Přechod z vajíčka na autosedačku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
5.3.13 11:12
@maritimka píše:
@kattkka vozím v protisměru tak, jak se má. Díky postranicím na té sedajdě toho zas tak moc z okna nevidí, ale stejně, je to něco nového… Ta stříška jde odmontovat, ale to má hlavu stejně opřenou o tu horní lištu vajíčka :nevim:

Tak to se divim.Ale je to neco noveho a mozna o trochu vic vidi. Takze chvilku vydrzet pokud tam nebreci tak to neres.Ona to casem zalomi.Nase mala do dneska do 15 minut je tuha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
5.3.13 11:12

@maritimka Takže ti jde hlavně o to spaní? Ve vajíčku spí, kdežto v té korbě ne. Pochopila jsem to dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
5.3.13 11:13
@Tereza1986 píše:
@maritimka Jakou jste vybraly? Co to máme za děti, když jsou tam ostatní do roka? :lol:

To nebude dětma, ale blbou autosedačkou. Můj syn (77 cm, 9 kg) je ve vajíčku pořád.

Příspěvek upraven 05.03.13 v 11:14

• Citovat
  • Upravit
35029
5.3.13 11:14

@Renčí2 a co máš ty za vajíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
5.3.13 11:28

Mně to holky dělaly taky, když přešly z vajíčka do normální sedačky, ale ony šly déle jak po roce, takže potřeba spánku už byla jiná, takže mi to nevadilo, že nespaly. Je to pro ni změna a ta se u malých miminek většinou neobejde bez „následků“, třeba si časem zvykne spát i v té nové. :nevim: Jinak taky nechápu, co máte za sedačku, že se ti tam nevleze, moje holky měly v roce kolem 73 cm a do normální sedačky šly až tak v 15 měsících. :think: Ale to je jiná otázka. Asi jsme měli „velké“ vajíčko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
5.3.13 11:41

Tak to, že se dítě nevleze do vajíčka, chápu. Každé je jiné.. Co ale nechápu je to, proč ti tak vadí, že dcera v sedačce nespí?? Proč by musela spát, když se jí při jízdě autem líbí výhled z okna? :lol: Už není novorozenec, můj syn je starý 6 měsíců a v autosedačce a skoro už ani v kočáru nechce spát, protože kouká ven…

• Citovat
  • Upravit
7449
5.3.13 11:53
@marrcellka píše:
@maritimka Takže ti jde hlavně o to spaní? Ve vajíčku spí, kdežto v té korbě ne. Pochopila jsem to dobře?

Jde mi o to, aby v autosedačce zaspala, protože když nezaspí, tak ječí. Začne si mnou oči, zívat, prostě klasika, chce spát. Ale tam jí to nejde :nevim:

@Theodora92 píše:
Tak to, že se dítě nevleze do vajíčka, chápu. Každé je jiné.. Co ale nechápu je to, proč ti tak vadí, že dcera v sedačce nespí?? Proč by musela spát, když se jí při jízdě autem líbí výhled z okna? :lol: Už není novorozenec, můj syn je starý 6 měsíců a v autosedačce a skoro už ani v kočáru nechce spát, protože kouká ven…

Jak už jsem tu psala, máme spaní načasované fakt pomalu na minuty. Chodí spát a budí se přesně, rozdíl je 10 minut. A jakmile nezaspí tak, jak potřebuje, řve a usne třeba po hodině na půl hodiny. Když má spát od 9:30-11 a usne z nějakého důvodu až v 10:30, tak stejně spí do 11h a je nevyspaná :nevim:. U nás je problém i večer. Jakmile koupu o 15 minut dýl, tak je pak problém při uspávání. Nevím, je takhle zvyklá, ale už od malinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
5.3.13 11:55

@Theodora92 Tak u nás „musí“ spát 9:30-11, 12:30-14, 15-16, 18:30-19 a pak jde spát chvilku po 20h a do 20:30 je tuhá a spí více méně do rána do 7h. U tebe přes den nespí vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4312
5.3.13 11:57
@maritimka píše:
Přesně, my máme tu 0-18kg, momentálně proti směru jízdy. Když ji dám do vajíčka, hlavičku má opřenou o horní rantl s tou stříškou, jak jsem psala výš…

Ahojky, tak sa stretávame v ďalšej diskusii. A taktiež máme tento problém. Dieťa 5 a pol mesiaca a ja ho do toho vajca nenarvem. Maminky, ktoré nechápu, uistujem, že to tak je. Náš Adam má pomaly 9kg, a aj keď je vajco do 13kg nesedí tam dobre. Pásy sú nízko a je očividné, že potrebuje niečo väčšie. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
5.3.13 12:05

@skjaninka Ahojky :mavam:. U nás se taky nevejde. Bych jí musela useknout kus hlavy a nebo jí tam položit tak, že tam, kde má teď nohy, by měla zadek, záda bych nějak vypodložila či co a pak by se tam vešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4312
5.3.13 12:11

@maritimka Máme obe Cam-ácke vajíčka a sú fakt na hovno. Ináč kočárek bez chyby, ale to vajco by som hodila do koša. :mrgreen: :mrgreen:
Síce výškovo sa tam to dieťa určite vôjde aj do roka, keď sa odmontuje strecha, ale nám tam nesedí šírkovo. Je tam chudák stlačený tak, že rúčky má úplne u telíčka a tie pásy sú prekliato nízko.
Písala som do diskusie o autosedačkách, kde radí jeden pán, čo sa vyzná, tak dúfam, že poradí dobre. No ako čítam, vy ste už kúpili autosedačku, my ešte nie. Ja si fakt neviem vybrať, tak som zvedavá čo mi poradí. A ide ešte o to, že jedno auto máme s isofixom a druhé nie, tak aby sa dala voziť v oboch… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4312
5.3.13 12:14
@marrcellka píše:
My vozili ve vajíčku, dokud si děti samy nesedly. Nejhorší to bylo samosebou v zimě, když přes tlusté oblečení tam byly fakt jak sardinky. Zkus méně obléct, jinak nastavit popruhy, ale vlézt se tam musí :nevim:, vození dítěte v korbě od kočárku mi teda nepřipadá extra bezpečné :think:

Deti vo vajíčku ani v autosedačkách nemajú sedieť navlečené. Vzhľadom k možnosti skĺznutia pásov z bundy a podobne. Dokonca ani dospelý človek sa nemá pásať v zimnej bunde. Ja dávam malému do vajíčka zavinovačku…no s tou sa mi tam teraz nevôjde už vôbec. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
5.3.13 12:22

:mrgreen: Když ani jed nepomáhá, tak nechat řvát. Ona si zvykne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4312
5.3.13 12:27

Sústrediť sa na jazdu v aute s dieťaťom, ktoré jačí až bubienky praskajú nie je moc bezpečné… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
5.3.13 13:58
@zavjej píše: :mrgreen: Když ani jed nepomáhá, tak nechat řvát. Ona si zvykne. :nevim:

doufám, že jet a ne jed :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí