Pražandy, jaký máte plat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@matkabagristy ano jsem.. v da né práci je plus mínus přes 17 let, v kanceláři.. ale při nástupu, se dřív až tak nehlědělo na Pc, a nějaké velké školy, takže se tam pani zajela s tím, že umí administrativu, umí na Pc co je běžné, ale nemá prostě školu.. a tím pádem mi pořád tvrdí, že prostě má tak málo..
Mě je to jako jedno, jenom mě to zajímalo, jestli mě nemlží… Ale to jen tak, jeslti je to prostě možné, aby prostě i když je někde k 20 letům, měla málo jenom proto, že nemá VŠ, i když prostě pracuje jak má, tak prý kvůli jejímu vzdělání má nižší odměnu,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Toto platí ve státní správě (tabulky dle vzdělání atd.). Podle mě tomu právníkovi nic nebrání jí dát víc peněz, pokud pracuje dobře a je pro něho užitečná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam VS eko… pracuji na Morave..
Nyni statni sprava 17 000 cisteho..
Predtim soukroma firma 22 cisteho…
Kdo jako zenska a ma na Morave po skole 30 000 hrubeho tak se ma dost pekne…
U chlapu predevsim v IT je nastupak 30 000 standard
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mam VS eko… pracuji na Morave..Nyni statni sprava 17 000 cisteho..
Predtim soukroma firma 22 cisteho…Kdo jako zenska a ma na Morave po skole 30 000 hrubeho tak se ma dost pekne…
U chlapu predevsim v IT je nastupak 30 000 standard
My jsme z chudého kraje karlovarského a dcera ještě ani vs nemá dokončení a pracuje za 32 000 hrubého v bance.. Takže asi záleží na oboru..
- Citovat
- Upravit
Holky jaký mate plat v Praze? Ja jsem samozivitelka, pracuji z domova a mám 40 tis hrubého.. tak by mě zajimalo jak jsou na tom ostatní, můj plat mi nepřijde nijak na Prahu dobrý
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Holky jaký mate plat v Praze? Ja jsem samozivitelka, pracuji z domova a mám 40 tis hrubého.. tak by mě zajimalo jak jsou na tom ostatní, můj plat mi nepřijde nijak na Prahu dobrý
To záleží, co děláš, jak se na to nadřeš a jake jine benefity nebo možnosti máš, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
30.000 hrubeho, ted mi snad po 3 letech pridaji na 35.000. Pracovat z domu nemuzu, ale mam zcela flexibilni pracovni dobu, coz take neni k zahozeni.
- Citovat
- Upravit
Ja budu mit za pul uvazku 12500.
Neprijde mi tvuj plat nijak malej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ja mam 30-35 tisic hrubeho(podle odpracovanych dni a prescasu) a myslim, ze tvuj plat je super. Co delas? Taky to chci delat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jako platy se tu můžou objevovat jakékoliv, ale o ničem nevypovídají. Pokud to má mít nějakou vypovídajicí hodnotu, chtělo by to porovnat minimálně s podobnou nebo samozřejmě nejlépe stejnou pozicí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit