Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@sunshine125
Manzel byl se mnou celou dobu a rodila jsem na Vinohradech, nemuzu si stezovat
Ano, jedna paní co rodila se mnou měla taky manžela s sebou a já ležela na sále kde byly asi tři „kozy“ oddělené jen plentou a to samé hekárna. Tři lůžka oddělená plentou. Společné WC a sprcha. To pro mě není soukromí. Po přestěhování jsem druhé rodila v jedné z jihočeských porodnic a tam jsem měla celý porodní pokoj jen pro sebe a manžela, „svůj“ záchod i sprchu, nedá se to srovnat. Na Vinohrady už bych nešla.
@sunshine125 Ahoj, mohla bych požádat o nějaké recenze na Vinohrady? Díky! ![]()
Ty Vinohrady by me take zajimaly. Co jsem koukala, tak maji jeden soukromy porodni sal a jeden pro dve, ale pry se stává malo kdy, ze by rodily tri zeny najednou. Ale zajimalo by me jestli by manzel mohl byt se mnou i predtim nez by me meli dat na sal. Chci si pak zaplatit nadstandart, tak jestli se da treba cekat na tom pokoji nez jde clovek rodit nebo to jsou pak jeste spesl pokoje vedle? Jsem prvorodicka a jeste ke vsemu nemame auto, takze navic uvazuju o tom jestli nebude mit taxikar problem, ze veze rodici zenu, protoze predpokladam ze sanita me tam neodveze, kdyz spadove patrim jinam. ![]()
@Kristyna.tyna Sice čekám prvního nezmara, ale chystám se za pomoci své babičky na domácí porod ve sprše. Babička sice není porodní asistentka-cely život jezdila s traktorem, ale na vesnici rodila od krav přes koně až po lidi
Chci to zvládnout co nejvíce přírodní cestou.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.