Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Margery zkusila bych třeba jiné pleny babylove z dm jsou super, dokonce mají i pro takhle velké děti speciální na noc
@Margery píše:
@lucka83 Zkusila jsem hodně plínek, euroshopper ještě ne. Dá se koupit vzorek jako třeba u rossmanna?
bohuzel neda
Starší míval po ránu pěkný „granát“ (náš domácí výraz pro hodně nacucanou plenku
), ale nikdy nepraskla (Pampers AB), ale zato byl hodně často po ránu pročůraný, obvykle to vyteklo horem u bříška na jedné straně, takže možná ty jen líp utahuješ, jinak by nám to prasklo taky. U nás na to protékání nepomohlo nikdy nic, ani změna značky, větší pleny a ani přebalování, protože jak už tu někdo psal, on taky byl brzy ráno třeba ještě suchý a za 2h už pročůraný do postele, prostě ta plena nedala tu jednorázovou velkou dávku, kterou pustil často až po probuzení, ale bohužel dřív, než vylezl z postýlky.
@lucka83 píše:
@Margery a nezkousela si treba pleny euroshopper? malej je ma na noc a v pohode
plenky euroshopper končí, doprodávají se poslední kusy
@marti81 píše:
aha, to je teda blby
Aha, tak euroshopper teda ne
@Samamama no bývá taky pročůraný, pokud mu před spaním odpoledne nedám suchou plenu, noční plena bývá v pohodě od té doby, co jsme mu omezili noční pití. Ale to může být utáhnutou plínkou
jo a spává většinou na břiše, tak to je pak jasné, no tak to asi změna plenky nepomůže ![]()
@marti81 píše:
a budou misto toho nejaky jiny?
@lucka83 píše:
a budou misto toho nejaky jiny?
prý ano, dávají to jinému výrobci
@marti81 píše:
prý ano, dávají to jinému výrobci
Dekuji, no uvidime jake budou ![]()
@valkil píše:
@ugluk
@LarrTak bambsovky nevedu
Mám Anavy
Itti Bitti
Baby Idea (to je možná bambus?)
a nějakou z šijeme dětemVšechny protékají tak, že na půllitr ani nikdy nedošlo.
@Billi
Ale po půllitru do jakékoliv plenky je tam mokro stejné.
![]()
jsem se týhle diskuze vědomě nikdy nezúčastnila
.
Tak večer dostal míň pití, dohlížela jsem na to, aby se pořádně vyčůral, neutahovala jsem plínku večer skoro vůbec za cenu, že se probudí mokrý a v pět ráno řev a gel všude, to už není možné
Od osmi do pěti bez nočního pití, jen s večerní flaškou vody (150 ml), kterou ani nedopil, než usnul
![]()
No praskly dvě z jednoho balení, jedna byla „utažená“ normálně, druhou jsem schválně povolila i za cenu pročůrání a prasklé obě už před ranním mlíkem a to ani moc plné nebyly
Po 20 měsících přebalování, že bych neuměla nasadit plínku, to je divné ![]()
A tu velikost jsme už taky řešili, na noc má velikost 5 (12-25kg) a on má kolem 12 kg…
@Margery píše:
No praskly dvě z jednoho balení, jedna byla „utažená“ normálně, druhou jsem schválně povolila i za cenu pročůrání a prasklé obě už před ranním mlíkem a to ani moc plné nebylyPo 20 měsících přebalování, že bych neuměla nasadit plínku, to je divné
A tu velikost jsme už taky řešili, na noc má velikost 5 (12-25kg) a on má kolem 12 kg…
malej ma taky 12kg a ma vel.4,nestacilo by mu treba 4+?