Prázdná autosedačka - nehoda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7008
8.3.17 09:23
@jakanas píše:
to je jedno, můj příspěvěk byl k tomu že „sedačku drží forovej plast“ což je blbost Normy na sedačky jsou velmi přísné.

To taky předpokládám, že jsou velmi přísné normy. Vůbec by mě nenapadlo, že to je jinak. Jen jsem si přečetla tu normu a chtěla jsem z toho pochopit, kde tam je něco o materiálech - že by mě to třeba uklidnilo. Ale našla jsem jen standardy pro uchycení autosedačky v kategorii 0 a 0+ a normu I-size. Takže mě to moc neuklidnilo, plast podle mě vypadá stále stejně fórově :mrgreen:
 https://www.google.cz/url?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10992
8.3.17 10:13

@Almatka A ty a miminko v bříšku jste v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
8.3.17 10:17
@Trojlístek píše:
@Almatka A ty a miminko v bříšku jste v pořádku?

Mně jen cukla hlava, tak mám límec a bolí mě pravá strana zad a ruka, dvojčata jsou v břiše naštěstí v pořádku, jen asi stresem (lekla jsem se a měla tak trochu hysterák)mi hodně tvrdne a bolí břicho, ale mám už druhý den kapačky s magneziem a zítra už mě snad pustí domů. Myslím, že doma se pak úplně uklidním…A bude to OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10992
8.3.17 12:44

@Almatka Tak hlavně ať to i tebe přejde. Dělali doufám i ultrazvuk tvých ledvin? Pokud máš nějaký vnitřní pocit bolesti, tak na to upozorni. Navíc dvojčata. Sedačky ať řeší manžel, ty buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
8.3.17 15:29
@Trojlístek píše:
@Almatka Tak hlavně ať to i tebe přejde. Dělali doufám i ultrazvuk tvých ledvin? Pokud máš nějaký vnitřní pocit bolesti, tak na to upozorni. Navíc dvojčata. Sedačky ať řeší manžel, ty buď v klidu.

Nedělali…Pobolívá a píchá mě v břiše, ale ne v zádech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí