Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@j.a.n.i1 tak kdybych nechodila na preventivky pravidelně a kaslala bych na to tak to pochopim ale když chodím na preventivky 2× do roka a pokaždé je vše v pořádku tak nechápu a z její strany není ani žádná snaha se nějak domluvit nebo aspoň vysvětlit proč a od koho to mají zakázané…
Záhada vyřešena včera jsem byla na prohlídce a tak jsem se zeptala proč mají problém posílat mi erecept, bylo mi řečeno ze pokaždé co chci napsat antikoncepci musím si přijít do ordinace osobně jelikož kdyby to prý dělala takhle každá pacientka tak by gynekologové pracovali zadarmo nejsou prý placeni od rodného čísla jako prakt. lekari 🤷🏻♀️
@Smile111 píše:
Záhada vyřešena včera jsem byla na prohlídce a tak jsem se zeptala proč mají problém posílat mi erecept, bylo mi řečeno ze pokaždé co chci napsat antikoncepci musím si přijít do ordinace osobně jelikož kdyby to prý dělala takhle každá pacientka tak by gynekologové pracovali zadarmo nejsou prý placeni od rodného čísla jako prakt. lekari 🤷🏻♀️
Tak tomu stejně nerozumím. Takže tam musíš každých čtvrt roku pro recept a co je v tom jiný? Si udělají puntík, žes tam byla, dostaneš recept a jdeš. To si ten puntík můžou udělat, i když zavoláš pro recept, když ti pošlou SMS. Nebo mají proplácený jenom to vystavení papírového receptu? Já myslela, že mají proplácenou prohlídku. A já i když jdu na prohlídku, tak mi nedají recept do ruky, normálně odejdu z prohlídky a pípne mi SMS s receptem ![]()
@PapeJ taky tomu furt nerozumím každých čtvrt roku musím přijet osobně a stejně mi od nich pak přijde erecept sms zprávou 😁