Práva matky versus babičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1692
19.5.19 10:44

A proč je tedy problém, že dítě vyzvedávají jiní rodinní příslušníci? Vadí to dítěti? Brečí, že chce k tobě? Babička se stará špatně? Zbrojní průkaz otce nějak ovlivňuje péči babičky o dítě? Nebo trezory? pokud má otec zbroják, předpokládám, že má zbraň. A ano, rozumní lidé mají zbraň v trezoru právě proto, aby se k ní dítě nedostalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
19.5.19 10:45

Ok mas syna 8 dni, otec s babi 6. BABICKA JE SPOLEHLIVA? NEBO PIJE NEBO CO JE NA NI SPATNEHO???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.19 10:46

@LennyL1 nejspíš protože věděla, že její syn chlastá, ničí rodinu a nic neudělala. Také proto, že už dvakrát mi brecici ho syna odtrhla, ať se jde hrát s novou hračkou. Paradox je, že mi ona nevadí. Vadí mi, že otec není schopen se o dítě postarat ( je t kámoš, ne rodič). A ač si to sám uvedomuje, nechce mi dovolit být se synem. Z principu.

• Citovat
  • Upravit
a12
61155
19.5.19 10:46
@Anonymní píše:
@jezz1e takže mi odpovídás… Babicka=matka.

Proc babicka=matka? Vzdyt ta babicka je s tim ditetem v case, co ho ma soudne urcenyho otec, ne ty.. Kdyby tobe ubrali jeste den aby mohl byt s babickou tak to chápu.. Ale tady si ubira cas s nim otec, ne ty.. Tak co řešíš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
19.5.19 10:47

Takže tvoje představa je jaká? Otcovo právo uznáváš, takže ty dítě vyzvedneš každý den a on si ho bude vyzvedávat večer u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.19 10:47

@jezz1e ano, dítěte brečel že chce ke mně. Teď chodím kanálama, aby, mne náhodou neviděl a nechtěl ke mně.
Jj, trezor je fajn, kor když slyšíte v ložnici, jak nality otec ty zbraně čistí.

• Citovat
  • Upravit
1695
19.5.19 10:48

A co mela udělat? Naplacat otcovu ditete na holou? Pokud chlap chlasta nemuze za to snad jeho matka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@jezz1e ne. Mít syna o den víc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@aleba co? Mít aspoň ona selský rozum.

• Citovat
  • Upravit
a12
61155
19.5.19 10:49
@Anonymní píše:
@LennyL1 nejspíš protože věděla, že její syn chlastá, ničí rodinu a nic neudělala. Také proto, že už dvakrát mi brecici ho syna odtrhla, ať se jde hrát s novou hračkou. Paradox je, že mi ona nevadí. Vadí mi, že otec není schopen se o dítě postarat ( je t kámoš, ne rodič). A ač si to sám uvedomuje, nechce mi dovolit být se synem. Z principu.

Pokud se otec neumi postarat, babicka ti jak pises to vadi, tak bud naopak rada, ze ti tsm na nej babicka dohlidne, da mu najist atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267

Co presne vam vadi - ze se mu otec nevenuje tak jako vy, resp. ze vy ho v dobe, kdy je u vas, vyzvedavate a kdyz je dite u otce, tak ten si na to sezene armadu pribuznych (jinymi slovy si myslite, ze kdyz se mu nemuze venovat jako vy, mel by ho mit mene dnu), nebo je skutecne problem v babicce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@a12 hm… Tak vám nevím… O víkendu když byl nemocný, jsem ho šla skontrolovat a ani on ani babička si nevšimli, že má teplotu…

• Citovat
  • Upravit
1692
19.5.19 10:50

Ještě si to představ obráceně - syna by vyzvedávala ve dny, kdy je u tebe, tvoje máma a otec by podal návrh, že ho chce vyzvedávat on, protože otec je víc než babička. Souhlasila bys?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.19 10:51

@Elessa dítě má u otce ještě nočník. V 3,5 letech. Nechodí s ním ven. Ač má zastavene kazy, tak mu necisti zuby mezizubnimi kartáčky atd atd… Neučí ho základy slušnosti. A klasika, kupuje si ho, povinnosti žádné a může všechno.

• Citovat
  • Upravit
1695
19.5.19 10:52

Ale to ze resis co je špatně na otci, chápu. Alkoholik neni pro dítě nic moc. Ale babicka se stará o dítě misto nej, stará se hezký, o cas s dítětem okrádá otce ne tebe :nevim:
Res otce alkoholika, ne babicku, která nic neprovedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová