Prdíky - pomoc :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7449
8.12.12 22:48

@yo T9 je silena. Musela jsem ji vypnout, protoze jsem porad neco opravovala nazpet :-). Tak pakdej vedet, jak to pomohlo. Manzel to na nasi Eliz nezkousel, takze nevim, jestli to funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
8.12.12 22:55

Já je dávala od 3 týdnu dítěte sab simplex( už si nepamatuju kolik… Koukni na letáček… Ale myslím, že 10???) pokud pije nutrilon tak do láhve nakapat- do každé!!!
Pokud kojíš, tak před každým kojením dát lžičkou… Pak se to srovná a budeš dávat jen dle potřeby… Třeba jen před spaním… Dávala jsem celé 3 měsíce… Mléko dítěti v bříšku napění, proto ho pak bolí bříško… Sab simlex to stabilizuje… Jinak u druhého dítěte to bylo lepší a řešila jsem to rektární rourkou… Ale jen vyjímečně, když se kroutil a trápil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yo
187
13.12.12 20:02

@maritimka tak nalepila to ve směru jak se masíruje bříško. Vytvořila tako obrácené „U“ kolem pupíku. Nepozorujeme žádnou výraznou změnu. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
13.12.12 21:54

@yo A držela při tom prcka jakoby v luku? To se prý dělá, když se to aplikuje na mimča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yo
187
14.12.12 20:15

@maritimka tož to nevím ale nějak to natahovala když to lepila. Vždy jakoby lepila od mista kam mají prdiky jít. Takže první vlevo nehore a dolu, pak vpravo nahoře a doleva a pak pravo dole a nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
14.12.12 20:18

Ahojda nas zlobili hodne prdiky a nic nepomahalo az probiotocke kapicky ktere koupis u nas za 600kc ale kdyz jsi je objednas z mimibazaru z polske lekarny tak za ne das neco kolem 200kc aje to uplne to same. poradila jsem uz spoustu maminam a vzdy mi pak prisli podekovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
14.12.12 20:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yo
187
15.12.12 13:33

@barcheta ahoj probiotika dávame (biogáju). Kupuji je kolem 700,–. Trochu se obávám kupování léků přes internet. Skladování a doprava může snížit funkčnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
15.12.12 15:46

@barcheta je to polovicni davka (5ml), nez prodavaji tady (10ml), i kdyz samozrejme i tak to vychazi podstatne levneji, jen pro doplneni info ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.13 13:06

S prdíkama je kříž. My vyzkoušeli snad všechno a stejně nic zaručeně nepomáhá. Teď je Míšovi měsíc a půl. Máme kapky Baby care - jsou bez chemie a vcelku pomáhají, ale ne vždycky. Potom nahříváme bříško polštářkem s třešňovýma peckama, chováme na tygříka a děláme masáže bříška. Zkoušíme i aromaterapii - kmín, fenykl, anýz to je skoro bez efektu. A někdy se hodí i akupresura - na nožkách v oblasti klenby. Tak snad jsme poradili dobře a něco zabere. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
19.4.13 13:11

My dáváme sab simplex 4× denně 10kapek před kojením, masírujeme bříško s mastičkou pupík a když fakt bříško bolí zacvičíme s nožkama.. i tak nás to občas potrápí, ale myslim si, že každý dítě je jiný a každýmu zabere něco jinýho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
19.4.13 13:15

Infacol byl taky vybornej a snadno se aplikuje (kapatko)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
19.4.13 13:20

@Mama11 slysela jsem o tom infacolu, zajimalo by me kolik zhruba stoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
19.4.13 14:56

@Růženkaa kolem 130kc, je drazsi, ale nam moc pomahal, davali jsme pred kazdym jidlem a mala byla mene plactiva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
19.4.13 15:12

@Růženkaa jo a v baleni je 100 davek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie