Práva matky versus babičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.5.19 10:52

@jezz1e já bych souglasila, kdyby je to obráceně. Já bych mu ten den navíc dala. Prptoze s ním chce být otec. Což je víc, než starý rodice

• Citovat
  • Upravit
1692
19.5.19 10:54

A co na tom tedy jeden den změní? Bude otec víc „otcem“ než „kámošem“? Přestane pít? Promiň, ale přijde mi, že z principu to děláš spíš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29868
19.5.19 10:56

Byla bych ráda, že se o dítě postará babička. Co by ti bylo platné, kdyby ho měl o den méně, ale měl by se o něj starat otec alkoholik? Tvoje argumenty nejsou úplně v pořádku. Co by jako měla dělat matka se synem alkoholikem, jak by mu měla pomoci, když nechce. Stejně by to mohl někdo vyčítat tobě, že jsi s tím jako jeho žena nic neudělala. :nevim: Jiní rodiče by byli rádi, že babička vyzvedává ze školky, oni alespoň mohou v klidu pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
@Anonymní píše:
@jezz1e děkuji… Tak jinak. Pokaždé, každý pracovní den, kdy ho babička vyzvedáva, nebo teta, místo otce ve školce, ho mohu v klidu vyzvedávat já.

No, já tě chápu, ale zase to vem obráceně. Vem si, že ty bys chodila do práce a odpoledne syna vyzvedávala tvoje mamka=babička, a otec by přišel s tím, že ho chce on, protože ho místo tebe vyzvedává někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@jezz1e budu se svým synem víc? Mohu se mu věnovat, vychovávat? Ne babička, ale já? Coby máma?

• Citovat
  • Upravit
1692
19.5.19 10:57
@Anonymní píše:
@jezz1e já bych souglasila, kdyby je to obráceně. Já bych mu ten den navíc dala. Prptoze s ním chce být otec. Což je víc, než starý rodice

Takže pro syna by bylo lepší být s otcem alkoholikem než tvou pečující matkou? Nečekaný obrat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.19 10:58

@marin sorry, tohle je naprosto zcestné. Nejsem z matek které odloží dítě k starým rodičům.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.19 10:58

@jezz1e to vůbec ne… To, že ospod neřeší alkohol a pod. Taktéž soudce zo neřeší, je věc druhá…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.19 10:59

@jezz1e a ne mou matkou, ale jeho matkou.

• Citovat
  • Upravit
1692
19.5.19 11:00
@Anonymní píše:
@jezz1e budu se svým synem víc? Mohu se mu věnovat, vychovávat? Ne babička, ale já? Coby máma?

Ty ho vychováváš 8 dní. Zkus pochopit že je v zájmu dítěte mít vztahy i s jinými příbuznými a plná výchova matky nemusí být vždy to nejlepší. On i ten kamarádský přístup dítěti má, co dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
19.5.19 11:01
@Anonymní píše:
@jezz1e a ne mou matkou, ale jeho matkou.

To byla reakce na tvou odpověď, že bys mu ten den dala, pokud by jinak dítě bylo s tvou matku a on se mohl starat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29868
19.5.19 11:02
@Anonymní píše:
@marin sorry, tohle je naprosto zcestné. Nejsem z matek které odloží dítě k starým rodičům.

Tady nejde o žádné odkládání. A já když chodím do družiny nebo do školky pro děti, tak děti vyzvedává většina prarodičů. ;) Dcery jezdí na prázdniny k babičce a dědovi, nevyzvedávají je, protože jsou jedna 100 a druhá 200 km daleko. U Vás by se měl starat otec, ale proč tedy s otcem nejsi? Asi proto, že je alkoholik ne. :nevim: To ať je raději s babičkou a je o něj postaráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
19.5.19 11:03
@Anonymní píše:
@jezz1e děkuji… Tak jinak. Pokaždé, každý pracovní den, kdy ho babička vyzvedáva, nebo teta, místo otce ve školce, ho mohu v klidu vyzvedávat já.

pokud je to jeho den proc bys ho měla vyzvedávat ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
19.5.19 11:03
@Anonymní píše:
@Elessa dítě má u otce ještě nočník. V 3,5 letech. Nechodí s ním ven. Ač má zastavene kazy, tak mu necisti zuby mezizubnimi kartáčky atd atd… Neučí ho základy slušnosti. A klasika, kupuje si ho, povinnosti žádné a může všechno.

A jak ti v tomhle vsem pomuze ten jeden den navic s tebou? Jako ja te chapu, asi jste se nerozesli zrovna v dobrym..
Ale co ty zbyly dny? Kdybys teda dostala ten den navic, uz by ti nevadilo, ze chodi na nočník, necisti mu zuby mezizubnim kartackem atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
19.5.19 11:05
@Anonymní píše:
@jezz1e já bych souglasila, kdyby je to obráceně. Já bych mu ten den navíc dala. Prptoze s ním chce být otec. Což je víc, než starý rodice
:mrgreen: :mrgreen: ale no taaaak :mrgreen: vzdyt si to po sobe precti.. Píšeš jak je neschopnej otec, jak necist zuby, nechodi ven.. Tohle ti fakt nevěřím :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová