Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No, nechali si mě tam, o 3 dny potom jsem měls čípek už nějakých cca 15mm a hrozili mi, že mě převezou do Budějovic na porod. Po týdnu mi dělali opět kontrolu a čípek byl stále stejný, tak mě poslali domů, že si mám dávat Magnosolv, ráno si brát maltofer železo a na noc Progesteron a do konce týdne zajít na gyndu. Tam jsem šla asi za dva dny mě objednal a divil se, že mě vůbec poslali domů a co za blbosti mi napsali do nemocniční zprávy. No každopádně, malý měl při příjmu do Nemocnice cca 1070kg (28tyden). Teď chodím každý týden na kontroly na gyndu, jsem už 31 TT a malý má 1600kg, takže se držíme:) doktor říkal, že musí vydržet alespoň ještě dva týdny, aby měl alespoň ty 2kg a bude to dobrý.
Příspěvek upraven 07.09.25 v 16:54
Co se týká čípku, tak při poslední návštěvě lékaře, tedy ve čtvrtek, mi naměřil 17,1. Takže mi prý na čípek hlavně tlačí malý hlavičkou. Každopádně se nezkracuje, což je dobré.
No, to mi povídejte 😁 zítra jedu s mužem na matriku vyřešit potvrzení o otcovství, ať toho nemám tolik a lékaře pro malýho, když nevím, kdy to může přijít. Třeba nakonec vydrží až do termínu 😇 ale radši to budu mít vyřešené hned. Věci do porodnice už mám taky zabalené, kdyby náhodou 😄