Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, mám přebalovací podložku z Ikei a na ni pratelný potah. Akorát ho musím skoro pořád prát, protože se mi na něho skoro vždy vyčůrá. Jak to prosím vás děláte vy, když miminko přebalujete? Já teda dávám pod zadeček ještě plenku ale vždy, když malou vybalím, tak se ta plenka ušpiní od hovínka a musím ji dát vyprat. Jak to děláte vy? je na to nějaký fígl jak si ulehčit práci? Třeba něco jednorázového?
@janusak mám taky ikeáckou, mám k tomu čtyři potahy a zpočátku mi ani nestačily, dával jsem pod malého plínku a tak různě, co jsem měla po ruce. Teď už je to v poho. Radím vydržet ![]()
@janusak existují jednorázové podložky, v balení jich bývá 10ks a stojí okolo 100kč, liší se to výrobcem. Seženeš v kterékoli drogerii
Jj, jsou jednorázové přebalovací podložky. Koupíš je všude, DM, Kaufland, Billa…
Mela jsem pod malym normalni plinku a povetsinou letela do pradla. To je jen obdobi, za chvili to vychytate a bude to ok. Jednorazove mi prijdou zbytecne drahe. Vyresila jsem to tak, ze cast plen byla urcena na prebalovani a ty jsem ani nezehlila a neco bylo pod hlavu, tak to mel krasne nazehlene ![]()
Ahoj, ja mam podlozku kde je zvrchu bavlna a sespoda pvc, ale: stejne jsem ji nakonec otocila a pozivala z te strany kde je pvc a na to obyc plinku, protoze malej se mi na ni vecne pocural…takze rozhodne z praktickeho hledidka frote opravdu ne ![]()
Kde jste prosim sehnali potah na podlozku z Ikea? Nevim, ze by je tam meli ![]()
Taky dávám při přebalování pod syna normál plínku - když se zašpiní hodím do prádla..
@LindaPraha mají, já jsem ji kupovala než se malá narodila spolu s tou podložkou. ale je to celkem k ničemu, jak říkám, spíš na okrasu
a taky na chvilku, furt se pere a je tam místo ní tetra plena.
@janusak uz jsem nasla, moc ti dekuji. Tak dam tedy tetra plenu, co ctu, stejnak ji budu porad prat ![]()
@janusak kupovala jsem jednorázové podložky, které jsem nastříhala na pruhy a dávala jen pod zadeček, když se ušpinila, tak jsem jí vyhodila. Nejlepší jsou Linteo Baby, protože jsou prošité a po nastříhání z nich neleze vata ani necuckatí. Balík s 5ks vyjde na 50kč bez akce, ale z jedné máš 2 ![]()
Maminky, pokud mám přebalovací pult, potřebuji ještě přebalovací podložku? Nebo můžu místo ní použít deku, na které je položena jednorázová přebalovací podložka? Co je lepší, co se vám osvědčilo?
@Marffusha Taky mám jenom deku… dá se to, ale teď když je syn větší a mele se, tak ta deka ujíždí…