Prasklý steh po nástřihu u porodu

10.11.24 22:49

Praskly steh po nastrihu u porodu

Ahoj holky! Jsem 3 týdny a kousek po porodu. Byla jsem šitá(zvenku 3 stehy a něco uvnitr). Stehy už vypadají, že mi vypadaly, ale všimla jsem si, že se mi udělala taková červená maličká boulička. Je možné, že mi praskl steh/kůže? Je potřeba to řešit nebo se to ještě zahojí? Všimla jsem si toho náhodou dnes, když jsem se dívala skrz zrcátko, nijak mě to nebolí, jen když močím, tak to štípe trochu.
Děkuji za sdílení vašich zkušeností. ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16460
10.11.24 22:54
@Julianna233 píše: Více

Mazala sis ty stehy něčím? Třeba gelem z dubové kůry, nebo něčím? Asi bych se nejlépe poradila s lékařem. Ať víš, zda je to ještě ve fázi hojení, nebo je něco špatně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.24 01:09

@Dahlia0409 první 2 týdne ne, až když mi přišlo, že je to už trochu zahojene, tak jsem začala používat krém s dubovou kůrou a pak jsem si toho „bobina“ všimla. Budu si pro jistotu volat do porodnice, říkali, že tam můžu i kdykoli přijet v šestinedělí, kdyby byl problém. Ale představa znovu šití mě děsí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14774
11.11.24 04:47

To zvladnes :hug: Lepsi drobny zakrok nez trvaly problem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
11.11.24 06:54

Mne do jizvy kousek stehu zarostl, nejdriv se mi udelala boulicka a pak to prasklo. Strasny, nemohla jsem ani chodit, jak to bolelo, horsi jak muj komplikovany porod. Gynekolozka mi ten zbytek stehu vytahla a ranku osetrila, tak uz to pak bylo dobre. Nech si to radsi zkontrolovat, at ti to pripadne taky nepraskne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
11.11.24 08:22

Taky bych si to radši nechala zkontrolovat.

A neboj, to zvládneš. Už jsi toho zvládla tolik, že menší ošetření už je nic :srdce:
Ať je hlavně vše v pořádku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
11.11.24 08:29

Mně praskla hráz celá asi 2-3 týdny po porodu ( vše použito dle doporučení lékaře ) a tedy museli mi to přešívat. Přesně dny kolik si už nepamatuji. Raději bych se poradila v porodnici. Za zeptání nic nedáš.
To přešíváni bylo to nejmenší z celého porodu. Navíc všichni byli velmi milí.

• Citovat
  • Upravit
16460
11.11.24 09:49

To chápu a věřím, ale lepší tam jít zbytečně, než pozdě ;) Určitě maž dál tou dubovou kůrou a držím palce, ať to pomůže ;) Ale určitě si s tím raději zajdi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí