Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na to je velmi jednoducha odpověď, na kterou se normalni clovek nemusi ptat cizich lidi na netu…
Nevadilo by mi pripadne tehotenstvi - nejela bych. Vadilo by mi tehotenstvi - jela bych.
To jako budes cekat kdo ti tu kdo odpovi? ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, včera nám prasknul kondom v gumě úplně naspod, v kondomu bylo sperma. Ale přemýšlím jestli si mám jet pro postinor, jely byste si by?
Jako vážně? Když ti napíšu, že jezdit nemáš, tak nepojedeš?
@arinecka ne myslím to tak jestli byste se báli těhotenství a raději pro postinor jeli
Pokud nechceš otěhotnět tak bych jela. Záleží v jaké fáze cyklu taky jsi. Jestli máš třeba dostat menstruaci za 2-3 dny tak to bych asi už riskla a nebrala ho.
@Anonymní píše:
@arinecka ne myslím to tak jestli byste se báli těhotenství a raději pro postinor jeli
Tak pokud plánuješ dítě, nemusíš se bát. Jinak bych pro něj jela.
Jakoze praskla ta gumicka u korene penisu? To bych asi nikam nejezdila, sperma byva ve spicce kondomu. Zkuste priste XL kondomy, jestli ma partner ty standardni na sobe napnute nadoraz.
@Anonymní píše:
@g.sandova jsem týden po menstruaci
Tak to bych jela určitě. Pokud ho nebereš každý druhý měsíc, tak bych ho obecně spíš vzala než nevzala.
Měla jsem ho jedinkrát v životě, když si chlap začal nasazovat kondom špatně, tak ho už po dotyku obrátil. Možná jsem jela zbytečně a pilulka mi rozhodila cyklus na dobrý 4 měsíce, ale udělala bych to znovu, protože v té době a s tím chlapem jsem dítě nechtěla.
@Anonymní píše:
@Afrikana ano přesně, praskl u kořene sperma bylo ve špičce kondomu
Tak vzhledem k cyklu blbý ale to prasknutí je na forum místě. Hele jela bych, příště kombinuj s pharmatexem, to je jistota
@Anonymní píše:
@g.sandova jsem týden po menstruaci
Tak to bys mohla být docela blízko k ovulaci, ne? Já se rozhodovala podle toho, že: Stalo se to 10 DC, věděla jsem, že ovulace ještě neproběhla a že kdyby nastala tentokrát o něco dřív, mohli by tam nějací vytrvalí plavci ještě čekat + těhotním snadno a i když nechci + tři děti mi bohatě stačí = jela jsem po pilulku.
Tak pokud praskl ten obvod nahoře a dole byl kondom neporušený, tak jak by se do tebe sperma dostalo? ![]()
Zdravím, včera nám prasknul kondom v gumě úplně naspod, v kondomu bylo sperma. Ale přemýšlím jestli si mám jet pro postinor, jely byste si by?