Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Nepije v noci, pije kolem sedmé mlíko, spát jde v osm, o půl deváté, a to s 1,5dl vody a pak pije až kolem šesté ráno mlíko. Takže plínka má v sobě cca půl litru, což není zas tolik na velikost 5…
@Margery a ona ti praskne nékde u toho lepíku?
Kdyztak bych zkusila kalhotkovy plenky, me se moc vyplatily, nemel ani moc nacurano, ale prasklo to u lepiku a ![]()
S kalhotkovyma byl klid.
@Margery tak pred spanim zkusit dat na nocnik a v noci prebalit
@Margery píše:
Nepije v noci, pije kolem sedmé mlíko, spát jde v osm, o půl deváté, a to s 1,5dl vody a pak pije až kolem šesté ráno mlíko. Takže plínka má v sobě cca půl litru, což není zas tolik na velikost 5…
mě to přijde dost. ![]()
No tak samozrejme ze s prominutim proch*ana plena rupne. Ho v noci prebal, ne?
@Margery píše:
Ono to vždy prasklo jakoby nahoře u bříška ve švu
Mozna to bude tim, ze spi treba hodne na brisku a treba mel jeste pindika nahoru. pak to vsechno ta plina v predni casti nepojme. taky uz se mi stalo, ze v zadu sucho a ve predu procurany. ale neprasklo tedy nikdy.
@Margery píše:
Půl litru v plence?
Proč ho nepřebalíš?
Ja nevim, zensky, tak si predstavte, jak existujete v takhle nacucane vlozce. Je to nechutne, fakt jo…
Já bych mu dala nějakou normální večeři, vždyť už je velkej…večer mlíko, vodu, ráno mlíko…ta plenka to přece nemůže pobrat. Nebo prostě přebalit v noci ![]()
Na noc dej větší plenu než dáváš.
Nám se to stalo minulý týden u pleny 4. Měl v noci flašku, což normálně nemívá. Vyřešilo se to plenkou 4+.
Příspěvek upraven 21.01.14 v 09:09
@Margery píše:
No promiň, ale to je opravdu dost.
Jak dlouho bys ho v tom chtěla nechat, aby ta plena byla nacucaná úplně?
Pak se nediv, že to nepojme a praskne ![]()
Tyjo tak to čumím
naše malá má ráno plínu totál nafouknutou a úplně pročůranou a nikdy se mi nestalo, že by praskla
přebaluju jednou v noci ale ráno je stejně uplně těžká
malou teda kojím ještě několikrát za noc tak má pořád co čůrat… a to používám pampers - ale oranžové
… @Margery zkusila bych ty látkový asi pokud už ti to dělalo více druhů jednorázovek
tam ti nemá co prasknout ![]()