Práva zdravotních sester
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ehm…no práva sester?
třeba nepodat lék, který vím že pac poškodí )při epi si lékař spetl seduxen a succinyl)
třeba nenechat na sebe štěkat návštěvu
nenechat se kopat od opilých
souhlas s lajou 8 let na NCH JIP mě naučilo, teď dostávám koule na záchrance…
ve FN jsme jako zam přednostně příjmáni stačí se tak nějak zmínit, ale ne vždy a všude to platí…fronty v nem. lékárně, apod
pauzy neznám, spíš jím, když je vhodná doba…občas se napiju......pak vyčůrám magi v kostkách…
jo když jsme kojila sjela jsem si 2× denně na 15 min rychlou domů a nakojila malou to bylo v poho…
a jako sestra mám právo chodit do práce a jednou umřít
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Soira píše:
ehm…no práva sester?
třeba nepodat lék, který vím že pac poškodí )při epi si lékař spetl seduxen a succinyl)Frajer :-§
a jako sestra mám právo chodit do práce a jednou umřít![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naprosto souhlasím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den. Nedávno jsem v práci chtěla kolegyni ukázat, že i my sestry máme svoje práva ( pamatovala jsem si to ze školy, ale chtěla jsem být přesná) tak jsem to hledala na netu a světe div se, nic jsem nenašla. Tak jsem vyhrabala sešit a je to tedy takhle: práva a povinnosti zdravotnických pracovníků vycházejí ze zákona 372/ 2011 a hovoříme li o právech sester, ctak jsou tři: 1. Právo být informován ( jedná se o pacienta, kterého ošetřuje, jestli od něj nehrozí nebezpečí), 2. Právo neposkytnutí zdravotní služby, pokud pacient není v ohrožení života a 3. Právo výhrady svědomí, nebo vyznání. Opět pokud není pac. v ohrožení života.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katkalau a nevadí ti, ze reaguješ na diskusi 12 let starou?
A víš, že zákony a vyhlášky se novelizují, a co máš ve školním sešitě před XX lety, už platit nemusí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit