Práva zdravotních sester

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4923
20.9.12 13:16

ehm…no práva sester?
třeba nepodat lék, který vím že pac poškodí )při epi si lékař spetl seduxen a succinyl)
třeba nenechat na sebe štěkat návštěvu
nenechat se kopat od opilých
souhlas s lajou 8 let na NCH JIP mě naučilo, teď dostávám koule na záchrance…
ve FN jsme jako zam přednostně příjmáni stačí se tak nějak zmínit, ale ne vždy a všude to platí…fronty v nem. lékárně, apod
pauzy neznám, spíš jím, když je vhodná doba…občas se napiju......pak vyčůrám magi v kostkách…
jo když jsme kojila sjela jsem si 2× denně na 15 min rychlou domů a nakojila malou to bylo v poho…

a jako sestra mám právo chodit do práce a jednou umřít :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
20.9.12 13:34

@Soira Kurnik neznáme se??? Jsi z Ostravy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4923
20.9.12 13:38

@Lajka09 JO :think: :think: odkud???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
20.9.12 13:48

Z NCH JIP FNO? @Soira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
20.9.12 13:53
@Soira píše:
a jako sestra mám právo chodit do práce a jednou umřít :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4923
20.9.12 14:15

@Lajka09 no tam jsme dělala ale na áčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
20.9.12 14:43

Já dělám na B, nejsi Lucka? @Soira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
20.9.12 14:47
@Soira píše:
ehm…no práva sester?
třeba nepodat lék, který vím že pac poškodí )při epi si lékař spetl seduxen a succinyl)

Frajer :-§ :zed:

a jako sestra mám právo chodit do práce a jednou umřít :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Naprosto souhlasím… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4923
20.9.12 15:49

@Lajka09 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a ty jsi kdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.1.24 18:23

Dobrý den. Nedávno jsem v práci chtěla kolegyni ukázat, že i my sestry máme svoje práva ( pamatovala jsem si to ze školy, ale chtěla jsem být přesná) tak jsem to hledala na netu a světe div se, nic jsem nenašla. Tak jsem vyhrabala sešit a je to tedy takhle: práva a povinnosti zdravotnických pracovníků vycházejí ze zákona 372/ 2011 a hovoříme li o právech sester, ctak jsou tři: 1. Právo být informován ( jedná se o pacienta, kterého ošetřuje, jestli od něj nehrozí nebezpečí), 2. Právo neposkytnutí zdravotní služby, pokud pacient není v ohrožení života a 3. Právo výhrady svědomí, nebo vyznání. Opět pokud není pac. v ohrožení života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21962
22.1.24 18:41

@Katkalau a nevadí ti, ze reaguješ na diskusi 12 let starou?
A víš, že zákony a vyhlášky se novelizují, a co máš ve školním sešitě před XX lety, už platit nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat