych s tím zašla,…vem si že spodek tedď ukazuješ docela často.