Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nam zabralo paradne baby calm (140kc vydrzi cca 14dni) davala jsem na lzicce s kazdym kojeni a probiotika pearls baby (130kc vydrzi mesic)…pak jsem na piti davala I fenyklovy caj po prdikach ani pamatky a to mival silene.taky si hlidej co jis vyrad cerstve pecivo spouste mimi to dela silene zle ja kdyz jsem si dala rohlik maly se malem ukroutil
@jajinka10
http://m.shop-apotheke.com/…p-liquid.htm
Můžeš objednat.
Tak nám se malá kroutila už v porodnici, kde jí dali Espumisan, který jsem jí pak dávala několikrát děnně i doma + jsem cca po měsící koupila kapky Biogaia a dávala současně. Nahřívalí jsme bříško, masírovali pupíkem, dávali na bříško, chovali, často cvičili s nožičkama a to pomáhalo nejvíc. Rektální rourku jsem taky začala používat a i přes časté používání teď malá( 6,5 M) krásně kaká sama, takže bych se toho vůbec nebála
. Také jsem pila fenyklový čaj a nejedla skoro nic nadýmavého, pila kefíry. Ve finále ale nic nepomohlo úplně a když tak jen na chvíli. Bříško jí bolelo podle mě tak do cca 3M. Pak už se to naštěstí začalo zlepšovat. Kapičky jsem ale dávala až do cca 5M. A i teď dávam probiotika, které míchám večer do kaše.