Syn olízl čistič na troubu :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
46669
26.2.14 20:47

Syn olízl čistič na troubu :-((

Čtyřletý syn před chvílí olízl pěnu nastříkanou v troubě. Říkal, že si dvakrát nabral na prst a lízl, hned potom jsem mu vypláchla pusu a dala napít. Volala jsem na pohotovost a řekli mi, že pokud ho nepálí pusa, jazyk a nemá to zarudlé, bude to v pohodě. Říká, že ho nic nepálí, v puse nic nemá. Jenže já jsem z toho nějak vedle, zvlášť když doktorka komentovala situaci slovy „no, to je pěkný svinstvo“ :?

Uklidníte mě? Poradíte, co ještě můžu udělat? Radši s ním zajet do nemocnice?

Že jsem blbá a neměla jsem to mít dostupné vím teď taky, to psát nemusíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
26.2.14 20:49

Zavolej si na toxikologii. Ale myslim ze pokud toho nevypil vic tak bude ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015

ČÍSLO NA TOXIKOLOGII – 224 919 293
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609

@KPKristy
Koukni sem a popř. volej. Čistič na troubu je extra žíravina, volala bych tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.2.14 20:50

@geilens, doktorka se právě ptala, jestli jen lízl nebo to vypil. Nevypil, tak to spíš nehrotila…

Na toxikologii jsou nonstop? To mě nenapadlo, myslela jsem, že fungují jen přes den :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
26.2.14 20:51

Zavolej, taky jsem tam jednou volala a jsou moc příjemní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609

Našla jsem, že tam píšou riziko poleptání, aktivní uhlí nemá význam. Dát napít vody nebo mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492

Také myslím, že to bude ok, můj syn taky hned vše zkusí, naposledy prací prášek a vždy v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
26.2.14 20:52

Na tu toxikologii bych volala pro klid duse :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4620
26.2.14 20:53

@KPKristy ja nevim, jeste sem nevolala ale myslim ze jo… ono v te pene slizl treba 1-2ml - to je trosicka a pokud ho to nepali ani to nerudne atd…tak bude ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
26.2.14 20:53

Dej mu vypít co nejvíc mléka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.2.14 20:54

On mi dokonce tvrdí, že to nepolkl, ale to nemůžu vědět jistě, že :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
26.2.14 20:56

Volej jsou tam nonstop a jediní ti na toto odpoví, od toho tam jsou, já vždy volám když děti něco dají do pusy a já si nejsem jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.2.14 21:16

Tak jsem volala toxikologickou linku, paní byla moc příjemná. Přečetla jsem jí složení přípravku, tak říkala, že celková otrava u tohoto nehrozí, že jsou to spíš organické látky a může mu to spíš v břiše pěnit. Ale to říkala spíš při požití většího množství, prý jestli si jen lízl, tak bude v pohodě. Dát napít vody, mléko ne a hlídat, aby nespal na zádech, kdyby náhodou zvracel. Ale to prý při takto malém množství není pravděpodobný.
Tak jsem docela v klidu, ale úplně ne. Jsem blbec, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
26.2.14 21:27
@KPKristy píše:
Tak jsem volala toxikologickou linku, paní byla moc příjemná. Přečetla jsem jí složení přípravku, tak říkala, že celková otrava u tohoto nehrozí, že jsou to spíš organické látky a může mu to spíš v břiše pěnit. Ale to říkala spíš při požití většího množství, prý jestli si jen lízl, tak bude v pohodě. Dát napít vody, mléko ne a hlídat, aby nespal na zádech, kdyby náhodou zvracel. Ale to prý při takto malém množství není pravděpodobný.
Tak jsem docela v klidu, ale úplně ne. Jsem blbec, no… [/c :hug: itace] :hug: ale nejsi. a taky po tobě chtěla jeho RČ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák