Práva nájemců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
19.8.17 14:12
@AnnieTRoj píše:
Mně jako majiteli by také vadilo dostávat nájem pravidelně se zpožděním a ještě bez předchozí domluvy. Majiteli může být fuk kdy máš peníze.

To sice ano ale pravidelně se sousedním to není až teď ty dva měsíce koneckonců jak už jsem zmínila mám v plánu stěhování majitel ví o me situaci. A to že i přesto jsi dal trvalý příkaz na úhradu není můj problém věděl od začátku Komu byt pronajímá a také jsem ho upozornila jak ty peníze chodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
19.8.17 14:13

Kolik je dítěti?

• Citovat
  • Upravit
28
19.8.17 14:14
@blabla123 píše:
Tomuhle nevěřím, jelikož i muž, který přijde o práci musí platit výživné, jako by tu práci měl. Ale nejsem na to odborník.Příspěvek upraven 19.08.17 v 14:12

Bohužel je to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
19.8.17 14:21
@Mamka 1 píše:
To sice ano ale pravidelně se sousedním to není až teď ty dva měsíce koneckonců jak už jsem zmínila mám v plánu stěhování majitel ví o me situaci. A to že i přesto jsi dal trvalý příkaz na úhradu není můj problém věděl od začátku Komu byt pronajímá a také jsem ho upozornila jak ty peníze chodí

Tak banka se taky neptá a platbu chce na termín, že jsi závislá na socce, nikoho ‚bohužel‘ nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
19.8.17 14:22

@Mamka 1 Jakože máš platit nájem řekněme ke dvacátému, on na tebe toho dvacátého nakluše a ty teprve jdeš poslat peníze poukázkou? Holka zlatá, to bych na tebe byla ještě sprostší než on! 8o
Já osobně považuju za samozřejmé, že k datu stanovenému ve smlouvě má pronajímatel už peníze ode mě dávno na účtu, a radši pár dní předem.

Pokud máš problémy k termínu dodávat platby, tak prostě, zlob se jak chceš, jsi celkem problémový nájemník. Ale to, abys nebyla, sis měla ošéfovat při podpisu smlouvy, domluvit se s majitelem na pozdějším datu. Pokud by na to nepřistoupil, jít dál. Ušetřili byste si oba dost problémů a nervů. Pokud se tahle situace, kterou popisuješ, opakuje měsíc co měsíc, tak se mu namouduši nedivím, že ti „dělá problémy“. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101603
19.8.17 14:49
@LAlezane píše:
@Mamka 1 Jakože máš platit nájem řekněme ke dvacátému, on na tebe toho dvacátého nakluše a ty teprve jdeš poslat peníze poukázkou? Holka zlatá, to bych na tebe byla ještě sprostší než on! 8o

Což sice chápu, na druhou stranu, to by bylo asi tak jediné, co bys s tím mohla dělat, protože to, že nájem chodí pravidelně o několik dní pozdě není důvodem k výpovědi, takže s takovým nájemníkem nic nenaděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
19.8.17 15:09

Na to bydlení dostáváte příspěvek že?

Proč to neřešíte přes bankovní platby?

NA účet vám přijdou peníze a platbu nájmu řeší trvalý příkaz. nejpzději druhý den po té, co vám tam přijde příspěvek na bydlení - abyste to nestihla utratit.

Nájemník kterého musí nájemce neustále upomínat je opravdu problémový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65116
19.8.17 20:43

Koukám, že Mamka 1 není spokojena, že tu všichni svorně neříkají, jak je majitel zlý a ona ta chudinka, tak smaže všechny příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
19.8.17 20:58
@vokishka píše:
Koukám, že Mamka 1 není spokojena, že tu všichni svorně neříkají, jak je majitel zlý a ona ta chudinka, tak smaže všechny příspěvky.

To je trapka… Tak proč se ptá, když se jí to nelíbí… :nevim: Tys to četla?

• Citovat
  • Upravit
65116
19.8.17 20:59

@blabla123 právě že ne, objevila jsem tu diskuzi teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
19.8.17 21:10
@vokishka píše:
@blabla123 právě že ne, objevila jsem tu diskuzi teď.

Takže ve zkratce: Paní platí cca poslední 2 měsíce nájem pozdě. Majiteli bytu se to samozřejmě nelíbí. Ptala se, jestli ji může vyhodit. Přímo v diskuzi jsem se dozvěděla, že zakladatelka má prtě, o které se stará a je na dávkách. Ptala jsem se jestli ji pomůže otec dítěte. Ale s otcem dítěte nežije, ani od něj nemá alimenty, prý je to gembler a nechce s ním nic mít. Proto prý nájem posílá později.
Myslím, že takhle je to všechno :) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
65116
19.8.17 21:12

@blabla123 dík. Jen nechápu, proč to všechno smazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
19.8.17 21:18
@vokishka píše:
@blabla123 dík. Jen nechápu, proč to všechno smazala.

Třeba se za sebe styděla… Kdo ví, co se jí honilo v hlavě.

• Citovat
  • Upravit
blabla123
19.8.17 21:18

@vokishka Ale měla by řešit ty alimenty, ne mazání diskuze.

• Citovat
  • Upravit
65116
19.8.17 21:21

@blabla123 to jo, nechápu ty matky. Příliš hrdé na alimenty, ale dávky od státu jim nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný