Prasknutý kondom v gumě

Anonymní
26.3.23 09:18

Prasknutý kondom v gumě

Zdravím, včera nám prasknul kondom v gumě úplně naspod, v kondomu bylo sperma. Ale přemýšlím jestli si mám jet pro postinor, jely byste si by?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
26.3.23 09:26

Na to je velmi jednoducha odpověď, na kterou se normalni clovek nemusi ptat cizich lidi na netu…
Nevadilo by mi pripadne tehotenstvi - nejela bych. Vadilo by mi tehotenstvi - jela bych.
To jako budes cekat kdo ti tu kdo odpovi? 8o

• Citovat
  • Upravit
33443
26.3.23 09:28
@Anonymní píše:
Zdravím, včera nám prasknul kondom v gumě úplně naspod, v kondomu bylo sperma. Ale přemýšlím jestli si mám jet pro postinor, jely byste si by?

Jako vážně? Když ti napíšu, že jezdit nemáš, tak nepojedeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.23 10:05

@arinecka ne myslím to tak jestli byste se báli těhotenství a raději pro postinor jeli

• Citovat
  • Upravit
35645
26.3.23 10:05

Pokud nechceš otěhotnět tak bych jela. Záleží v jaké fáze cyklu taky jsi. Jestli máš třeba dostat menstruaci za 2-3 dny tak to bych asi už riskla a nebrala ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42314
26.3.23 10:06

Bože 8o Hanka to napsala přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
26.3.23 10:10

Záleželo by na fázi cyklu ajak ten kondom vypadal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6418
26.3.23 10:36
@Anonymní píše:
@arinecka ne myslím to tak jestli byste se báli těhotenství a raději pro postinor jeli

Tak pokud plánuješ dítě, nemusíš se bát. Jinak bych pro něj jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
26.3.23 10:44

Jakoze praskla ta gumicka u korene penisu? To bych asi nikam nejezdila, sperma byva ve spicce kondomu. Zkuste priste XL kondomy, jestli ma partner ty standardni na sobe napnute nadoraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.23 10:44

@g.sandova jsem týden po menstruaci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.23 10:46

@Afrikana ano přesně, praskl u kořene sperma bylo ve špičce kondomu

• Citovat
  • Upravit
26.3.23 10:52
@Anonymní píše:

Tak to bych jela určitě. Pokud ho nebereš každý druhý měsíc, tak bych ho obecně spíš vzala než nevzala.

Měla jsem ho jedinkrát v životě, když si chlap začal nasazovat kondom špatně, tak ho už po dotyku obrátil. Možná jsem jela zbytečně a pilulka mi rozhodila cyklus na dobrý 4 měsíce, ale udělala bych to znovu, protože v té době a s tím chlapem jsem dítě nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
26.3.23 10:53
@Anonymní píše:
@Afrikana ano přesně, praskl u kořene sperma bylo ve špičce kondomu

Tak vzhledem k cyklu blbý ale to prasknutí je na forum místě. Hele jela bych, příště kombinuj s pharmatexem, to je jistota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
26.3.23 11:07
@Anonymní píše:

Tak to bys mohla být docela blízko k ovulaci, ne? Já se rozhodovala podle toho, že: Stalo se to 10 DC, věděla jsem, že ovulace ještě neproběhla a že kdyby nastala tentokrát o něco dřív, mohli by tam nějací vytrvalí plavci ještě čekat + těhotním snadno a i když nechci + tři děti mi bohatě stačí = jela jsem po pilulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
26.3.23 11:42

Tak pokud praskl ten obvod nahoře a dole byl kondom neporušený, tak jak by se do tebe sperma dostalo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí