Předčasný porod/kontrakce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4122
7.9.25 15:11

@Anxie
Jak jsi nekonec dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.9.25 16:51

No, nechali si mě tam, o 3 dny potom jsem měls čípek už nějakých cca 15mm a hrozili mi, že mě převezou do Budějovic na porod. Po týdnu mi dělali opět kontrolu a čípek byl stále stejný, tak mě poslali domů, že si mám dávat Magnosolv, ráno si brát maltofer železo a na noc Progesteron a do konce týdne zajít na gyndu. Tam jsem šla asi za dva dny mě objednal a divil se, že mě vůbec poslali domů a co za blbosti mi napsali do nemocniční zprávy. No každopádně, malý měl při příjmu do Nemocnice cca 1070kg (28tyden). Teď chodím každý týden na kontroly na gyndu, jsem už 31 TT a malý má 1600kg, takže se držíme:) doktor říkal, že musí vydržet alespoň ještě dva týdny, aby měl alespoň ty 2kg a bude to dobrý.

Příspěvek upraven 07.09.25 v 16:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.9.25 16:53

Co se týká čípku, tak při poslední návštěvě lékaře, tedy ve čtvrtek, mi naměřil 17,1. Takže mi prý na čípek hlavně tlačí malý hlavičkou. Každopádně se nezkracuje, což je dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
7.9.25 17:08

Ty jo, to jsou nervy, at to dobŕe dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.9.25 17:12

No, to mi povídejte 😁 zítra jedu s mužem na matriku vyřešit potvrzení o otcovství, ať toho nemám tolik a lékaře pro malýho, když nevím, kdy to může přijít. Třeba nakonec vydrží až do termínu 😇 ale radši to budu mít vyřešené hned. Věci do porodnice už mám taky zabalené, kdyby náhodou 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
7.9.25 17:47
@Anxie píše: Více

Tak to jsou vseobecne dobre zpravy. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...