Jaká je porodnice Děčín?

407
12.12.17 18:37

Jaká je porodnice Děčín?

Zdravím :mavam:

Mám otázku? Nevíte některá jak to ted funguje v porodnici v Děčíně? Mám za měsíc termín porodu a dneska mě jedna sestřička co dělá v nemocnici nepotěšila. Prý se tam vyměnili doktoři a jsou tam všichni mladý a zrovna né moc šikovný. Tak sem z toho nějaká rozhozená. Pokládám si otázku jestli radši nejít jinam? :nevim:

Jaké máte zkušenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20855
12.12.17 19:20

Zdravím Vás,
koukněte určitě na hodnocení porodnice Děčín - řazené jsou od nejnovějších, navíc můžete vybrat třeba jen ty pozitivní/negativní. Případně se ozvěte maminkám, které psaly poslední recenze, budou mít novinky z první ruky.

Do sekce se dostanete i přes hlavní menu eMimino.cz - stačí kliknout na porodnice a ta vybrat podle kraje a města.

Držím palce při výběru a hlavně ve finálové rovince, :mavam:
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
12.12.17 19:44

@admin Díky za radu určitě se podívám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
4.1.18 01:00

@Jaruška110 Tak to jsi me moc nepotesila. Mam rodit za par dni. V poradne jsem vzdycky narazila na lekarska „ucha“. Snad porodim bez komplikaci a Dr. nebude skoro potreba. Kdy to ceka Tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
4.1.18 09:35

@Čajíček1980 To jsme na tom stejně ale poptávali jsme se známých sester na jiných oddělení a chválí to tam. Tak snad to bude v pořádku. Já mám termín 13.1. Takže za pár dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
4.1.18 12:34

@Jaruška110 Tak to tam holt riskneme, no :mrgreen: Nechce se mi uz nic resit. Tak at Ti to dobre dopadne :kytka: Pak si treba sdelime dojmy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
4.1.18 19:44

@Čajíček1980 Budeme muset :lol: taky se mi nechce už nic njkde řešit. Bude to dobrý uvidíš :D Taky přeju at je to co nejkratší a rychlý. Určitě si dáme vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
26.2.18 11:26

@Čajíček1980 :mavam: Tak jak se daří? Chtěla sem se zeptat jaký si měla porod a jak si spokojená s porodnicí v Děčíně? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
27.2.18 15:57

@Jaruška110 Ahoj! Tak 14.1. se mi akutnim cisarem narodila holcicka. Porod teda nic moc, ale hlavne ze jsme v poradku. Jinak z personalu mam smisene pocity. Nekdo super, nekdo na zabiti :mrgreen: Nechali me v tom celkem placat. Prostredi uchazejici. Mile me kupodivu prekvapilo jidlo. I kdyz to bylo to posledni, co bych resila. Kdybych se mela rozhodnout, jestli priste v dc znova, tak spis ne. A jak u vas :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
1.3.18 10:55

@Čajíček1980 Ahoj,tak to moooc gratuluji k holčičce :srdce: Já to měla trošku složitější. :,( Jak sem se bála tehle porodnice tak se mi to jen bohužel potvrdilo. Šla jsem 9.1. na poslech srdíčka. Už si mě tam necali pro vysoký tlak a nateklé celé tělo, že půjdu druhý den domů. Ráno 10.1. v 6:00od. mi praskla voda.No a kontrakce od 9hod po 5minutách. Chodili mě kontrolovat jen po 3hod. a dávali mi pásy na srdíčko. Přítel přijel odpoledne a potřeboval od sester klíče od mého auta aby ho odvezl domů a byli dost nepříjemný že musí s ním na můj pokoj který byl na druhé straně. V půl 5 sem začala mit bolesti po 2min. Vyšetřvali mě stále jen sestry p, doktorka nepříjemná že kdyby něco at jí zavolají.

Takhle to šlo až do půlnoci, pak mě sestry vyhodili s pokoje a šly jsme na sál. Přišla p. Doktorka at slezu a jdu se ještě vyčůrat, to už sem nechápala vůbec. Mezitím volalai na anestezii at mi jdou píchnout epidural který já vubec nechtěla.

Závěr byl takový že musela volat pana doktora že si neví rady že malá vylezá a zase zalézá zpět, Doktor přiběhl proč už dávno neudělali sekci, Málá se narodila 11.1. ve 3:38hod ráno kleštěma.
V porodnici jsme byli týden.

a to jsem nepopsala zdaleka všechno

Už nikdy víc v Děčíně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
1.3.18 13:19

@Jaruška110 Taky moc gratuluju k dcerusce :kytka:! Porod teda mazec. Co jsi mela za dr? Taky me zarazelo, ze dost vysetreni delaly jen sestry. To, ze mam kontrakce jak blazen, mi neverily. Sly mi totiz jen do podrisku. Mela jsem uz dlouho prasklou vodu a nalez skoro nula. Uz jsem prosila o epi, ale oni ze nevi, jestli mi ho bude mit kdo pichnout. Super predstava po x hodinach bolesti s vidinou vyvolavani. Nakonec jsem byla za sekci snad i rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
1.3.18 13:43

@Čajíček1980 Já na to už radši ani nemyslím, má to být jeden z nejkrásnějších okamžiků v životě a ty mi to teda ukázali :,( P. doktorka Eva Jančárková Kadlíčková té nemůžu přijít na jméno, je jí kolem 40let možná méně :mrgreen: zachránil nás obě p. doktor Šedivý nebýt jeho nevím co by se snámi dělo.

Pak tam bylo druhý den doktorů a sester ptát se jak mi je ona jako jedinná odešla bez pozdravu a ani nedokázala přijít za celou dobu co jsme byli v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
1.3.18 13:46

@Čajíček1980 koukám že sme si užily obě dvě spíš tedy všechny čtyři, hlavně že už je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
1.3.18 15:13

@Jaruška110 Tak ta me prijimala. Presne, ani nepozdravila. Neverbalni komunikace katastrofa. Kdyz jsem ji chytla na poradne, byla mila. Pak to byl celkem sok. Nastesti byla pak u sekce dr. Konecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
1.3.18 16:38

@Čajíček1980 mě už od pohledu přišla nepříjemná, přesně bez pozdravu a pak řeči na sále stylu ona z ní teče furt ta voda, má ůplně prochc…košili, bohužel si to všechno pamatuju a takováhle doktorka tam nemá co dělat. Jsem s té nemocnice hodně zklamaná a doufám že už tam nikdy nebudu muset…

Mě přijímala taky mladá doktorka ukrajinka ta byla v pohodě…pak si mě převzala tahleta nepřjemná arogantní paní asi sem jí otravovala na noční no…jinak si to neumím vysvětlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková