Prdíky - pomoc :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
977
3.9.15 18:53

Nam zabralo paradne baby calm (140kc vydrzi cca 14dni) davala jsem na lzicce s kazdym kojeni a probiotika pearls baby (130kc vydrzi mesic)…pak jsem na piti davala I fenyklovy caj po prdikach ani pamatky a to mival silene.taky si hlidej co jis vyrad cerstve pecivo spouste mimi to dela silene zle ja kdyz jsem si dala rohlik maly se malem ukroutil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
3.9.15 18:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
21.9.15 08:29

Tak nám se malá kroutila už v porodnici, kde jí dali Espumisan, který jsem jí pak dávala několikrát děnně i doma + jsem cca po měsící koupila kapky Biogaia a dávala současně. Nahřívalí jsme bříško, masírovali pupíkem, dávali na bříško, chovali, často cvičili s nožičkama a to pomáhalo nejvíc. Rektální rourku jsem taky začala používat a i přes časté používání teď malá( 6,5 M) krásně kaká sama, takže bych se toho vůbec nebála :D. Také jsem pila fenyklový čaj a nejedla skoro nic nadýmavého, pila kefíry. Ve finále ale nic nepomohlo úplně a když tak jen na chvíli. Bříško jí bolelo podle mě tak do cca 3M. Pak už se to naštěstí začalo zlepšovat. Kapičky jsem ale dávala až do cca 5M. A i teď dávam probiotika, které míchám večer do kaše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí